Sağlık Merhaba, bunları hangi doktor tedavi eder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Görüntü kirliliği için özür dilerim. Bunlar varis mi emin değilim,15 yaşımdan beri varlar. Hangi doktor tedavi eder bunu? Merhaba, bunları hangi doktor tedavi eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. Cildiye doktoruna gidip bilgi alabilirsin, lazer ile tedavi edilebilir belki. 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Geçmiş olsun iğrenç gelebilir ama en iyi tedavi yolu sülük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kılcal damar ya da varis. ama cildiyeye önce bir görün sonra seni yönlendirir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cildiyeye gittim benim alanım değil dedi, eğer mavi renkli olsaydı tedavi edebilirmiş ama bunu tedavi edemezmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ha anladım mor mu onlar?o zaman varistircerrahi tedavi gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Mor pembe karışımlı. Peki cerrahi tedavi dediğiniz şey acılı bir şey mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anestezi verirler muhtemelen. ama genel cerrahiye bir görün o zaman Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Varis daha kalın damar ve yeşil şekil de oluyor seninki belki yeni başlama evresindedir cildiye git varis ise onlar seni yönlendirir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni başlama evresinde değiller, 26 yaşındayım 15 yaşımdan beri varlar hep bu şekildeydi. Ama artık açılacağım İçin bunları yok etmek istiyorum Yorumla Benedetto1903 +1 yıl Analdim bu bence varis değil daha dün bir tanıdığım abi bacağındaki varisi gösterdi ben de fark ettim zaten varis dedi. Ihmal etmeden bir doktora çık açılmasan bile Yorumla
dontletusdown Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl görüntü kirliligi falan degil neden özür diliyosun bence cilt hastaliklarina git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni bile rahatsız ettiği için özür dileyeyim dedim :) teşekkür ederim. Cildiue mavi renkli olsaydı tedavi edebilirdim dedi. Yorumla dontletusdown +1 yıl rahatsiz olma bebek herkeste cilt sorunlari var ama saglik acisindan zararli olabilir acil doktora gorun Yorumla
caba80ca Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl gidip doktora sor estetikçiye falan git onlar yapar 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalp damara görün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cildiye doktoruna gidip bilgi alabilirsin, lazer ile tedavi edilebilir belki.
Geçmiş olsun iğrenç gelebilir ama en iyi tedavi yolu sülük
kılcal damar ya da varis. ama cildiyeye önce bir görün sonra seni yönlendirir
Cildiyeye gittim benim alanım değil dedi, eğer mavi renkli olsaydı tedavi edebilirmiş ama bunu tedavi edemezmiş
ha anladım mor mu onlar?
o zaman varistir
cerrahi tedavi gerekiyor
Mor pembe karışımlı. Peki cerrahi tedavi dediğiniz şey acılı bir şey mi?
anestezi verirler muhtemelen. ama genel cerrahiye bir görün o zaman
Varis daha kalın damar ve yeşil şekil de oluyor seninki belki yeni başlama evresindedir cildiye git varis ise onlar seni yönlendirir
Yeni başlama evresinde değiller, 26 yaşındayım 15 yaşımdan beri varlar hep bu şekildeydi. Ama artık açılacağım İçin bunları yok etmek istiyorum
Analdim bu bence varis değil daha dün bir tanıdığım abi bacağındaki varisi gösterdi ben de fark ettim zaten varis dedi. Ihmal etmeden bir doktora çık açılmasan bile
görüntü kirliligi falan degil neden özür diliyosun bence cilt hastaliklarina git
Beni bile rahatsız ettiği için özür dileyeyim dedim :) teşekkür ederim. Cildiue mavi renkli olsaydı tedavi edebilirdim dedi.
rahatsiz olma bebek herkeste cilt sorunlari var ama saglik acisindan zararli olabilir acil doktora gorun
gidip doktora sor estetikçiye falan git onlar yapar
Kalp damara görün
geçmiş olsun varis bu bence
Kalp damara görün varis
Evet varis