Sağlık Doktor yazısı okuyabilen var mı? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Doktorların yazısını okuyabilen var mı varsa bunu okuyabilir misiniz? Doktor yazısı okuyabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hemen hemen hastanede calisinca alisiyorsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Okuyamıyorum 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bulut KayaSol Seste EgzKtd (sallamış bir şeyler)Üstü çizi harfler (sallamış bir şeyler)11.10.22 tarihine randevu vermiş.Bunu doktor mezun eden mektebin a. koyayım :D 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bulut Kaya isimli kişiye 2210 yılına randevu vermiş. 0 3 Yorumla Jelibonsuzyaşayamam +1 yıl Levent değil mi? Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl @Jelibonsuzyaşayamam bende fuat kaya diye okudum Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Fuat olamaz yani çok iyi bir şifre çözücü olarak ismi 5 harfli gördüm, Levent de bir ihtimal tabiki. İsimden emin olmasam da yıl kesin olarak 2210 diyebilirim. Yorumla
mmasalizzmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendi yazımı okuyabiliyorum çok şükür ama başkasını zinhar okuyamam kdkdkd 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hastanın adı soyadı Bulut Kaya yazıyor inceleme kısmında sol ses.. devamını anlamadım 0 1 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Birde muayene tarihî vermis Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl doktorların hep eline verdikleri için günden güne yazıları bozuluyor 0 1 Yorumla Oznzanzan +1 yıl Senin de ağzına vermişler demek senin de ağzın. Bozuk Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bir ara bunlar yasaklanmıştı, yanlış okunup yanlış ilaç veriliyor diye ölümler oluyor denilmişti 0 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Okuyorum benim de yazım bu şekil hemen hemen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hemen hemen hastanede calisinca alisiyorsun
Okuyamıyorum
Bulut Kaya
Sol Seste Egz
Ktd (sallamış bir şeyler)
Üstü çizi harfler (sallamış bir şeyler)
11.10.22 tarihine randevu vermiş.
Bunu doktor mezun eden mektebin a. koyayım :D
Bulut Kaya isimli kişiye 2210 yılına randevu vermiş.
Levent değil mi?
@Jelibonsuzyaşayamam bende fuat kaya diye okudum
Fuat olamaz yani çok iyi bir şifre çözücü olarak ismi 5 harfli gördüm, Levent de bir ihtimal tabiki.
İsimden emin olmasam da yıl kesin olarak 2210 diyebilirim.
Kendi yazımı okuyabiliyorum çok şükür ama başkasını zinhar okuyamam kdkdkd
Hastanın adı soyadı Bulut Kaya yazıyor inceleme kısmında sol ses.. devamını anlamadım
Birde muayene tarihî vermis
doktorların hep eline verdikleri için günden güne yazıları bozuluyor
Senin de ağzına vermişler demek senin de ağzın. Bozuk
Bir ara bunlar yasaklanmıştı, yanlış okunup yanlış ilaç veriliyor diye ölümler oluyor denilmişti
Umut Kaya yı anladım tek
Benim babam doktor alışığım yani
sgsjşakshjskks yazıyor
Okuyorum benim de yazım bu şekil hemen hemen
Her yazıyı okurum.
Beynim durdu bu Türkçe olamaz
Evet okurum
İsom bulut kaya ama gerisi zor😄
doktor değilim
Nope
Kaliteli doktormuş
Eczanede çalışanlar