Babannem bizde kalıyor ve yattığı yerde alo filan diye bağırdı bu gün. Noldu dedim bana telefon geliyor dedi, ne telefonu dedim geliyor işte napıcan dedi. Ne telefonu var ne de normal evde çalan bir telefon, kendisi de normalde zeki bir kadın. Sebebi ne acaba.
Bu gibi durumlarda doktora görünmesi iyi olur, bunama denilen teşhisin içinde Alzimer hastalığı da içermektedir.. zihni çalıştıracak başka şeyler, aktiviteler yaptırmak onun için iyi olacaktır.. Farkettirmeden sorular sorun Mesela bugün günlerden ne gibi Eski resimlerden bu kim gibi Ve ya bir anınızı anlatın onunda olduğu birisini sorun o anının içinde.. Bu gibi denemelerden sonra hatırlaması gucse, konuşurken tutukluk yapıyor ve ya panik yapıyorsa.. Alzimer başlangıcı olabilir.. Doktorunuzla görüşüp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
muhtemelen rüya gördü rüyanın etkisi ile böyle olur bazen rüya o kadar gerçekçi oluyor ki dokunarak biri beni uyandırdı sanıyor insan halbuki öyle bir şey yok
Herzaman yanında an birine ve hiç ona kötülüğü olmamış birine ve onunla olmaktan hoşuna giden bir dürüst erkeğe bunlar yapiliyorsa dünyanın sonu gelmiş kalpler bozulmuştur banada bundan böyle susmak sadece susmak uok olmak kalıyor keşke dükkanı kapamasaydım çalışsaydım randevuleri yarın akşama aldim yapacak bursey yok enisi susmak 🤐
Gerçi oda kör değil okadar uğraştı ama değmedi final iyi akşamlar diliyorum inşallah mutlu olursunuz bari umit vermeseydinz baskaları için yapin ben uok olurum sonsuza deng