Sigara, alkol vs... Ne olursa. Size zarar veren, bırakmak istediğiniz ama bırakamadığınız kötü alışkanlıklarınız nelerdir?

Sigara, alkol vs... Ne olursa. Size zarar veren, bırakmak istediğiniz ama bırakamadığınız kötü alışkanlıklarınız nelerdir?
Öyle bi kötü alışkanlığım yok. Varsa da bırakmak istediğimi sanmıyorum😏
Sigara var sadece. Alkol bıraktım sigara kaldı
Sigarayı bırak, alkol kötü değil. :D
Demeyecem bir ara. Bro ben maymun olana kadar içiyordum ve sık sık içiyordum ya 🥺
O kadar abartma. Az iç. :)
Komple bıraktım en temızı. Ya hep ya hiç dedim 😂
O da güzel :D
Cevap
10Cevap
Alışkanlıklarımı seviyorum
her şey insan iradesine bakar. Benim de iradem kuvvetlidir, bu yüzden hayır yok. İstediğim sürece herşeyi bırakırım.
2 tane var. Birisi yine iyidir. Diğeri enerjimi çalıyor. Enerjimi çalandan en azından azalmasını isterdim.
Naif kalbim üzüyor duygusalığımi bırakmak isterdim birde bazı enerjimi sömüren arkadaşlarımı
Sigara var, ne o beni bırakabiliyor ne ben onu. O yüzden çokta çaba sarfettiğimi söyleyemem.
Kötü alışkanlığım yokki benim.
Ayda yılda bir sıgara iciyorum o da şalterim atınca.
Alkol var ama pek tüketmediğimdeno konuda rahatım dhfhfhf
Gerçekten bana zarar veren kötü bir alışkanlığım yok
Mastürbayon, zina yapmak istemiyorum bu sefer buda tatmin etmiyor sürekli yapmak gereğinde oluyor insan
Iyi niyetimm vicdanim hep cektirdi bana hala da cektiriyor...
İyi niyeti acilen bırakmak lazım. Çok zararlı.
Sigara ama bırakmak istediğimden emin değilim
çok şükür kötü alışkanlıklarm yok
11. Asal sayı kardeşim
Uyku bagmlısıym galiba
yok ya beni ben yapan şey onlar
takıntı
İnsanlara inanmak
Çok şükür yok.
Sevmek
Cigara olur galiba
KizlarSoruyor
Sigara ve kadınlar
Marlboro touch Blue
mastürbasyon.. yon 😒
Hiç yapma değil yap tabi insansın ama yapmamayı dene. Yararı da var zararları da onu düşün. Zor olabilir ama başka şeylerle oyalan. Unutma bu tam orgazm değil bu yüzden tamamen tatmin olamazsın. Sürekli yapmak istersin ama zararlı görme yetine kadar zarsr veriyor. İyi değil. Yapıcaksın aralıklı az yap derim. Biraz dışarı döner zaman geçirirsen bırakmaya çalışırsan mutlu olduğunu göreceksin.
M*sturbasyon🙄🤦
Çikolata 🥺
Yemek yemek
Hayır yok
yok ya aslında
Zeks.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar