Sağlık Artık kendime bakmak istemiyorum bana bebeği gibi bakcak var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 😭😭😭 saçımı tarasin yemek yedirsin filan Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tek kriterim 193 boy ve kas kucağında taşıyacak güçte olsun yeter 😚😚😚😚 Artık kendime bakmak istemiyorum bana bebeği gibi bakcak var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Haha 160 Pelinsu hayaller kuruyor kıyafeti arkadan sıkı pıkı sıkarak fizik belli etmeye çalışıp 193 kaslı erkek isteyen kızları anlamıyorum ksksks 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 💅💅💅 Yorumla KaanCarry +1 yıl Ne diin la saat saat bildirim geliyor Yorumla Soran +1 yıl Pardon? Yorumla KaanCarry +1 yıl No problem Yorumla
emrebdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl vurdur bi tane arabaya kendini, kötürüm kal, baksınlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla emrebdeniz +1 yıl vurduracaksın bi tane arabaya. hiç mi türk dizisi izlemedin? önce arabaya vurdurmakla başlıyolar Yorumla Soran +1 yıl Ama ben sakat kalmak istemiyorum Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağdan sola illa ki vardır çıkar biri nasip bu işler 0 0 Yorumla
likyaben Takip Et Bilge Yaş: 51 +1 yıl Sen istediklerini yapamıyorsan ben senin istediklerine hiç yapamam 0 0 Yorumla
firat-baluken Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben olamam ben kendime bile zor bakıyorum çok üşengeç biriyim 0 0 Yorumla
Trolcocuuk Takip Et Xper 5 Yaş: 74 +1 yıl 1.90 sarışın yakışıklı biri olarak senin kriterine uymuyorum sory. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 910 cevap paylaştı. Harika böyle bişeyi kabul eden beni de alabilir :D 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belediye baksın sana 1 0 Yorumla
Lost-Soul Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tırnaklarını kessin bezini falan değiştirsin? 1 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl karşılıksız olmaz bunlar biliyorsun ki 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur gel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭ojemi makyajımi felan da yap ama makyajsız cirkinim Yorumla picmisinenes +1 yıl Hepsini hallederiz ayıp ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl 😚😚😚 bebek nerede yaşıyon Yorumla picmisinenes +1 yıl Kocaeli sen Yorumla Soran +1 yıl Mersin uzak Yorumla picmisinenes +1 yıl 🤷♂️ Yorumla
womengineer Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Seni anında kaparlar canım dikkat et kendine 😂 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı. Çıkar elbet ya 0 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Olmaz mı var tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa erkekkkk Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl He ben😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Haha 160 Pelinsu hayaller kuruyor kıyafeti arkadan sıkı pıkı sıkarak fizik belli etmeye çalışıp 193 kaslı erkek isteyen kızları anlamıyorum ksksks
💅💅💅
Ne diin la saat saat bildirim geliyor
Pardon?
No problem
vurdur bi tane arabaya kendini, kötürüm kal, baksınlar
Neee
vurduracaksın bi tane arabaya. hiç mi türk dizisi izlemedin? önce arabaya vurdurmakla başlıyolar
Ama ben sakat kalmak istemiyorum
Sağdan sola illa ki vardır çıkar biri nasip bu işler
Sen istediklerini yapamıyorsan ben senin istediklerine hiç yapamam
Ben olamam ben kendime bile zor bakıyorum çok üşengeç biriyim
1.90 sarışın yakışıklı biri olarak senin kriterine uymuyorum sory.
Harika böyle bişeyi kabul eden beni de alabilir :D
Belediye baksın sana
Tırnaklarını kessin bezini falan değiştirsin?
evlendircez seni merak etme adsasd
İnşallah sadece bunlardır
Olur konuşalım :)
Sana ben bebek gibi bakarım
bir çok şey yapsın ama
sen iste zevkle ;) <3
Senin kriterleri bir karsilayamayiz
karşılıksız olmaz bunlar biliyorsun ki
niye sendekinden bal mı damlıyor.
Evef
Olur gel
😭😭ojemi makyajımi felan da yap ama makyajsız cirkinim