Arkadaşlar şifalı otlar yapan bir arkadaşımın tanıdığı vardı, kendi eşinin de taşları varmış ve bu bitkiyi kaynatıp su yerine içmiş bir hafta içinde taşları erimiş? Bende yapmayı düşünüyorum hiç duydunuz mu?
Benim böbreğim çok ağrıyordu kasılmalarım oluyordu, idrar konusunda sıkıntı yaşıyordum benim uzun zamandır vardı ama ben umursamadim sürekli ağrı kesici içtim keşke öncesinde gitseydim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin bence. en iyisi doktora görünmek ve ilaç kullanmak
Allah şifa versin faydası vardır umarım araştırmak gerekiyor
Amin tüm hastalara 🤲 ben araştırdım biraz varmış faydası deniliyor yani ama emin olamadım sorayım dedim
Yoğurt suyu arpa suyu dökmekte iyi geldiğini çoğu kişiden duydum
Benim taşlar biraz fazla büyük o yüzden düşürmesini değil eritmesini istiyorum çünkü düşerken zarar verirmiş
Evet büyük taş sorun doğurur inşallah etkisini görürsün denemekten zarar gelmez
Teşekkür ederim inşAllah 🤲
Eğer faydalı ise bu kadar gerçekten bilgiyi yaymak gerek sevaptır
Deneyeceğim faydasini görürsem herkese anlatırım bu hastalık zor kimse çeksin istemem
Denerken Estağfurullah çek Salavat getir suyu iç duanı et salavat ile kapat inşaAllah fayda sağlar
Allah razı olsun öyle yaparım
Senden bir şey isteyebilir miyim?
Rabbim senden razı olsun, gönlüne, ömrüne, imtihanlarına, nasibine güzellik ve kolaylık versin inşaAllah.
Amin sizinde inşAllah 🤲 buyruh
Mümin birinin başka bir müminin gıyabında ettiği dualar kabule daha yakın.
Bana benim için hayırlı eş, nickinde de yazdığı gibi bir eş nasip olması için dua eder misin?
Duanın gücü büyük çünkü Allah a ait.
Tabii ki ederim isminiz nedir?
Mesaja bakar mısın
ben bant kullandim gecti 3 tabe vardi bende de yapmadigim kalmamisti on yargiliydim sonra bitti
Adını öğrenebilir miyim
Painles ama trendyolda felan cakma satiyolar orjinali 900 tl
Banti nasıl kullandiniz, taşınız düştü mü yoksa eridi mi birde kaç mm di?
Eridi yok oldu hic zorlanmadım
Sağ omuz arkasına bir de karnımın yanına yapıştırdım bant varken ağrı hissetmedim hiç zaten
Eczanede bulabilir miyim
Distirbitörlerden bulursun ekledım yazayım oradan
Hiç duymadım doğrusu, güzelce araştır öyle kullan
Teşekkür ederim 🤗
faydalı olabilir
Faydalıdır
Tas yoksa sende böbrekler erimesin
Taş var doktora gittim gösterdi ultrason sonucunda da yazıyor
Nasil bildin tas mi var , kusura bakma bilmedigimden soruyorum , belki bizde de vardir hic ultroson cekilmedim , sendemi öylesine gidip cekildin ki?
Benim böbreğim çok ağrıyordu kasılmalarım oluyordu, idrar konusunda sıkıntı yaşıyordum benim uzun zamandır vardı ama ben umursamadim sürekli ağrı kesici içtim keşke öncesinde gitseydim
He anladim , gecmis olsun , peki dogal yolla erimesse ameliyat yapmiyorlar mi , zormuki ameliyati
Ameliyattan korkan biriyim yani ailem sürekli ameliyat olurdu bazılarını da kaybedince hiç ameliyat olma tarafı değilim en son çare diye düşünüyorum
Haklisin , ben olsamda aynisini düsünürdüm , ins istedigin gibi olur
Allah razı olsun 🤗
Senden de bak faydali ise herkese akil veriyorsun 😉
Aktara danışın