Dirsekte ağrı?
Nedeni nedir?
Sürekli kütlüyorsa?
Ağrıyorsa nasıl geçer?
Rahatsız ediyorsa?
Ne yapmak gerek?
Dirsekte ağrı?
Nedeni nedir?
Sürekli kütlüyorsa?
Ağrıyorsa nasıl geçer?
Rahatsız ediyorsa?
Ne yapmak gerek?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ters bir hareket yapmışsınız.
Kas gevsetici surmenizi tavsiye ederim ama ağrı kesici icmenizi istemem çünkü ağrı kesiciler uzun vadede böbreklere büyük zarar veriyor.
Ağrı yapan bölgeyi sıcak tutmanızı öneririm.
3 günde geçmezse doktora gidin ama doktor bile ağrı kesici versede kullanmayın.
Eğer uzun zaman egzersiz yapmadiysaniz bir anda ağır kaldirdiysaniz o kas grubu zorlanmistir. Ham olduğu için o ağrıyı yapar.
Maksimum 1 haftada geçmesi lazım.
Ama 3 günde azalması lazım
İlk olduğu fena bir şekilde ağrır ama bu sizi korkutmasın ama dediğim ağrı kesici kremler kullanabilirsiniz ya da viks olabilir
Bilek mi yok kalf ağrısı mı?
Kalf kasılmış ise kasları önce isitmaniz lazım.
Eğer ısıtmadan yaptıysanız o ağrı yapar.
Bilek ters basmissinizdir ağırlık binmistir kaslarin ağrısı bileğe vurur. bilek siserse buz tedavisi yapın ama bunu hemen yapmanız gerekirdi.
Şimdi 5 dk buz tedavisi 10 dak dinlendirin birde spordan sonra ya da yürüyüşten sonra da ayaklarınizi bel hizzasindan 3 karış yukarda tutun.
Hareketsizlik ve kireçlenme belirtisi, genelde fazla kilodan kaynaklı olabiliyor bendede vardı aynı şikayetler sarı kantaron yağı tavsiye ettiler kullandım hiç bir şikayetim kalmadı
Ayak başka onu muayene etmeden bilemez doktor
Çok çalıştırma, zorlama, az egzersiz yap, bir de magnezyum kullan kaslarını ve ağrılarını azaltır. Çok agrirsa doktora git inciltmis olma ihtimalin yüksek
Kireclenme olmus
Demekki dirsek çok tembel kalmış sürekli spor yap
Sade soda iç günde 2 şişe
Ortopedi doktoruna git mutlaka
Katir kuturmu
Psikolog bilmez bunu ancak yaşadığım seyler
Sesi
Katir kutur
E ben psikologsam
Bunun için eklem arası enjeksiyon yapılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?