Boyumu tam olcemiyorum olcucek kimse yok ve metre kirik 122 santim gogusume kadar geliyor tahminen boyum kactir sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
165 falan 5 cm ekle veya çık
olctum ama olcemiyorum bi 169 bi 175 bi 172 ciktim
172 doğrudur bence
en son 167 falandim 172 olmusmuyumdur
yaşın kaç ki belki de olmuşsundur bi soru babanın boyunu biliyor musun
annemin ki 163 falan babamin ki de 193 falan
babanın neresine geliyosun dicektim. 172 olmuş olabilirsin
babamin omuzuna kadarim ya da daha azim biraz
omzuna geliyorsan aranızda vardır en az 20 cm
hahshah ben aslinda cok merak etmiyordum ama soranlara cevap vermek icin 180 diyordum sakasina bilmiyorum cunku en iyisi bi doktorda olcturuyum
180 benim be
boyun iyi ama ben 190 erkek istiyorum nedense 180 falan benden uzun olsa bile ben cok fark istiyorum ve erkeklerde oyle dusunuyor mu mesela sen 150 kiz mi istersin 170 de olur mu sana
ben de minyon seviyorum 160-170 arası olsun ama 150 ye de beğeniyosam herşeyi tam sa hayır demem ama kendi boyuma yakını istemem bir de boyum tabi ki 190 değil de işte mesela aras bulut la aynı boydayım gibi düşün 180-183 arası
benim konustugum bir cocuk vardi boyu 183 tu benden uzundu ama biraktim ve artik cogu kisinin boyu kisa 170 erkekler goruyorum ve bana 160 boyundaki erkek teklif etti 🤦♀️ ve ben nedense babam gibi kisilerden hoslaniyorum
babanı arıyosundur erkekte babanla ilişkin iyiydiyse (veya aksine kötüydüyse) normaldir erkek çocuk annesini arar iyiydiyse (kadından farkımız biz kötüydüyse aramayız genelde) kadınlarsa babalarını (kötüydüyse travmalarını bir daha yaratıp bu sefer çözme çabası içinde bilinçsizce) bizim de var fuat var mesela çocuk 165 sevgilisi 160 5 yıldır birlikteler mezun olunca evlenecekler, bir de 160 sefa var
babamla iliskim cok iyi degil ve cok kotu anilarimiz da oldu ben babam gibi birini istemesemde bir cocuk vardi tanistigim karakteri babaminkine cok benziyordu dogum gunu bile yakindi kolay sinirleniyordu falan ama ben surekli ona cekildim kotu oldugunu bile bile duzeltmeye calistim galiba evet o yuzden ve hala nerdeyse unuttamiyorum
bilinç altın babanla olan travmanı yeniden yaratıyor bilinçsizce ki o zaman kuramadığın hasarlı bağı onar ama aynı şeyleri yaparak yeni sonuç alınamayacağı için değişen bişey olmuyor bu durum için yapılacak şey psikoloğa gitmektir
o cocuk bana onca sey yasatti ben yine uslanmadim bile bile lades ve piskolaga gitmem duzelmez bu bence ben birde dengesizim biraz galiba cok da kucuk cocuk gibi hayal kurarim ve uzun zamandir iliski hayalleri kuruyorum ama yok ve hassasim cok detayciyim nasil bulurum sence iliski cabuk da soguyorum
asıl sorununu asla çözmediğin için istersen bay mükemmeli bul bu sorunlar geçmeyecek ihtiyacın olan beyaz atlı bi prens değil bi psikolog ayrıca senin psikolog dediğin insanlar şizofreniye bile çözüm buluyo sana bulamayacaklarsa o diplomayı hiç hak etmemişler demektir senin tarz vakalardan kaç genç kız görüyorlar hafta da biliyor musun sen?
olabilir giderim belki biraz da karakter meselesi bunlar bence sence
karakter ve psikoloji zaten bağlantılı şeylerdir.
evet aynen peki senin var mı sevdiğin iyi birine benziyorsun ilgimi çektin
yok ben o işi 7 yaşında bıraktım 1 kere çocuk aklıyla sevdim ondan sonra geri kalanı hikaye geldi, kimse yanaşacak kadar ilgimi çekmedi bana yanaşanların da niyeti hep malum olaydı değerlendirdiğim oldu reddettiğim oldu şimdilerde ise artık iyice soğudum
anladım iyi geceler
galiba kızdırdım... neyse iyi geceler
yok kızdırmadin öyle düşünme
ne biliyim bi an ilgimi çektin dedin diğerinde neyse iyi geceler tezat değil mi sence de?
değil dediğim gibi dengesiz ve yanlış anlaşılan bir insanım özür dilerim sadece uykum geldi ve saat geç oldu
anladım öyle diyosan. neyse iyi geceler profilim gizli bu arada hani olur da yazarsan diye diyom
tamam
E metrenin bittiği noktadan tekrar ölçsene . d
olcemiyorum kirik bide her olctugumde farkli cikiyor
Metreyle değil mezurayla ölç
yok bende
Metrenin ölçüsüne güvenme
metre var tek onla yaptim her defasinda farkli ciktim kendim olculemiyorum bi kafami cok dik yapiyorum bi duz hep farkli cikiyor 169 172 bi 174 ciktim
Sağlık ocağına ölçtür