Bence her insan stres yaşıyordur. Farklı konular bile olsa, herkesin bir derdi var sonuçta. Sadece ekonomik kaygılar da değil.

Bence her insan stres yaşıyordur. Farklı konular bile olsa, herkesin bir derdi var sonuçta. Sadece ekonomik kaygılar da değil.

Ekonomik kaygı olmasa bile stres yapacak şey elbet çıkar. En basiti insan ilişkilerinde can sıkan durumlar, stres aslında hayatımızın bir parçası. Stres yönetimini başarabilenler mutlu.
Mümkün değil,
istersen eve kapat kendini tüm dünya ile irtibatı kes ama yine de döner dolaşır ucu sana dokunur.
Türkiye son 2 yıldır almış başını gitmiyor koşuyor resmen, nereye koştuğu da belli değil
Cevap
11Cevap
Bence mümkün değil. Şu an iş, eğitim, ekonomi, aile gibi çeşitli konuları stres yapıyorum. Her şey bir stresi doğuruyor.
valla ya
Değil. :D Asla mümkün değil, olamaz. :D
Sevgilim varsa mümkün
Kesinlikle mümkün değil çünkü bunların en başında ekonomik sıkıntılar geliyor hayat pahalılığı insanı strese sokuyor
katılıyorum, hayat zor
Dağda çiftliğin var komşun yoksa yiyeceğini uretiyorsan güneş enerjinde varsa bir İnternet sorun oluyor al işte stres sebebi😂
şu an ki düzende stresli olmamak imkansız. Sürekli bir zam ve bozulan sistem var. Yarın ne olacağı belli değil, huzur yok ülkede.
Evet maalesef stressiz yaşamak artık hayal oldu neredeyse hepimizin sorunları var yine de stresli de olsak hayattan keyif almaya da bakmalıyız
Üniversiteye tekrar hazırlanmak istiyorum fakat atanabilecek bölüm bulamıyorum, olmamak mümkün mü?
Değil her şey ayrı bir stres
maalesef
sadece Türkiye'de değil tüm dünyada Mümkün değil
katılıyorum
10dk haber izlemek bile yetiyor aslında 🥲
haber izlemeyi bıraktım
İtinayla stres olunur bizim ülkede
Değil nerde stres orada insanlar
Türkiye'de stres olmamak nimet olurdu nimet.
kesinlikle
her şey aşırı pahalı oldu sosyal hayat sıfır
sosyal hayatımızın olmaması bizi kötü etkiliyor
Bence mümkün değil
Mümkün değil asla
Mümkün değil
Yok çok zor
Değil
imkansız.
Değil mi sencede?
Maalesef hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?