Güncellemeler
2 ay
Rabbim koskoca evren de beni neden türkiye de yaratıyorsun bu neyin cezası avrupa da en azından sinek olarak yaratsaydın 1 gün olsa da avrupayı gezmiş olurdum sinek halimle
türkiye de genç olacağıma avrupa da sinek olsaydım keşke bu ülke bize bir gençlik borçlu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Hiç değil
zxczxc
biz ölmüşüz ağlayanımız yok
sadece size değil 200 senedir böyle
Hayır ya stresli falan değil herkes abartıyorr
bunu derken şu an kendin bile gülüyorsun :D
abartıyor muşuz zxczxc
Gülmekten öksürük tuttu ne diyosun sjsjsj
dfgfdgsdfsdfsdf
Avrupa Birliğin de hurdacı olsaydım keşke
valla biri şu ülkeden bizi kurtarsın aga
gençliğim boşa gitti reis burada ne yaparsan yap böyle sağlam bir arkan yoksa siyasi felan hiç bir yere gelemion vallaha asgari ücret talim birde 6 senedir aynı telefonu kullanmak ab deki gençler kıçında badem kırarken sen burada açmı yoksa tokmu yatacam diye düşünmek
ailem dindar benim de hergün sinirleniyorum şükret diyorlar. fgdfgd.
asgari ücretli çalış diyo araba al diyorlar dgf. fgd. gdf. gdf. dgf
valla gençliğimiz bitti aga
🤦♂️ bizimkiler de öyle sabret şükür et nasip kısmet Allah verir araba ev önemli olan azim gibi saçma sapan konuşuyorlar ya vallaha bak tamam Allaha herzaman şükürler olsunda ekonomin kötü olmasının neyine şükür edecem birisi var işte adını anamıyorum sen anlarsın milleti dinle imanla kandırıyor işte hep bu muhafazakar kafalılar yüzünden böyle.
başımızdaki husumetler zaten dinle imanla pirzola bonfile yiyor valla kanka bizim aile de anca makarna yiyor şükrediyor napalım bizim kaderimiz de buymuş
🚬 maalesef kankam millet vekili adam meclis deki lokanta da kırmızı eti 8₺ yiyorlarmış çay felan 50 krş bizde burada bir kaşar peynire 70 ₺ ödeyelim oda en kötüsü ülkenin kaymağını bir açık topluluk yiyor bizde onlara köle gibi hizmet ediyoruz
karıncaya bile can veren rabbimiz bizi koskoca evren de türkiye de yaratıyor bizi cezalandırıyor en azından sinek olsaydık 1 gün olsa da avrupayı gezmiş olurduk ):
ülke ölmüş gitmiş bu ülkeyi artık kimse düzeltemez gibi kanka
Atatürk bile şu an yaşamış olsa gençlik yılları olsa o bile düzeltemez artık zaten ortadoğu da kalan bir ülkeyiz diğer bütün ülkeler karıştı libya mısır suriye ırak iran sıra bize geliyo işte yavaştan yiyen içine yurt dışına kaçar para bol bizde burada ölürüz
İşine bağlı :D
hırsızlık güzel meslek ülkenin başındakiler öyle zengin oldu
Fazlasıyla...
karıncaya bile can veren rabbim koskoca evren de bizi neden türkiye de yaratırsın ki avrupa da bari sinek olarak yaratsaydın da en azından 1 gün olmuş olsa da gezmiş olurdum sinek halimizle
gençliğimiz bitti...
aynen öyle
karıncaya bile can veren rabbim koskoca evren de bizi neden türkiye de yaratırsın ki avrupa da bari sinek olarak yaratsaydın da en azından 1 gün olmuş olsa da gezmiş olurdum sinek halimizle
gençliğimiz bitti...
Aynen avrupada kelebek olsam on numara olurdu 1 gün yasar geberip giderdim aw