Met bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Merhaba benim babam 2 kere cezaevine girdi 3 sene yatti sonuncusunda şimdi çıktı. Hapse girmeden önce deli gibiydi met içiyor yıllardır ona bişey olacak diye çok korkuyorum onu anlıyorum en ağır uyuşturucu ve bağımlı ne hissettiğini bilmiyorum her neyse hapisten çıktı daha 5 gün oldu. Dün yine içmiş anladım hemen. Yıllardır bu işin içinde olduğum için ne yazik ki anliyorum. 2 gündür uyumuyor. Tepkisiz sürekli dolanıyor geceleri ofluyor pofluyor iştahı yok yine aynı şeyler. Cin gibi bildiğiniz. Ona zarar veriyor bizede üstelik açığa çıktı eğer birdaha girerse 2029 a kadar cezasi var mümkün değil çikamaz. Üstelik öldürecek kendini nasıl kurtulurum bu illetten yardım edin asla kimseyi takmayan umrunda olmayan biri babam. Yalvarırım yardım edin kendinde olmuyor yine aynı şeyler olacak beyni uyuşuyor herşeyi yapabilir yaptı daha önce. Nasıl kurtuluruz yalvarırım yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
yeni olan bir şey değil çocukluğumdan beridir boyle kimse artik yuzune bakmiyor herkes reddetti ama o benim babam beni takan yok ama bende sırt çeviremem nasil yardim edebilirim
Met bağımlılığından nasıl kurtulurum?