Psikolojim baya bi bozuk anne baba zaten yok 14 yıldır bide aşktan yaramız var tamam yerle bir oldum 7 yıldır bali çakmak gazı tiner kullanıyorum esrara da yeni başladım tedavi dediler olunca tekrar başlayacam biliyorum kendimi ne yapmam lazım yola devam mı etmeliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç yaşındasın. tedavi ol kardeşim. kendine düzen yarat Yeni hayatın olsun.
14 yıldır kime yandın. yasin kacki gerçekten.
Reis yanlış okumuşsun sanırım yaş 22 olacak zafer bayramında 14 yıldır anne baba yok 7 yıldır madde bağımlısıyım vücudumun öldüğünü hissediyorum doğru düzgün uyku düzenim bile yok
Keşke kardeşim zengin varlıklı olsam el atar elimden geldiğince yardımcı olur, iş verirdim sana kendi hayatını düzene sokardın. Ama inşallah toparlarsın. güzel işin yaşantın mutluluğun olur kardeşim. umidini kesme.
Kiminle yaşıyorsun sen şimdi
Amcamlarla yaşiyorum aram pek de iyi denilemez para pulla nasıl mutlu olacan reis yuva kursam desem nerde bacım varsa beni bulur ya namuslu mu kalmadı yoksa sadece bana mı denk geliyo
Sen tedavi ol kardeşim, sonra git adam akıllı işe gir Kendine ev tut. ama ortamını değiştir iyi insanlar tanımaya calis. hayatin çok iyi olacak emin ol ki değişeceksin. bende ailemi yaşadığım yeri sevmiyorum mutlu değilim fırsati buluyum direk uzuyacagim , hepimizin derdi var gardasim
Amcanlar sana git diyor mu kırıcı konuşuyor mu senle?
Ben valla her şeyden ümidi kestim devir eski devir değil kime güvensen o. C çikiyor
Maalesef sana katılıyorum, çıkar ilişkisi yaşıyor herkes.
Amcanlar seni istemiyorsa kardeşim tedavi ol işe gir uza
Sana şunu diyem mesala örnek vereyim bi ev yaparsın demi sağlam olması için temeli önemli temel sağlam olmazsa illaki er ya da geç yıkılır sen istediğin kadar tedavi ol boş iş onlar boş olmasın aslında da durup dururken maddeye düşenlerin çatesidir orası benim gibilerinde çaresi topraktır temel sağlam değilki binayı tekrar diksen
Aga kendini bu kadar hirpalama. genc adamsın sende hayatın boyunca yaşadıkların gördüklerin karşısında haklısın, Ümidini kesme. guclu dik ol , dik başlı olmayı ihmal etme , yüzün gülsün kardeşim. insallah hep güler
Tedaviye gerek yok, kullanmayıver.
Wooow demesi ne kadar basit mükemmel bi cevap
İradeni kullanacaksın, kullanamadığın takdirde zavallı olmaya mahkumsun.
hangi şehirdesiniz
Zonguldak noldu ki
benimde nişanlım madde bağımlısıydı ve senden daha agirlarini kullanıyordu. Adsız narkotik diye bi topluluk var. Sizin gibi bırakmak isteyen, bırakmış 5 yıldır temiz 7 yıldır vs. temiz insanlar. Hem onlar nasıl bıraktıkları hakkında konuşuyor hem de asıl başlamanin altında yatan psikolojik şeyler hakkında konuşuluyor yani kısaca bazi şeylerin size farkındalığını yarattiriyorlardi. Nisanlima çok büyük katkıları oldu. Şimdi baktım googledan ama Zonguldak da maalesef toplantı yapmiyorlarmiş :( keske İstanbul'da olsaydınız
ama bildiğim kadarıyla online da toplantıları var zoom uzerinden bi gün deneyin bakın derim 😇 tamamen ücretsiz ve isterseniz isminizi bile söylemiyorsunuz gizliliğe saygı duyan bi yer
Acilen bi psikoloji tedavi almalisin
Sorsana evden dışarı çikiyon mu diye
Evden dışarı çıkmıyorsun ama gerekli malzemeleri buluyorsun hahhaha
Uzak durarak
Duramıyorum olm sen mutluluk sebebinden uzak durabilir misin
Bu mutluluk bitiriyor ama seninde
Başka türlü mutlu olamıyoz işte benim yaşadığımı yaşasan anlarsın ne diyim