Hayır, uzun yıllar tüm arkadaşlarım (hatta dünyanın geri kalan 7 milyarı falan) benden fitti. Dış görünüşü, parayı vs kıskanmam, hatta güzelse devamlı överim, sokakta çok güzel bi kız gördüysem durdurup çok güzelsin demişliğim de çoktur. En yakın arkadaşlarım bence hepsi çok güzel, devamlı da iltifat ederim yani neden kıskanayım ki
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bazen, ruh halime göre değişir. çoğunlukla kıskanmam ama o gün kendimi kilom hakkında kötü hissedersem, özgüvenimi kaybedersem evet. ama kötü anlamda bir kıskançlık değil. keşke ben de onun kadar zayıf ve güzel olsam diye düşünür dururum
Benden zayıfı sağlıksızdır. Olabilecek minimum yağ oranına sahibim. 😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yoo. Niye kıskanayım kıskançlık çok kötü bir duygu, kişinin öz benliğine zarar veren bişi. Kıskanmak yerine örnek almalı.. kendiyle barışık olmayan kişilerin kıskançlık duygusu çok fazla olur.. kendimizle barışık olmanın yollarını arasak kendimize daha az eziyet ederiz :)
Bir arkadaşım vardı 36 beden. Ben onla arkadaşken 42 bedendim hiç kıskanmadım. Arkadaşlarımı kıskanmam adı üstünde arkadaşım. Şu an 38 bedenim şimdi hala arkadaş olsam gene kıskanmazdım. Ama o sırf marka şeyler aldığım için arkadaşlığımızı bitirdi
Kıskanmak doğamda yok ki eğer böyle bir duruma gelirsem bir gün neden arkadaşımı kiskanmaliyim ki spor sağlıklı beslenme sayesinde eminim bende gayet fit olurum 🙆
Kilolu birisi değilim ama kendimden daha yapılı bi arkadaşım olursa ki varda zaten kıskanmam aksine imrenirim özenirim Malasef bu sorduğun siz kadınlarda mavcut bi durum erkeklerde çok mevcut olan bi şey değil
Herhangi bir hastalığı olanlar müstesna herkes spor yapsın. Salona para ödeyemeyen belediyelerin spor kurslarına yazılsın. Onu da yapamayan YouTube'taki vücut ağırlıklı programları uygulasın.