Kafaya takarsam ikisinde de muazzam olabilirim evelAllah yine de spor bana daha kolay geliyor yani şöyle bir şey haftada bir gün doyasıya yemem şart diyet uyguluyor bile olsam bunda tavizsizim aşırı derecede sağlıklı yemek hiç benlik değil..🍀🍀
aslında vücuda iyi bakabilmek için sadece spor ya da sadece diyet işe yaramıyor çünkü sadece spor yapıp her şeyi yemeye devam ederse kişi yaptığı sporun verimini alamaz ve verdiği kalorinin bir anlamı olmaz bi yandan verir bi yandan alır yani
sadece diyet yapılırsa bu seferde zayıflama gerçekleşir ama vücut şekillenmez ayrıca kişi diyetten dolayı güçten düşer
hem spor hem diyet yapılması en güzelidir bu sayede metabolizma orantılı çalışır ve bir taşla iki kuş vurulmuş olur
Sporu insan gibi yapmıyorum, o derece coşkuluyum antrenman konusunda. Ama diyet olayında eski motivasyonum yok, yemek yemeye bayılıyorum. İnsanlık dışı bir Göğüs/Sırt antrenmanı sonrası lahmacuna gidebilirim mesela.
Diyet sayılır mı bilmem ama lapa ve tavuk yiyorum. 2 aydır düzenli sporum ve protein tozum var. Söyle 8 ay sonra vücut tam oturur ve kaslar çıkar diye düşünüyorum.