Sağlık Ben bunu yapistirdim altına bişey koymadan? mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şimdi çıkmıyor çok acıyor kolum yanmıştı yaraya falan yapıştı nasıl cikarcam ben bunu:( Güncellemeler+1 yıl Batikonla çok rahat çıktı arkadaşlar şaşırdım bu kadar rahat çıkmasına hatta böyle bişey başınıza gelirse öyle yapabilirsinizzz hadi öptüm 🫂😍 Ben bunu yapistirdim altına bişey koymadan? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Suya tutabilirsin 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bakında çu kıza örnek alın mk kıllı kıllı geziyorlar maymun gibi 0 3 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Ahahha başkasını bilemem ama ben bı kıl tanesi görsem aşırı rahatsız oluyorum neremde varsa alırım Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Helal olsun koldan belli zaten ne pislikler var almaya üşeniyor Yorumla mikimouse2 +1 yıl boş ver sallaa kendileri bilir Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Varsa alkol yoksa kolonya dök alkol yapışkan maddeyi zayıflatır. Yaran biraz yanar ama zararı yok. En kötü sıcak su uygula oda biraz iş görür 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Varsa alkol yoksa kolonya dök alkol yapışkan maddeyi zayıflatır. Yaran biraz yanar ama zararı yok. En kötü sıcak su uygula oda biraz iş görür 0 0 Yorumla
Bronzezanni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl ılık suyla yumuşat yara kabuğuda yumuşar hepsi bir gelir artık. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Islatıp çekeceksin artık. Kimyasal bi şey sürme ki yaranın kabuğu kalkınca yakmasın seni 0 0 Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl İslatip çıkart suya tut öyle yoksa yarana zarar verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yara varsa sakın dezenfektan süreyim demeEn iyi çıkarma yolu Tendüryotla çıkar iyice yapışan yerlere sür ve bir kaç dakika bekle ve çıkar bandıGeçmiş olsun 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl sıcağa yakın su döküp yumuşamasını bekle sonra çıkar 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 740 cevap paylaştı. Saf alkol varsa onla rahat çıkar veya dezenfektan 0 3 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Aa doğru tamam teşekkür ederim Yorumla chace +1 yıl 👋👋👋 Yorumla mikimouse2 +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 637 cevap paylaştı. Kolonya döküp öyle çıkart 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Süt beyazı bu olsa gerek 0 8 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne renk Yorumla mikimouse2 +1 yıl Siyah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha knk iyi iyi Yorumla mikimouse2 +1 yıl Ben beyaz tenliyim ama biraz esmerlestim vücudumun bazı yerleri beyaz baxi yerleri bronzlasmis değişik yani snsjxhch Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi beyaz orası güzel işte göğüs göbek vs Yorumla mikimouse2 +1 yıl Bı hoşt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah be semde yapma bunu Yorumla
Superman98 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ne güzel kolu var hiç kıl yok 0 1 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Kıl düşmanıyim çünkü sksjdhdhdj Yorumla
Ciihanqiir07 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ufleye ufleye cikaracaksin artık 0 1 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Yok dezenfektanla cikarcam işe gitcem orada Yorumla
anonimbey626 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Merhaba alkol var mı evde 0 2 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Yokk Yorumla mikimouse2 +1 yıl Niee Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. suya tut :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Suya tutabilirsin
Bakında çu kıza örnek alın mk kıllı kıllı geziyorlar maymun gibi
Ahahha başkasını bilemem ama ben bı kıl tanesi görsem aşırı rahatsız oluyorum neremde varsa alırım
Helal olsun koldan belli zaten ne pislikler var almaya üşeniyor
boş ver sallaa kendileri bilir
Varsa alkol yoksa kolonya dök alkol yapışkan maddeyi zayıflatır. Yaran biraz yanar ama zararı yok. En kötü sıcak su uygula oda biraz iş görür
Varsa alkol yoksa kolonya dök alkol yapışkan maddeyi zayıflatır. Yaran biraz yanar ama zararı yok. En kötü sıcak su uygula oda biraz iş görür
ılık suyla yumuşat yara kabuğuda yumuşar hepsi bir gelir artık.
Islatıp çekeceksin artık. Kimyasal bi şey sürme ki yaranın kabuğu kalkınca yakmasın seni
İslatip çıkart suya tut öyle yoksa yarana zarar verir
Yara varsa sakın dezenfektan süreyim deme
En iyi çıkarma yolu Tendüryotla çıkar iyice yapışan yerlere sür ve bir kaç dakika bekle ve çıkar bandı
Geçmiş olsun
sıcağa yakın su döküp yumuşamasını bekle sonra çıkar
Saf alkol varsa onla rahat çıkar veya dezenfektan
Aa doğru tamam teşekkür ederim
👋👋👋
🙏🙏🙏
Kolonya döküp öyle çıkart
cesmeyi aç sicak suyun altina tut
Süt beyazı bu olsa gerek
Yoo
Ne renk
Siyah
Hahaha knk iyi iyi
Ben beyaz tenliyim ama biraz esmerlestim vücudumun bazı yerleri beyaz baxi yerleri bronzlasmis değişik yani snsjxhch
Neresi beyaz orası güzel işte göğüs göbek vs
Bı hoşt
Hahahah be semde yapma bunu
Ilık suyla yıkayarak çıkartabilirsin.
Ne güzel kolu var hiç kıl yok
Kıl düşmanıyim çünkü sksjdhdhdj
Ufleye ufleye cikaracaksin artık
Yok dezenfektanla cikarcam işe gitcem orada
Merhaba alkol var mı evde
Yokk
Niee
islatcan gari