Yuva yıktıktan sonra toparlanamadım?

durumum karışık. Şu an 33 yaşındayım. 23 yaşındayken 50 yaşında biriyle tanıştım. ailemle büyük kavga yaptım, babamla 6 sene konuşmadım ve sonrasinda baya yanliş şeyler yaptim o sırada sigaraya, alkole, ve hatta yanlışlıkla karanlık işlere bile bulaştım.. Ozaman bi adamla tanıştım. O evligindeki sorunları bense babamla olan sorunlarımızı konuşuyorduk. Bi kaç sene sonra aşik olduğunu söyleyim kafamı karıştırdı. Karşı komşumuz olduğundan şaka yapıyor sandım hatta evlerine çoğu zaman gidiyordum. Zamanla bende asik oldum, ve bidaha evlerine gitmedim, adam uzak durmadi, ve sonuc olarak karisindan bosandi. simdi baya yasi var, kadin bana baya cektirdi, Şu an ben okadar sikinti stres sonrasi zaten ailemin streside var baya bi kayboldum, ailemle Şu an dort ay oldu geri baristim ama ben aileme simdi bu durumu nasil anlatirim? Evli biriyle ciktim, hamile kaldim, sonrasinda cocugu aldirdim diyemem, kadinda mesajlar var ama yani aradan uc sene gecti beni tehdit ediyor soylicem diye para aliyor, kafam karisti bu adamla evlenmeye kalksam ailem yasindan dolayi vermez ne yapsam? Bide herseyi unuttum gecmisi stresten hatirliyamiyorum normal mi bu durum? Kadina ofke ve vicdan azabi duyuyorum?

Yuva yıktıktan sonra toparlanamadım?