Bana ait ne varsa sil bende sileceğim dedim 1 hafta sonra sildi engelledi ve sildi döner mi?

1 senelik dolu dolu onun git gelli benim kaprislerim sonucu bitti... Çok üzgünüm çok seviyor bundan da eminim asla kırıp kıyamadı hiç bir gün kötü bir laf hareket ya da toplumda hep kraliçe gibi davrandı böyle gittiğimiz mekanlarda bile öyle davrandırdı hep tebrik için mekan sahipleri yanımıza gelirlerdi ancak siz bu kadar yanına yakışabilirsiniz diye öyle değer verirdi. Ama hep çok yoğun Kısacık bir boşluğu bile olsa yazıyor ama gerisi yok hep özleyip bekliyordum. O görmek birlikte vakit geçirmek konuşmak istiyordu. Bende her an yazmak evet zor bizim birlikte olmamız. tam alıştım diyip güveniyorum yine bi sorun çıkıyor du aşırı kıskanç güven problemi çok fazla ve çok alkol kullanıyor bana sarıyor ya da bi neden bulup ara veriyordu. Çok güzel geçirdiğimiz bi haftadan sonra sevgililer gününde sabah erkenden yazdı kutladı günümüzü yoğun bir hafta dedi bana biraz müsade et 3 gün mesajlaştık aramadı bile sonrada ben bana ait ne varsa sil bende sileceğim onun çok sevdiği fotolarımı attım bir daha atmayacağım sende arama yazma istemiyorum dedim. Ama sırf tekrar dönsün diyeydi ya da ilgilensin.1 hafta bekledi ben bi yazı paylaştım vazgeçtim diye sildi engelledi diğer mecralardan korkarım yar gelmeye ya da işte geçmişi mazimizi düşün sen beni anlamadın falan tarzı her gün video paylaşım yapıyor kendi ya da araba storysi ile.(bende engelledim) ama çok özledim ne yapabilirim. Sizce adım atmalı mıyım? Lütfen dalga geçerek değilde anlayarak ve nolur yönlendirerek yorum yaparsanız sevinirim benim ilk ilişkim hiç bir şey bilmiyorum oda bu masum ve şaşkın hallerimi seviyor du ama yüzüme gözüme bulaştırdım resmen
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada 1 ay oldu ara vereli
Bana ait ne varsa sil bende sileceğim dedim 1 hafta sonra sildi engelledi ve sildi döner mi?