Sağlık Hapşırmayı sever misiniz? AtHırsıȥı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben nedense hapşırınca çok rahatlıyorum. Başımın ağrısı falan geçiyo. Çok severim o yüzden. Hapşırmayı sever misiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok severim anlatamam niye seveyimm djenodmeldmepförpfmfl 0 2 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Öyle deme la, acayip rahatlıyo vücut. Ben bayılırım Yorumla Umran99 +1 yıl Nevşin Mengü ye çok benziyorsun Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Hiç sevmem. 0 71 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Neden Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Neyini sevebilirim ki 🤔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Baş ağrısını geçiriyo, damarları açıyo. 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ben bazen tutuyorum hapşırığımı 😒 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Saçmalama yapma öyle bir şey, çok zararlı 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Olmaz bana bir şey 😒 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Nasılsın iyi misin 🤔 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl İyiyiiiim🤔 Sen? 🤔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Seni hiç alakadar etmez sshshshshshah Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl İyi be, sormadım say. 🙄 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Hsjsjsjs, yoo sordun 😏 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Sordum ama sorduğum sorudan vazgeçtim. 😒 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Sirdiğim siridin vizgiçtim shshshsjs Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Düzgün konuş 🙄 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Taam taam kızma hemen 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Seni hiç alakadar etmez djdjd Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl 😡😡😡😡😡😡 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne oldu jdjd Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Yok bişe 😒😒😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Eminsin mi 😉 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Korkarak evet diyorum 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Yooo. Emin değil, Tunahansın🙄 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Yapmasana şunu 🙁 her seferinde bu işkenceyi çekmek istemiyorum 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ben sana işkence mi yapıyorum? Aşk olsun 🥲 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Yalandan gözyaşı dökme hiç 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Gerçekten ağlıyorum ama ben 😔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Ya he he, o kadar şey yapıp gülüyon, sonra ağlıyom diyon 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ben bir şey yapmıyorum ki 😔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Bide üste çıkıyo ya o emojiyi atıp. Yemin ederim sizle başedilmez. Tamam ben yaptım her şeyi 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Sizinle derken? Ne bu resmiyet 😔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Öyle olması gerekiyor galiba Neslihan hanım 🙁. Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Nedenmiş 😒 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Canım öyle istiyo, triplerdeyim 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Trip nasıl atılır, göstermemi ister misin 🤔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Bilmem ki, göster bakalım 🙁🙁🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl ' Trip ' Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Bak trip attım işte 😏 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl hasbinallah ve nimel vekil. Ya sabır. 🙁🙁🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne oldu 🤨 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Ulan canım sıkılıyo biraz seninle uğraşim keyfim yerine gelsin dedim, daha kötü oldu 🙁🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ben bir şey yapmadım ki. Yaptım mı yoksa? 😔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Siz hiç bir şey yapmadınız, her şeyin sorumlusu benim. Ben bulaştım önce, kaşındım, kusura bakmayın 🙁🙁🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Sana bir soru sormak istiyorum. Sorabilir miyim? 🤔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Sorabilirsin🤔 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Bela olasım var, müsait misin? 😇 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Napcanki bana 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne yapayım ki sana 😇 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Ne var aklında napcan bana 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne yapabilirim kiii 🥲 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Yap ne yapacaksan 🙁 germe beni 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ben vicdansız mıyım 🥲 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Evet 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Aşk olsun be 😡 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Ama gıcıklık yapıyon hep, sinir ediyon o yüzden dedim 🙁 vicdansız değilsin normalde 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Kalbimi kırdın 🥺 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Şaka şaka, valla şaka yaptım 🙃 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Kandırma beni... İnanırım. 🥺 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Tamam tamam kandırmam bi daha ağlama 🙃🙃 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Bana öyle bakma... İnanırım... Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Napacaz sana la, napacağımı şaşırdım 🙁 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Şaşırtırım insanı böyle dkdkd Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Sustum ben artık😶 bittim ben 😶 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Neden bittin 🤔 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Sen bitirdin 😶 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Yahu ben sana ne yaptım 😒 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Sus, tek kelime daha etme, çünkü inanırım 😶 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Pekiiii, susuyoruuum. 🤐 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Oo soru sormuşsun hiç söylemiyon, kabul edersen misafirliğe gelicem sjsjjssj Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Nereye misafirliğe geleceksin dnfnf Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Soruna sjsjsj Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Gelebilirsin, müsaitim dndnd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok severim anlatamam niye seveyimm djenodmeldmepförpfmfl
Öyle deme la, acayip rahatlıyo vücut. Ben bayılırım
Nevşin Mengü ye çok benziyorsun
Rahatsız oluyorum hapşırık kaçınca
Hiç sevmem.
Neden
Neyini sevebilirim ki 🤔
Baş ağrısını geçiriyo, damarları açıyo. 😒
Ben bazen tutuyorum hapşırığımı 😒
Saçmalama yapma öyle bir şey, çok zararlı 😒
Olmaz bana bir şey 😒
Nasılsın iyi misin 🤔
İyiyiiiim🤔 Sen? 🤔
Seni hiç alakadar etmez sshshshshshah
İyi be, sormadım say. 🙄
Hsjsjsjs, yoo sordun 😏
Sordum ama sorduğum sorudan vazgeçtim. 😒
Sirdiğim siridin vizgiçtim shshshsjs
Düzgün konuş 🙄
Taam taam kızma hemen 😒
Seni hiç alakadar etmez djdjd
😡😡😡😡😡😡
Ne oldu jdjd
Yok bişe 😒😒😒
Eminsin mi 😉
Korkarak evet diyorum 🙁
Yooo. Emin değil, Tunahansın🙄
Yapmasana şunu 🙁 her seferinde bu işkenceyi çekmek istemiyorum 🙁
Ben sana işkence mi yapıyorum? Aşk olsun 🥲
Yalandan gözyaşı dökme hiç 🙁
Gerçekten ağlıyorum ama ben 😔
Ya he he, o kadar şey yapıp gülüyon, sonra ağlıyom diyon 🙁
Ben bir şey yapmıyorum ki 😔
Bide üste çıkıyo ya o emojiyi atıp. Yemin ederim sizle başedilmez. Tamam ben yaptım her şeyi 😒
Sizinle derken? Ne bu resmiyet 😔
Öyle olması gerekiyor galiba Neslihan hanım 🙁.
Nedenmiş 😒
Canım öyle istiyo, triplerdeyim 😒
Trip nasıl atılır, göstermemi ister misin 🤔
Bilmem ki, göster bakalım 🙁🙁🙁
' Trip '
Bak trip attım işte 😏
hasbinallah ve nimel vekil. Ya sabır. 🙁🙁🙁
Ne oldu 🤨
Ulan canım sıkılıyo biraz seninle uğraşim keyfim yerine gelsin dedim, daha kötü oldu 🙁🙁
Ben bir şey yapmadım ki. Yaptım mı yoksa? 😔
Siz hiç bir şey yapmadınız, her şeyin sorumlusu benim. Ben bulaştım önce, kaşındım, kusura bakmayın 🙁🙁🙁
Sana bir soru sormak istiyorum. Sorabilir miyim? 🤔
Sorabilirsin🤔
Bela olasım var, müsait misin? 😇
Napcanki bana 🙁
Ne yapayım ki sana 😇
Ne var aklında napcan bana 🙁
Ne yapabilirim kiii 🥲
Yap ne yapacaksan 🙁 germe beni 🙁
Ben vicdansız mıyım 🥲
Evet 😒
Aşk olsun be 😡
Ama gıcıklık yapıyon hep, sinir ediyon o yüzden dedim 🙁 vicdansız değilsin normalde 🙁
Kalbimi kırdın 🥺
Şaka şaka, valla şaka yaptım 🙃
Kandırma beni... İnanırım. 🥺
Tamam tamam kandırmam bi daha ağlama 🙃🙃
Bana öyle bakma... İnanırım...
Napacaz sana la, napacağımı şaşırdım 🙁
Şaşırtırım insanı böyle dkdkd
Sustum ben artık😶 bittim ben 😶
Neden bittin 🤔
Sen bitirdin 😶
Yahu ben sana ne yaptım 😒
Sus, tek kelime daha etme, çünkü inanırım 😶