Kuyruk Sokumum demire çarptı ne yapmalıyım?

Selam dostlar dün sabah otobüste demire yaslanıyordum arkamda boşluk vardı o boşluğun altında yatay silindir demirler vardı şöförün aniden gaza basmasıyla o boşluğa doğru düştüm ve yatay silindir demirlerden birine tam bacak arama (kuyruk sokumu) denk gelecek şekilde sert bir şekilde oturdum/çarptım aniden bir acı oldu ama çok fazla sürmedi eve gittiğimde kendini fazla göstermiyordu rahatça oturup rahatça evde takılabiliyordum hatta tuvalete çıkarken bir sıkıntıda olmuyordu yani sanırım kırık veya çatlak olmayabilir basit bir incinmedir tabi bundan emin değilim ama ertesi gün sabah kalktığımda hafiften bir ağrı vardı tuvalete çıktığımda hani ıkınma dediğimiz olay yani parçayı (dışkıyı) delikten zorla çıkarmak olayı :D işte ıkınırken böyle hafif bir ağrı oluyor bölgeye dokununca hafif bir ağrı oluşuyor şu anda hafif bir ağrı var ama dokunduğumdan dolayı ortaya çıktı sanırım bu konuda ne yapmalıyım emin değilim akışına mı bıraksam doktora mı gitsem bilemedim yani kısaca ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
aradan 2 gün geçti şu an ağrı aşırı minimum neredeyse yok hatta hissetmiyorum çok zorlamadığım sürece sanırım normal bir incinme
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ağrı mağrı yok iyiyim şu an
Kuyruk Sokumum demire çarptı ne yapmalıyım?