Doktora gitmeden önce anüs çevresindeki kılları almalı mıyım?
eğer almalıysam nasıl almalıyım?
eğer almalıysam nasıl almalıyım?
Ameliyata gitmiyorsun almak zorunda değilsin.
Genel olarak Sağlık ve temizlik açısından anüsün etrafındaki kılları alacaksın veya almayacaksın diye bi durum yok diye biliyorum.. Yani tamamen senin seçimin.
not: "oha daha hiç almadın mı" diyen kişi acaba beni hangi cevabımdan dolayı engelledi kimbilir :D
link
bununla dene :)
vur jileti usta temizlediğin anlaşılsın yeter.Doktora ayıp olmasın öyle orman gibi gitme.
Geçmiş olsun
Jiletle tehlikeli olur. link Spatulası var, ucunda jilet olmayan, kullanım talimatını uygula ve temizle..
almadan git:) zaten bezle yapıyo muayeneyi:) Ay bunu da anlattım ya ahah
Cevap
7Cevap
Bu konuda yabancı bir makale yanlış hatırlamıyorsam o kıllara dokunmaman gerektiğinden bahsediyor. O kılların nasıl bir ter tutucu olduğundan tahrişi önlediğinden falan bahsediyor bir muayene için gidipte daha fazla uzamalarına yol açıcak temizleme yollarına başvurma. Doktorla arasında bir mahremiyet var zaten adam o kadar rahatken senin bu kadar gerilmene gerek yok :)
jilet, makine veya tüy dökücü kullanma daha çok çıkar sonrası sıkıntı olur. genel de doktorlar alışık oluyor ben öğrenciyim ben bile alıştım yani almana gerek yok. Her gün gelen hastanın 1-2 si kılsız tüysüz oluyor onlarda epilasyon yaptırmış oluyor.
bunun teşhisini neyle koyuyolar.. tıp okuyosun galiba
Bakıyor direk söylüyor genelde, 3-5 sn arası bir şey sürüyor korkmana gerek yok, içte olursa eliyle kontrol edebiliyor nadiren.
valla benim bildiğim kıl varsa bakmıyo doktor temizlen öyle gel diyo :)
jileti oraya deneme. agda diycem ama kendin yapamazsın en iyisi tuy dokucu krem al 3 dk beklet ve al.
Jiletle alman iyi olur.Muayene olacaksın çünkü.
Tüy dökücü krem al 5 tl civarında . Geçmiş olsun
oha daha hiç almadın mı
çok mu varki zaten doktorlar erkek birşey olmaz :D
yani erkek adam.. oluyo ister istemez.. Doktor erkek de yine de ayıp olur falan...
ağdayla almaya çalış ama zor oluyor orası
bu hemoroid çok zor ya acısı ayrı doktora gitmesi ayrı ben gidemiyodum ablam zorla götürdü en son
Ağda acıtırda ya.. kızların ki gbi değil ki... dha köklü kalın oluyo erkeklerinki.. kılı alıcaz diye kökten almayalım anüsü :)
sen mi yapıcaksın birine mi yaptırıcaksın
doktora zor gidiyorum ya baskasına hiç yaptıramam..
sende benim gibisin aynı :D
doktora gitmeye kim ikan etti seni :D
Kendi kendimi ikna ettim.. bu ara fazla kanama oluyoda..
kansızlıktan düşüp kalcam bi gün tuvalette.. :)
ah kıyamam :D
erkekler o kadar çekingen olmaz sen çok mu çekinirsin
Asıl erkek çekinir o konuda.. sonucta gösterdiğin yer malum yani.. hele bi de içine bişeyler sokarsa yandık demektir :))
sahii nasıl yapıyo teşhisi napıo mesela
ya doktorlar erkek oluyo sne bizim durumumuzu düşün annemden sonra ilk gören o oldu D:
kabine geçiyosun indir diyo işte secde yapar gibi eğil diyo biraz elliyo işte böyle
devlete mi özele mi gidicen
nereye kaçtın
Valla ikisine de gidebilirim.. :)
ünive gitme bence orda çok kişi görür
özele git
evden birine göserdin mi ?
göstermedim kimseye :)
göster babana yada abine nolcak :D ?
babam bakmaz, baksa da anlamaz. abim de yok :))
Sen gösterdin mi :) Çok değişik ya :)
doktora evet
bir kere annem bakıyım dedi ama göstermdim
kızlar daha çok çekinir :D hayret erkeler babaalrından çekinir mi ?
.Yani öyle çekinin birisi değilimdir normalde ama totom önemlidir benim için öyle herkese göstermem :))
Değerli olmasa doktora da gitmem zaten :))
Doktor erkek miydi?
evet :( o konuda çok araştırma yaptım ama genel cerrahlar genelde erkek oluyor :(
çok şanslısın sen oohh kıskandım seni
:)) kötü olmuş ya... çok utanırdım ben heralde...
ki erkek oldugum halde utanıyorum...
Şu tedavi meselesinide konusalımda eklesene sen beni? Gizliden çıkayımda..
ekleyemem üzgünüm kimseyi ekeliyorum
burda sorabilirsin sağlık meselesi sonuçte
Sorun değil.. şimdi tedavi oluyo musun?
ne kullanıyosun nasıl oluyo
ya şöyle bişey var hepsi basur olmuyor birçok insan onun için gidiyo ama bazen çatlak oluyor yani tam basur değil
ben bir ara ilaç kullandım işte
amam en etklisi varya zaytinyağı sen istrsen önce bir onu kullan ?
nasıl yani?
ya catlak oldugunu düşünmüyorum çünkü anüs cevresinde sivilceden biraz büyükçe bi şişlik var. arada sulanıyo ve koku yapıyo..
zeytin yagını nasıl kullancam?
normal sürüceksin oraya zaten vrdikleri kremide sürüyosun
bu kadar eminsn git ya doktorlar erkek zaten nolcak ?
Gideceğim zaten..
kremlerin bi faydasını gördün mü peki
ya benim o zaman çok ağrılıoydı
zaten şunu sonra farkettim yanlış anlaamdıysam eğer onlar ağrı kesici kremlerdi zaten tedavi edici değildi öyle anladım yani S:
hımm yani hala duruyo.
ys şöyle oluyo ilginç biraz
baze hiç acımıyo bazen acıyo
ama arada geçtiğide oluyor ama ilk zamanlardaki gibi dayanılmaz değil ben bikere geceleyein ilaç sürdüm neler yaptıysam geçmedi en son doğum sancısını kesen bir ağrı kesici içtim öyle ilaç etkisiyle uyuyakalmışım zaten
benimki öyle acılı falan olmuyo.. yani bi rahatsızlık veryo bazen ama 3 ayda 1 falan ancak olursa o da... işte o rahatsızlık verdiği zamanlarda da böyle bi sulanma oluyo o şişlikte ve kokulu bi sulanma oluyo
vardır birşey illaki git ya aklında kalıcağına göster sağlıkta utanma olmaz :D desemde bana bakma ama erkek sonuçta :D
çekinirmisin normaldede çok ?
ya diyorum ya başka biyerini aç desin hiç çekinmem her seye bakabilir ama iş arkanı dönmeye gelince evet cekinirim :)
sağlık de öyle düşün benimde gitçeğim yoktuddda öyle gittim :D
baban hiç görmedimi seni :D ondanda çekinir msin
babama göstermem... :)
Sevgilim bakayım deyip duruyo ona bile göstermiyorum :)
:D oda bakıp napçak ben olsam göstermem :D
peki genel olrak ailenden çekinir misin çıplaklık onusunda
çıplaklıgın boyutuna göre değişir..
nasıl mesela örnek versene :D
yani evde boxer la gezerim hiç çekinmem hatta öyle balkona da cıkarım onda da sorun yok*onu cıkarmam heralde
:D annen babn seni üryan gördümü
Ağdayla ahahaha çok güldüm
Ciddi bi soru sormuştum..
Cakmakla tutustur
Kökten yanayım.. aga ordan bi başlarsa yanmaya saçıma kdr gelir valla..
Jiletle
jiletle alabilirsin
jiletle alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar