Ben antibiyotik içince oluyor geçmiyor direk agzında ki tahttan anlıyorum aç karnına sabah akşam 1 tatlı kaşığı kabak çekirdeği yagı ve probiyotik yüklüyorum Yemeklerde de elma sirkesi ve sarımsak çok kullanıyorum 2 haftaya geçiyor
Yumurtaları olabilir. Sıcak su ile yıkayın çamaşırları ve bir an önce tedavi olmalısın. Evdekilere. de bulaşır. Ailecek olmalısınız. Çocuklardan genelde bulaşıyor galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben antibiyotik içince oluyor geçmiyor direk agzında ki tahttan anlıyorum aç karnına sabah akşam 1 tatlı kaşığı kabak çekirdeği yagı ve probiyotik yüklüyorum
Yemeklerde de elma sirkesi ve sarımsak çok kullanıyorum 2 haftaya geçiyor
Makat deliğinde ki kaşıntı genelde geçici olur kuru tutman gerek bide bu ara sık sık değiş iç camasirini
Bir süredir var geçmedi hala
kabızlık felan yaşadın mı yakın süre de mantar cıkar bazen orada kaşınır bide
Yok hayır
Surekli Karın ağrısı ve özellikle burun kasintisi varsa ihtimal var
Evet vajina bölgesine de yerleşiyor. Gaita testi yapıyorlar. Mide bulantisi oluyor mu arada ve ishal durumu?
O kadar olmadı
Mide bulantısı yapar kil kurdu ve karın ağrısı ama arada olur. Bence doktora gitmelisin. Kasinti gece artıyor mi
Yani gün içinde de oluyor geceleri de oluyor. Çamaşırın üzerine gelme ihtimali var mı acaba ben hiç görmedim
Yumurtaları olabilir. Sıcak su ile yıkayın çamaşırları ve bir an önce tedavi olmalısın. Evdekilere. de bulaşır. Ailecek olmalısınız. Çocuklardan genelde bulaşıyor galiba
Temizliğini daha iyi yap devam ederse doktora görün
öncelikle kaka da kurt veya kıpırdanma var mı baktın mı? ve çiş yaparken yanma
sağlıkçıyım şımdı önce br tahret al sonra iyice kurula söyle
Bende sağlık öğrencisiyim ama ilk defa böyle oldu daha önce hiç böyle bir problemle karşılaşmamistim
dediğimi yaptınmı
Her gün yaptığım bir şey
peki ne hısedıyorsun herşeyide soramıyorum
Bir şey hissetmiyorum yani ara ara kaşıntı oluyor o kadar
ters ılışkı falan
Olmadı hiç
gizliden çıksam?
Kıl kurdu mikroskobi ile çıkar da vulva ya da vajina da kil kurdu yerlesmez. Onun sebebi farklıdırdir. Yakınlarda antibiyotik tukettin mı
Yok hiç içmedim ama vajinanın içine girer diyende var giremez diyende var.
Vajinanın ici oldukça asidiktir. Pek tercih etmez oraya girmeyi, asidik yapısını düşüren bir durum varsa o ayrı
dr a gidip kaka örneği vereceksin onlarda arayacak, a da kendin arayabilirsin mıçıp
Wc sonrasında yeterince temizlendiğine inanıyormusun?
Dönme olabilir kızarıklık koku vb var mı veya foto atsana
Mantar enfeksiyonu olabilir
Uyuz olabilir
Bakımlı mısın