Yumurtlama dönemime denk geldiğini farkettim hapı 24 saat civarı aldım ise yarar mi nolur yardım edin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahat ol. Daha once 3 kere kullandim. Bir sey olmaz. Icine mi bosaldi? Yoksa vesvese mi yapıyosun? Benim arkadaşım 72 saat sonra içiyordu icine bosaldigi halde dusun.
Eğer bilgili isen nolur yardım eder misin takip ettim
Takip edemiyorum gizli olduğu için yardımcı olur musun bana
Sor bakalim
Tamam sorunu beğeniyorum
Yumurtlama dönemi olduğunu farkettim içime gelmiş olma ihtimali var farketmedim birsey çıkmadı vajinada dışarıya ama endişeleniyorum ve hapi yaklaşık 19-20 saat civarı olmuştu kullandığımda sorun olur mu
Rahat ol. Dışarıya boşalmadı mi? Ayrica kendini bilmiyor mu cocuj
Bilmiyoruz zaman ve yer sorunu vardı heyecanlandık ikimizde farketmedik boşalma olmadan bile bitmiş olabilir olmuş olsa dışarıya birsey gelmedi içeriye de gelse illa akardı dışarıya veya farkederdik ama gelmedi yinede garantiye almak için hap kullandık
Gerçekten arkadaşının yumurtlama döneminde içine geldi hapı kullandi ve sorun olmadı mı nolur birsekilde ona ulaş :(
Cocuk bosalmadi mi
Yahu yanimda icti. Unideydik son sınıftık 2 sene once. Rahat ol. Asla olmaz
Bilmiyoruz hissetmedim birsey dedi müsait yer olmadığı için hemen bitirdik ztn içime gelmiş olsa da birsekilde çıkardı veya ben hissederdim ama
Belki yalan söylemistir eminmisin arkadaşının içine gediğine ve hapla hemde yumurtlama dönemine birsey olmadığına
Çok endişeleniyorum uyku uyuyamıyorum özür dilerim rahatsız ediyorsam yardım etmen bana çok iyi gelecek
Ya biz cok rahat takılan tiplerdik. Bizim evde seks olurdu. Millet odasina gecer yapardı. Yani rahat ol. Hicbir sey olmaz. O kizin yanında bwn sahittim gitti cocukla. 3 gun oldu oyle icti. Hatta çocuğun almasinj beklediği icin gec oldu. Zaten 5-6 gun sonra mi ne regl oldu
Peki o 5-6 gün sonra olduysa yumurtlama dönemine gelmemiştir
İçine gelse hissetmez misin veyahut hiç dışarıya akmaz mi hiçbirisi olmadı lavaboya gittim idrarda bulanıklık vs hiçbiri yoktu
Fark yapmaz. Millet regl iken hamile kaliyor. Hapi ictin sorun yok. Ella ictin demi?
Ertes
Iyide burada suclu cocuk. Insan bosalip bosalmadigini bilir. Sonuçta bir damla gelmiyor. Dışarıda mi bosalmadi
Eczacı bir sorun olmaz dedi haptan dolayı 19 saat olmuştu kullandım
Ertes ne? Ella almadin mi
Hayır işte belkide boşalmadan bıraktık biz yer ve zaman sorunu vardı içime gelmiş olsa dışarı çıkmaz mı veya hissetmezmiyim ben dışarı çıktığında da birsey yoktu dimdik hala ve hissetmedim birsey bosaldigi mi sanmıyorum dedi
Ertes 72 oda bir ertesi gün hapı 150 lira eczacı sorun olmaz farkı yok dedi
Yaşlar kaç
17-18
Sence hayatımız mahvolmuşmudur
İçine gelmiş olsa hiç akmaz mi yani dışarıya ya da lavaboya girdim ben olaydan hemen sonra idrarda birsey yoktu renginde falan belli olmaz mıydı olsa ya da hissetmez miydim
Bir sey olmaz hapi soylediyse. Rahat ol. Nicin bu kadar erken iliski yaşadınız? Yasiniz cok kucuk
Hayir hayatin falan mahvolmadı. Rahat ol. Hicbir şey olmaz. Lakin yapma bir daha
Birdaha yapmam ama çok korkuyorum birsey çıkarsa hayatım mahvolur gerçekten bir anlık cahillikle :(
Inan ki bir sey olmayacak. Olsa zaten anlardin. Rahat ol
Özür dilerim sizi rahatsız ediyorum çok yardım ediyorsunuz gerçekten sağolun fakat merak ettiğim hissetmezmiydim boşalmış olsa ya da bir türlü çıkmaz miydi dışarı veya bir şekile ikimizden biri hissetmezmiydi bilmiyorum demesinin sebebi korktu sadece ve ztn ondan dolayı çabuk sürdü ve birsey gelmeden bitirdik hemen garanti olsun diye kullandık hapı da
Yahu millet icine boşalıyor. Yine bir sey olmuyor. Ayrica icine bosalmamistir. Olsa hissedersin. He boşalsa zaten ufacik bile devami gelir durduramaz. Cunku boşalıyor durmaz. Yani ondan gelirdi o. O cocuk boşalmamış bile
eee başkasının mutlulukları için böyle şeyler yaparsan kara kara triplere girersin aylarca hadi geçmiş olsun :D
off kes sesini ya
Sıkıntı olmaz bence ya
72 saatte bile işe yarar
Naneleri yerken bana mı sordunnnnnn
Evlii misin