Güncellemeler
+1 yıl
Bende de şüphe var yazmışım arkadaşlar olmadığıma eminim ama bu şeyler genelde ona çekiliyor ya olmadığıma emin olmama rağmen insanın aklı direk oraya kayıyor yani ondan öyle dedim hani bu doğru bildiğini bile yanlış yaparsın gibi bir şey oluyo 😬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
içine boşalmasa bile seks sırasında erkeğin farkında olmadan penisinden gelen zevk sıvısıyla hamile kalabilirsin bu sıvıda sprem bulunur
2 senedir korunmasız oluyorum böyle bir sorunum hiç olmadı bundan sonra da olacağını sanmıyorum zevk suyundan yani ne bileyim
Kendiside dikkat eden biri zaten her türlü
Piyangonun ne zamn vuracağı belli olmaz :D
Yani hiç değilse ben olmadığıma eminim olsa kadınlarda bir his olur ve kusma olur adet olmaz diye düşünüyorum benim daha adet görmeme bile 10 gün var bu sonuçlardan sadece gebeliğe döndürmek saçma olur
Sen yine test ol sonra süpriz bir velet çıkmasın ortaya
Şöyle diyim senin büyük ihtimalle düşüncen gün içinde art arda ilişkiye girdiğimizi düşündün galiba erkek arkadaşım makina değil bosaldiktan sonra tekrar devam edemez tedbirlide ve bir kere bosaldiktan sonra bidaki 1 saat sonraya oluyor o zamana kadar da zevk suyunun içinde herhangi bir akıntı bulunmaz peçete ve ıslak mendille defalarca siliyor ve sonra zaten çiş yapıyor (lütfen çirkin cevap almayayım günümüzde çoğu insan yapıyor belki sende) (kaba olarak söylemiyorum alınma örnek veriyorum)
Yani ben imkansız buluyorum zevk suyundan hamile kalacağıma öyle bir düşüncem de yok olduğumu sanmıyorum ama tedbir için herhangi başka şeyler için de olabilir diye paylaştım hâlâ tatmin edici cevaplar alamadım kafamda sorular var
Dediğim gibi seks esnasında penis vajina içindeyken penisten zevk suyu vajinaya akıp hamile kalabilirsin 2nizinde farkında olmazsınız bu durumdan zaten geri çekilme çok güvenilir bir yöntem değil koruyuculuğu %30-40 arası bunu ben değil doktorlar diyor internete de yazarsan çıkar ama bu belirtiler hamilelikten de kaynaklanabilir başka nedenlerden de anlamanın en iyi yolu test
Doğru diyorsun teşekkürler adet günüme kadar beklicem bakalım
sağlıkçıyım ama bilemem içinize boşaldımı pskolojıkmı herşeyide soramam
Psikolojik olduğunu nelerden anlayabilirim ne belirtilerden böyle olabilir ki normalde yemek yemeyi seven biri değilim hatta özellikle mutsuz sinirli oldugum zamanlarda yerken midem bulanır ağzıma yiyecek bir şey almam zayıfım da zaten ama özellikle mi bilmiyorum sürekli bir şeyler tıkanasım geliyor
dertleşmek istermisin
Sorumun fevabini buradan almam kâfi dertleşmeyle alakali bir şey yok kardeşim sorumu cevapla yeter bana
anlamadınız neyse
Belirtilerini sormuştum ben ama?
buraya yazınca uyarı alıyorum kusura bakma
Bir si...
Ergenlik döneminde olur
20 yaşına giricem ya o yaşta da mı ergenlik devam ediyor
Göğsü nde büyüme devam ediyorsa
hiç bosalmıoyr musunuz ilişkilerde
Hamilesin?
Olmadığıma eminim ya sadece bunlardan öyle bir sonuç elde edilemez bence daha adet olmama bile 10 gün var sonuçta değilimdir başka bir şey var ama her türlü nasıl öğrenebilirim diye soruyorum işte
Azgınsın o zaman
Ne alaka ya
Öyle valla isteklisin sen şu ara belli