Ayyyy Ne Yenir Laaan Üffff Üfff Oy oy oyy Buzlu Kola felan 

Kanka zaten aç bırakarak diyet yapılmaz. Senin günlük alman gereken kalori miktarı var, onun 300-400 kalori altında ala ala ufak ufak kiloları rahat verirsin. Ama insanlar anlamadığım bir şekilde daha da zorlaştırıyorlar bunun
Kardeşim insanlara gıcıklık olsun diye mi paylaştın 😅 mm 😋 canım çekti be afiyet olsun bu arada
Yanında yayık ayran. Yedikten sonra da spora.
Dimi Toparlarız Be Gene Ne Olucak 😂
Yani. :))
Ama bana göre şeyler fazla yok yarı vegan olduğum için:) Kırmızı et yemekleri benlik değil
Kırmızı Et Bende Sevmiyorum Yemiyorum 🤢 Hiç Hoş Değil Tadı Resimleri Öylesine koydum
Şimdi oldu 😊Kilo verme sürecinde isen kefir de kilo vermeye yardımcı oluyor. Günde 1 bardak tüketmek 😊
Kilolu değilimde hatta Belli Bile Olmuyor Ama Nedense sağlıklı besleneyim dedim Ilk defa Bukadar Zorladım😂 Ama başaramayacam gibi
Su orucunu görünce aşağıdaki yorumda ondan demiştim:)
Yarına kadar dayanabilirim Su Orucuna Beni Yıkamaz 👍 (Gaza geldim felan) 😂
O kimmiş ki:)) Başarılar dilerim azimli olman için yani bazıları cesaret edemez. Böbrekleri fazla zorlandığı için
Teşekkür ederim Hadi Bakalım zaten 3 günde Bedendeki Gereksiz Şekerler Bitmiştir Sırada Yağ Var Sadece 3 4 kilo versem Tamam zaten Midem Küçücük Hissedebiliyorsun Yani Dediklerine göre yarın enerjik olucakmışım canım Bir sey çekmeyecekmiş Hadi Bakalım Hayırlısı
Sonra da bunu bence olarak paylaşıp ilham olabilirsin belki.
Haklısın Tesekkür ederim Hoş Sohbetin Için Kendine Iyi Bak 🖐
Rica ederim. Bilmukabele
Cevap
1Cevap
Meyve ve sebze tüketmek iştahı kapatabilir
Bende beş dilim börek yedim güya sağlıklı beslencektik
Göbüşüm çıkar 🥺sshdj
Senn tam bir açsin biseyler kemir
Ben kokoreç söyledim
Ilk defa yiycem güzel midir
Diyet mi yapmak istiyorsun kokoreç ye emin ol bir daha yemek yiyemiycesin.
Alıntı resimler senin yemeğin değil bence
Bu ne ya gece gece karnım acıktı 🥲😪
Yapma bunu kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?