Arkadaşlar kaç haftadır diyet yapıyorum Ve hiçbir yararını görmedim en ufak bir incelme veya en ufak bir kalori kaybı yaşamadım ve diyetim çok sıkıydı tüm diyetlerden denedim su diyetini Bir hafta boyunca denedim hatta baş ağrısı gibi durumları yaşadım Ama hiçbir yararı olmadı neden?
Kendimi aç bırakıyorum yine de olmuyor sıkıntı nerede?
Kendimi aç bırakıyorum yine de olmuyor sıkıntı nerede?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabahları ve akşamları 1 bardak suya iki yemek kaşığı elma sirkesi koy bal damlat karıştır iç ve mekik çek bir haftada 4 kilo verdim
Böyle şeyleri çok duydum ve çok izledim Ama gerçekten işe yarayacağından şüpheliyim Lütfen doğruyu söyler misiniz Bunlar gerçekten işe yarıyor mu ve Siz gerçekten bir haftada 4 kilo mu verdiniz ve eğer doğruysa Yemek Yiyor musunuz günlük öğünleri atlıyor musunuz Sadece bu dediklerinizi mi tüketiyorsunuz
doğru ablacım bizzat ben kendim yapıyorum ama çok tuvalete çıkarıyor sabaha kadar ayak yoluna gidip geliyorsun 15 mekik ile başladım bugün 80 mekik çektim her gün 5 5 arttırıyorum iştahımı kesiyor o su nasıl oluyor bende anlamadım ama zaten çok yiyen bir kadın değilim şimdi daha da az yiyorum
Gerçekten sana güvenerek Bu dediğin şeyi deneyeceğim ve bu arada çok teşekkür ederim ama ben hiç mekik çekemiyorum değil 5 tane bir tane bile yapamıyorum sıkıntı burada onun yerine başka bir şey yapılamıyor mu
Ama bırakma hemen düzenli iç dün sormuştum sorumda arkadaşlar bazı şeyler başladı bakarsan onları da yapabilirsin balım
Tek başına diyetin zayıflamaya etkisi olmaz. Sporla da desteklemen lazım
Demekki yanlis bisiler var.
Boy kilo kac ve yas kac
162 62 kilo 18im
Cok bi kilo yok.. aslinda ideal sayilir. Saglikli araliktasin.
Peki ne suredir sana gore fazlalik var. Yani kac yildir 60 civarlarindasin
Öyle deme işte kendimi iyi hissetmiyorum acilen vermem lazım psikolojikmen ölüyorum bu duruma
Ya sacmalama ya. Ne var kilonda. İnstgaramdaki ya da tiktoktaki aslaaklarami takiliyosun sen.
Kadinsa onemli olan olcilerdir ok. Olculer.
Sen beni anlamıyorsun anlamadığın için de lütfen boş yorum yazma Bu benim için çok önemli benimle yaşadığımı bilemezsin Sen normal görüyor olabilirsin ama gerçekten kilolu gözüküyorum bilip bilmeden konuşma lütfen
Sen bana ozldn yazrmisin. Madem bu konu cok onemli
Isveç diyetini dene
Tüm diytleri denedim bi omu olacak?
Evet
kesin
Spor şart