Arkadaşlar annem hemen karşıdaki oda da uyuyor odamda sigara içtim. Kapının altına kalın bir havlu koydum. Anahtar deliğinin önüne de havlu koydum. Kolonyalı bir pamuk attım üstüne. Sonra pencereden kafamı çıkartıp rüzgâr yönünü hesaplayarak sigaramı içtim. Rüzgâr nereden eserse oraya çevirdim sigarayı. Sonra elimi elbisemi ve odayı iyice kolonyaladim. Cami açtım kokunun temizlenmesini bekliyorum. Aslında bu son sigaram çünkü çok kararlı bir şekilde bırakmaya karar verdim. Ama bu riski alıp son sigaramı içtim. Sizce ayikir mi? Sigara ya aşırı karşı ve öğrenirse eşimin annesi olduğu için kizilca kıyamet kopabilir şu an korku içinde odamda bekliyorum. Sjsks sizce kokuyu alır mı çok endişeliyim uhuhuhj
Güncellemeler
+1 yıl
Içeri sivrisinek girdi ve tuvaletim var çok kötü oldu ya dhshjdjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bütün bunlar 1 dal sigara içinmi , annen duyunca vuracak mı seni hayırdır
Vurmaz ama tiksinti ile bakar belki vursa daha iyi xjdn
O koku var en ince noktadan bile giriyor
Sictim mi?
Gizli içmek de güzeldir, heyecanlı her şey güzeldir
Çocukken severdim de şimdi sonuçlarına katlanmak sıkıntı çocuğum olmasa sığara içtiğin için derler şimdi jddj çekilmez. Zaten çocuk pek istemiyorum djsj
Yaa ne kadar heyecanlıı 😃😃😃😃
Berbat hissettim ya heyecansız yayıla yayıla içmek isterdim
Balkona çıksana akıllım 🤣🤣
Gelirse enseler dedim. Gerçi belki biliyordur ama bilmez gibi davranıyordur aha dolanıyor şu an ödüm bokuma karışıyor Allahim :(
Canına okur kesin şimdi 🤣🤣
Tualete falan gitmedi sadece dolandı ay bence kesin kokuyu aldı. Ve odaya sivrisinek girdi ya cami açtım diye of. Iyice sictim sjsjsj
🤣🤣🤣 Senin yaş kaç be ne korktun ha
26 djeje ama kocam annesi varken sigara içmememi tembih etmişti. Ya bırakacaktim zaten sjsjs yakalanmasam çok iyi olacak sjsj
Kaynana mı kız evdeki 🤣🤣 ulan bnde kendi annen zannettim enişte nerde yokmu
Evet kaynana sjsjs. Enişte seyehatte
🤣🤣 Valla enişte de yok döver bu karı seni evde o zaman kilitle kapıyı bari 🤣🤣🤣
Kokar taabi
Uyuyor aslında kokar mı yinede? Uyuması için 45 dk bekledim. Horlasa kske ama horlamadigi için bilmiyorum. Odasının kapısı hafif arali. Şimdi 10 dk daha odayı havalandıracavim ve burnumu Bi 2,3 dk kapatıp koku duyumu açacağım. Odayı koklayıp cami koku çıktıysa ortecegim.
O zaman bişey olmaz ya
Ay içimi rahatlattın Allah razı olsun..
Sabaha zaten gider, rica ederim
Eyvallah Tualete gitsem sıkıntı olur mu ya tuvaletim geldi djdj
🙂 git ama sigara içme
Hahaha çok teşekkür ederim 😂 heyecanımı paylaşıyorsujzu. Dkdk