İstanbul hangi devlet hastaneleri yapiyor?

Bu numaralar için kesinlikle lazer ameliyatı olma ben 22 yıldan beri gözlük işinde. Çalışmaktayım git kendine gözlük al ve en ince camları al hayatına devam et
yok ben katlanamiyorum sorum sudur ki yaparlar mi
gozluk kullaniyorum zaten
Tamam yaparlar da senin numaran 5 yıl sonra yine çıkacak o zaman ne yapacaksın?
3,5 sol 1 sağ. ben de düşünüyorum ameliyat
olsun
Arkadaşım biraz uyanık olun bkın Gö yapınızın bir hakkı var bu ameliyata sen lazer olsanda 5 yıl sonra yine çıkacak neden bunu anlamıyorsunuz cumhur başkanının parasını yoksa yakında gözlük kullanıyor ya kılıçtan oğlu önünüzde her gün örnekleri var 5 yıl sonra tekrar çıkacak
ben sürekli gözlük kırıyorum. sakarım ve fiziksel guc isteyen bi yerde calısıyorum. ya da lens alcam
Şöyle yap işinde toz toprak vs gibi değilde len kullan evde de gözlük yapacak bireyin yok
Cevap
0Cevap
Açıkçası ameliyat olmayı bırak gözlük kullanmaya bile değmez bir numara zaten bu kadar düşük numara gözlük kullandıkça daha çok bozuluyor
ben ama ciddi derecede goremiyorum gozumu kisarak bakiyorum
Astigmatına uygun bir lens ya da gözlük alırsan bu sorundan kurtulursun çünkü numaran çok çok düşük. Ben bu reçeteyle vereceğin lens parasına acırım ameliyatı doktorun da onaylayacağını sanmıyorum ama özelde olursan onlar zaten geleni ameliyat ediyorlar direkt.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?