O kadar şiddetli ki kurbağa gibi vraklıyorum resmen. Yardım edin var mı bir önerisi olan? :/ :/ :/
#mutlugünler
:) :) :)
#mutlugünler
:) :) :)
Çoğu hıçkırık kendi kendine geçer. Ancak bazı durumlarda bir süre dayanabilirler. Ve o yaşlı eşlerin hıçkırıkları durdurmakla ilgili hikayelerinden birini test ederseniz - örneğin, birinin sizi korkutmasını sağlamak - muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Deneyebileceğiniz birkaç ev çaresi var, ancak bunların gerçekten işe yaradığına dair çok fazla kanıt yok. Nefesini tut ve üç kez yutBir kese kağıdına nefes alın ama sersemlemeden önce durun! Hızlıca bir bardak su içBir çay kaşığı şeker yutundilini çeksu ile gargaraHıçkırıklarınız 2 günden fazla sürerse veya yemek yemeyi, nefes almayı veya uyumayı engelleyecek kadar şiddetliyse doktorunuza başvurun. Kronik hıçkırıkları ilaçla tedavi edebilir veya hıçkırıklarınızın neden gitmediğini görmek için bazı testler yapabilirler. Hıçkırıklarla birlikte herhangi bir karın ağrısı , göğüs ağrısı, ateş, nefes darlığı veya kusma olursa veya öksürürseniz hemen doktorunuzla konuşun.
Teşekkürler bişeyler yiyince geçti :) hıçkırığımın ilacı bile yemek
Cevap
5Cevap
Su içerek
Nefesinizi 20 saniye tutun, büyük ihtimalle geçer
@Astrolojibağımlısı bu arada bana bir yazar mısın, yarı önemli bir durum var da
Nefesini tut yutkun, su iç
İşe yaramadı
Nefesini tutmak bende hep işe yarar
İşe yaramadı
Bilemeyeceğim umarım en kısa sürede geçer
Nefesini tut