Hadi kabul edelim öyle. Bunu 95 kg olduğum ve giydiğim her şeyin üzerimde sakil ve kötü durduğu zamanları gördüğüm için söylüyorum aşağıdakiler gibi kibarlık yapmıyorum. İnsan alışveriş yapmak istemiyor alma hevesi kalmıyor. Biliyorsun daha zayıf olsan evet o giysi daha farklı ve güzel duracak. Hele piyasada plus size kıyafetler babaanne kıyafeti gibi. Zevk yok vs.
ne kadar kilolusunuz bilmiyorum elbette aslında beni de ilgilendirmez. Sadece kendi zamanlarım aklıma gelince yazdım.
kesinlikle değildir yeterki giyinmeyi ve kendine yakışanı bil yeter kendine has stilin olsun şeye hiç katılmıyorum kalın bacaklısın şort etek giyinme bende hafif kilolu bir kadınım ve kamufle etmeyi bildiğin sürece çokta yakışıyor ama bazı kıayfetleri herkesede yatıştırmak çok sevmeme rağmen mesela crop ve büstiyer tarzı kıyafetleri 34-36 beden insanların giyinmesi taraftarıyım ben bile çok sevmeme rağmen giyinmiyorum bu konuda biraz hassasım sadece yakıştırmıyorum herkese crop ve büstiyeri...
Amerika'da obez insanlar bile güzel giyiniyor, çünkü onlar için giyim üreten bir sektör de var, aynı zamanda bu duruma aşina bir ülkeden söz ediyoruz. Türkiye 0 bedene özendiriyor şu an, kendini çirkin hissetmen normal. Çünkü beğenmediğine iş bile vermiyorlar.
Merhaba Kilolu olması güzel giyinmesine şık giyinmesini engel değil yakışanı giydiği sürece abartmadığı sürece vücuduna boyuna fiziğine uygun giyindiği sürece gayet şık giyinen kilolu insanlar görüyorum ve çok da hoşuma gidiyor kendini bu şekilde görme
Hayır değil. Kilolu olduğun için bazı kıyafetleri giyememen normal ama bu seni kötü giyinen biri yapacağı anlamına gelmiyor. yani herkesin fiziğine uygun kıyafet giymesi gerekir ve ne giyeceğini bildikten sonra da sık olmaman imkansız. Bir gün bir düğüne gittim ve taş gibi bir kız kilolu ama kırmızı bir elbise giymiş zayif biri de giymiş bok gibi durmuş afedersin. Çünkü dümdüz bir vücudunu vardı fiziğine uygun değil. Diğeri kilolu ama elbise fiziğine çok güzel olmuş yani durum bu kiloyla alakası yok Yeni bişey başlatılmış zayıf kilolu ikisi de aynı seyleri giyebilir diye. Takıldığın şey oysa Hayır giyemez bence. Çünkü herkesin güzel olduğu farklı tarz ve şekillerde kıyafetler var.
Kilolu olmak giyinmeye engel değil bence kilolu daha iyi ve kadını çekici yapıyor kafaya takma kimseyi umursama rahat ol herkes konuşur durur önemli olan kalbin iç güzelliğin
Giyinir tâbi ama her ne kadar olsa da ilkel beynimiz hayatımızda çok etkili, genel güzellik algısına uymaz diyelim. Bu da umrumuzda değilse hiçbir sorun olmaz 🙂👍
Kesinlikle değil, hatta daha şık bile olunabilir. Mesela ben bizzat aşırı kilolulardan hoşlanıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabi ki değil , ben aşırı obez biri olarak söylüyorum en son 120 kiloydum girdiğim her mekanda gözler üzerimde oluyor , bazen crop , bazen dekolteli şeyler giyiyorum bazen ise gündelik baggy , dolgun büyük göğüslerim ve güzel bir popom var suandan eminim ki çoğu zayıf kızların sevgilisi beni arzuluyor ama bastırılmış duygular yüzünden zayıf kişilerle hayatlarına devam ediyorlar o yüzden şişman kişi sık giyinse bile ona sanki kötüymüş gibi davranılıyor maalesef...