Siradan veya çirkin biri zayıf olmak zorunda mı? Şimdi ben siradan kara kaş kara göz biriyim ve balik etliyim fazla kilom yok yani ama zayif olduğum zamanlardaki gibi popülerligim yok. Açık tenli renkli gözlü benimle aynı kilo ve boydaki kızlara bakıyorum onlar hala popüler güzellik fazla olunca insan kiloyu kaldırıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBalıketli seven erkekler tercih edilmeyen kadınları elde etmek için öyle diyor olabilir. Söylediklerinden bu sonucu çıkarıyorum 👍 Bence biz erkekler tıpkı kadınlar gibi seçim yapma konusunda içgüdüsel davranıyoruz. Normal kiloda sağlıklı bir kadını seviyoruz sonra kadın kilo alıp eski halinden eser kalmayınca işler değişiyor. Aynı şekilde erkek içinde geçerli kilo almak demek ilerde sağlık sorunları gelecek demektir. Zayıf veya normal tercih etme sebebi işte budur kadınlarda atletik tercih ediyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım ama diyet yemekler tercih ediyorum asla hamurişi tatli vs yapmam yaparsam badem unu hurma hindistan cevizi yagi gibi ürünler kullanırım vs böyle bir kadını tercih eder miydin?😂
- +1 yıl
Ne kadar paran var? 👍 Romantik misin? Becerikli olduğun ortada boyun kaç? Kaç kilosun? Seni taşıyabilir miyim? Tüm bunlara vereceğin cevaba göre durum değerlendirmesi yapmak gerekir.
😏😒
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakın kilolarınızla barışmayın. Yok kendinizi sevin yok seni beğenen böyle beğensin falan. Bu laflara düşmeyin. Elinizden geleni yapın kilo vermek için. Karşı cinsin sizi beğenip beğenmeyeceğini dert edeceğinize tüm azminiz ile sağlığınızı düşünün.Önce sağlığınız sonra diğer sebepler gelsin. Yürüyüş yapsan 5 dk sonra tıkanırsın,2 kat merdiven çıksan dilin dışarda solursun, yazın çok daha fazla terlersin ve kokarsın. Sağlık sorunlarıyla genç yaşta tanışırsın. Karşı cins içinse genelde yatağa atmak olur dertleri. Dolgun kalça dolgun meme vs. Ciddiye almazlar güzel bir ilişki kuramazsın. Sevgilinin kucağına atlamak istersin o seni sırtına almak ister birlikte uyuma pozisyonunuz bile sıkıntı olur. Farkında mısın kilo her şey için sorun. Beni beğenen böyle beğensin diyip kolaya kaçma sonra da işte beni beğenmiyorlar off hepsinin derdi aynı diye sızlanma. İçin güzel olsa yüzün güzel olsa ne olur ki ben seni doyasıya yaşayamadıktan sonra. Tahammülsüzlükler başlar birlikte yediğiniz yemek bile karşı tarafın gözüne batar. Kilo her anlamda kötü. Kilonla mutlu ol diyenlerse çok daha kötü. Lütfen sadece işine gelenleri duyma kendini kandırma ve kendine yardımcı ol, kendine iyilik yap arkadaşım.
117 Yorumla
Soran+1 yılTamam anoreksiya olucam kardeşim iyi gaz verdin 😂
Cevap sahibi+1 yılVur deyince öldürmesen olmazdı değil mi:) Bilerek açık konuştum amacım seni kırmak değil sadece hayatından daha fazla mutlu olman.
- +1 yıl
Daha fazla mutsuz ettiğin açık.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenKız Yalanlarla yaşamayı da tercih edebilir kendisi bilir. Ben gerçekleri söyledim. Yardımcı olmak için dürüst olmam gerekir yalancı değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Üffsıktın senin koltuk altınla onunki aynı düzeyde değil. O senden daha çabuk terler. Bir adım yanında insanlar varken değil de spor yaparken terleyip o toksinleri atmak daha hoş:)
- +1 yıl
Bu düşünce tarzı insanları tüp mide, mide baypass ameliyatı, mide balonu ameliyatı olmasına sebep oluyor. Çoğu insan bu şekilde ya masada kalıyor ya da o ameliyat vücutla uyumsuzluk yaratıyor hayatı boyunca mide, bağırsak sorunları yaşamasına sebep oluyor. Orada seni doyasıyla yaşayamadıkça demişsin kadını kucağına alınca mı doyasıyla yaşamak oluyor. Ayrıca şişmanlık yani morbit obezlik dışındaki hiçbir şişmanlık seks yapmaya engel değil. Her pozisyonu yaparsın. Sekste kaç pozisyon yapılıyor mesela? Şimdi misyoner diyeceğim siz tabi çok sofistike insanlar olduğunuz için çok marjinal olduğunuzdan misyoneri sevmezsiniz. Misyoneri saymayalım. Cov girl, ters cov girl, 69, bacak omza, doggy, kucak ee ne kaldı başka? Adele zayıfla diyorlar ki o kadın enine boyunaydı. Kadının zayıfla baskılarına cevabı kilom şarkı söylememe ve seks yapmama engel değil dedi. Rihanna da epey kilo almıştı ama kadın o kilolu haliyle bile yine erkekleri cezbetmesini bildi. bu kadınların hepsi kilo alınca zebellah gibi oluyor 😂😂😂 yani kilo sekse zerre engel değil morbit olmadığı taktirde.
- +1 yıl
Sevdiğin insanı her haliyle görmeye tahammül edemiyorsan o insanı sevmiyorsundur.
- +1 yıl
@Üffsıktın bu kilo meselesi çok az yemekle çok yemekle çözülebilecek bir şey değil. Hayat düzenini değiştirmen gerekiyor. Ben rejim yapmıyorum şu saate kadar aldığım kalori 947 kalori. Yediklerimi de sürekli hesaplamıyorum. Kilom da 85 kilo boy da 158.
- +1 yıl
Ayrıca normalden daha fazla terlemiyoruz. Şu an yaşadığım yerde 33 derece hava. Bu havada kim terlemez.
- +1 yıl
Canım kilolu ve spor yapmaya alışkın olmayan biri o an çok efor sarf ettiği için terler sadece ama normal zamanda terlemiyorlar çünkü metabolizma çalışmıyor bu bilimsel bir gerçek 😂 bana gelince ben her gün duş alıyorum temizliğine çok dikkat ediyorum ama bazı düşmanlara göre daha çok terliyorum terlemiyorum dersem yalan olur. Hatta önümde bı kız vardır acayip atletik zayıf bı kızdı çok pis kokuyordu.😂 Ön yargılı olma bence.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenKız Seksin s sinden bile bahsetmedim. Herkes yanına yakışanı ister. Eğer sen zayıfsan söyle bana dürüst ol kaç tane kendi köşeyi dönmeden göbeği dönen adamla sevgili oldun kaçını sevdin? Niye vücudu orantılı erkeklere düşüyorsunuz? İki tane erkek koysunlar karşına eminim gidip göbekliyi tercih edersin değil mi? Bak arkadaşım yanlış savunma yapıyorsun bu kızı etkileme. Hepsinden önce kendi sağlığını düşün dedim ben ona. Ameliyata yat dedim. Sıksın dişini ve sporunu yapsın diyetini uygulasın. Kimse kimseyi zorla ameliyat masasına yatırmıyor ya da öldüren o haplardan iç demiyor. Bu kıza zarar veriyorsun. Rica ediyorum yapma. Bırak kız azmini alsın ve sporunu yapsın diyetini yapsın uygulasın. Yalanlarla yaşatmayın insanları kandırmayın. Gerçekten yazık. Herkes yanına yakışanı ister. Ben sevgilimle yürüyüş yapacağım koşacağım ondan dolayı kaplumbağa mı olayım? Tutup sımsıkı sarılacağım bir zariflik hissetmeyeceğim. Bir hediye alsam olup olmayacağını kestiremeyeceğim. Güzel bir şey gördüğümde fiziğinden dolayı ona alamayacağım. Yaşamak kısmını işine geldiği gibi anlama. Tekrar söylüyorum yanlış savunup kıza zarar verme. Eğer beni ısrarla anlamayacaksan ve konuyu uzatacaksak da rica ediyorum cevap yazma nato kafa nato mermer durumuyla karşılaşmayı sevmiyorum.
- +1 yıl
Sen kıza kendin için zayıfla demiyorsun sen kıza ERKEKLER TARAFINDAN BEĞENİLMEK ARZULANMAK DAHA KOLAY SİLKİLMEK İÇİN ZAYIFLA DİYORSUN yaptığın yorum bu. BEN KİLOYU ÖVMÜYORUM KİLO VÜCUDU YORAN BİR ŞEYDİR İNSANIN HAYAT KALİTESİNŞ DÜ ŞÜ RÜR SEN BUNU BÖYLE DEMİYORSUN DİYORSUN Kİ HERKES YANINA YAKIŞANI İSTER BEN SEVGİLİME SARILDIĞIMDA ZARİFLİK İSTERİM BEN SEVGİLİME BEĞENDİĞİM BİR ŞEYİ ALMAK İSTESEM ALAMAM DİYORSUN O KIZIN SAĞLIĞI SENİN SİLKİNDE BİLE DEĞİL DOĞRUSU NEDİR BUNUN?
KİLO İNSANIN HAYAT KALİTESİNŞN DÜŞÜRÜR ÇOK YEMEDİĞİN HALDE KİLO ALIYORSAN BİR ENDOKRİNOLOGA GİT METABOLİK BİR ŞEY OLABİLİR KAFANA GÖRE HER DİYETİ YAPMA DİYET KİŞİYE ÖZEL OLMALDIR demen gerekirdi. Yaptığın yorumlar belli. Sizin gibiler kadın erkek hiç fark etmez siz insanların kendisinden nefret etmesine sebep oluyorsunuz. 10 kilo 15 kilo fazlası olan kızlar bile zayıflama çayı ilacı içip ölüyor sizin bu yanlış düşünceleriniz empoze etmenizden dolayı. - +1 yıl
Kilo obezite sadece çok yemekle olan bir şey değildir. Hem psikolojik hem de hormonaldie hatta hatta beyindeki ödül-ceza mekanizmasıyla da ilgilidir. Bir silkim bildiğin yok yarrra yarrrrak yazıp milleti yanlış yönlendiriyorsun. Çok güzel kadın olunca çok rahat silkince kadınlar çok mu mutlu oluyor bu ülkede a-m-k çok güzel olsanda kocan sevgilin istediğini giydirmiyor çok güzel olsan da el üstünde tutulmuyorsun bir sürü kadın var çok güzelmiş hayvan herifib birine denk geliyor ağzı burnu yamuluyor yüzüne kezzap atılıyor. Neyin kıymetini bilirsiniz ki siz?
- +1 yıl
@Üffsıktın benim kadar araştırmamışsındır. Siz her şişmanı ağır yaşamlardaki gibi zannetmeyin. Onlar en uç örnekler. Çoğu insan günlük 2500 kalori bile alamıyor. Yemek yemek değil aktif ve kaliteli yaşam sağlam psikoloji, kaliteli beslenmek, kaliteli yaşam standartları bunları sağlamak zorunda.
Yahu erkekler tipe ya da fiziğe bakmıyor ki. Bu hafta en az 10 tane çift gördüm dışarıda ve bu çiftlerde erkek yakışıklı, kaslı ve ideal kiloda, ayrıca sakallı. Yanındaki kıza bakıyorum leş. Tipi bok gibi, kısacık boy , sivilceli. Şişmanı var, çok sıska olanı var. Kaç tane gördüm hem de. Erkekler tipe bakmıyor, iletişime, kültüre bakıyor. İletişimden kastım sadece diksiyon değil, güzel sohbet, eğlenceli olma vs. Çoğu erkek; sıkıcı kavgacı ve kaba kızları sevmiyor. Bir de tabi cinsellik boyutu var. Cinsellik sevmeyen kızlarla da çıkmak istemiyor erkekler. Bu evrimsel bir şey. Ama bu demek değil ki cinsellik delisi kızlar her erkeği elde edebilir. Yani bir sürü değişken var. Bu arada zayıflamak çok kolay bir şey. Her gün düzenli olarak 4 saat yürüyüş yap. Bak bakalım nasıl zayıflıyorsun. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 saat çok fazla değil mi?2 saat yeterli 😂
+1 yılKapaktakini erit , on numara karı
Kilo güzelliğin içine eder. Şöyle düşün, karı uzun ve fizikli ama sıfat kötü, erkeğin ilk bakacağı yer fizik ve boydur. Fizik ve boy yerinde ise yüzü görmez.. Tıpkı çirkin bir adamın kas yapıp seksi görünmesi gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanın hali de bir başka tabi sfgdfg
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
64Cevap
Canım bak erkeklerin çoğu hormanel baksada işin aslı şudur vücut önemsizdir kimse yüzünü beğenmediği biriyle ilişki kurmak istemez ( ilişki sadece cinsellikten ibaret değildir) bu arada çirkin demiyorum tipi değildir beğenmiyordur. Sen bir kadın olarak hayal et yüzünü beğenmediğin birinin vücudu güzel olsa ne olacak. Ben sosyal medyada taş gibi vücutlar görüyorum ama yüzlerinde bakışlarında en ufak çekicilik yok. Herkes olmaz bu tabi bir gülüş bir bakış. Dümdüz suratlar o vücutları bile çekici yapmıyor inan itici bile yapıyor 🤦🏻♀️
25 Yorumla- +1 yıl
Yooo değilim 52 kg ama yüz var yüz var bazı insanların yüzü çekici oluyor bakışları dudakları vücutla yüzün bir bütün olması daha iyi sağlık açısından sorun yaratmayacak bir kilodaysa yüzündede bir çekicilik varsa her suratı bir ifadesi oluyor o zaman tercih edilir yani. Çirkin demiyorum zaten dümdüz yüzler var eli yüzü düzgün ama bir çekicilik yok
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılImkansız. Güzel ama kilolu ile, normal ama fit biri aynı ortamda olsun, kilolu olanı kimsenin gözü görmez. Kilo berbat birşey...
22 Yorumla
Soran+1 yılHmm o kadar diyorsun yani haklısın gibi
- +1 yıl
Kilolu olmak ile sıska olmak da aynı şey. Aşırı zayıf tabiri caizse yürüyen iskelet durumu da hoş değil. Herşeyin bir ölçüsü var...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilonun nerede olduğuna bağlı erkekler hormonal olarak kalça ve göğüs bulunan (orada kilosu olan) kadınları daha çok kadınsı bulur. Beyaz ten cekinik bir özellik ve gerçekten erkektede kadınlarda da dikkat çeker. Bide her erkek böyle diye bir şey yok. Kiloyla güzellik ayrı kavramlar da diyemeyiz mesela bir zamanlar 0 beden güzel algılanıyordu, bir zamanlar yuvarlak hatlar şu ansa ince bel dolgun göğüs ve kalça yüz ten güzelliği evet etkilidir ama erkeğin de zevkine bağlı.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim boyum var o yüzden kurtarıyor bide bel bölgemde değil kilom 170 boyum kilo 65/70 arası deişiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim kilolu deilim sporcuyum
Valla atın ölümü arpadan olsun paşam. Dişin keserken yiyecen bu devirde. Ha elbette sağlık sorununa yol açacak kadar değil. Popülerlik, aşk meşk karşı cins boş işler bunlar. Karnın doysun, yemek istediklerini ye. Kilona laf eden olursa onları da ye
21 Yorumla- +1 yıl
"Kilona laf eden olursa onları da ye" 😅😅
+1 yılKilo bazılarına yakışıyor diyelim. Uzun boyda durduğu gibi durmuyor mesela kısa boyda.
21 Yorumla
+1 yılHanımefendi damacanaya hallenen abazalara göre her mahlukata cinsel obje gözüyle baktıkları için güzel derler gerçekleri duymak istiyorsan dünyanın tartışmasız en güzel kızıda olsan kilo güzelliği bitirir çekiciliğin kalmaz gerçek olan bu kendinizi lütfen kandırmayınız
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar bir kilo peki? ben biraz kilom var diye mi hiç beğenilmedim yani bunu türk erkeklerinin renkli gözlü sarışın kız takıntısına bağlıyordum çünkü ben öyle değilim beyaz ten kara gözlüyum malesef çok itici
- +1 yıl
Ya kilo dediysem aşırı kilolu yani 10 kilon fazlan bile olsa sorun olmaz yani
- +1 yıl
Beyaz ten karagöz itici olurmu ya hiç alakası yok bence öyle düşünmen için bir nedende yok
+1 yılKilo bazi insanlara çok yakışıyor adele nikkie gibi ama çoğunlukla örtüyor bence kilonun yakıştığı insan sayısı çok az
20 YorumlaBalık etli kişiler kilolu sayılmaz ki. Sadece kalça ve göğüs kısmı dolgun oluyor. Bence çok da problem yapma. Saçına, giyimine, makyajına özen göster tekrar popüler olursun.
00 Yorumla
+1 yılBalık etli olmak fazla kilolu olmakla aynı şey değil... balık etli olup zayıf kadınlardan çok daha gösterişli olan çok kadın var...
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz, kilolu olup çok güzel olan insanlar da var sadece görünüş olarak hoş durmuyor bu da kişinin tercihi kendini nasıl mutlu hissediyor ise öyle dursun
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine fore bir güzelli var balık etli olamk fazla kilon olması senin çirkin olduğu anlamına gelmez
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Kilolu kızlardaki ozguven enerjiklik ve konuskanlik zayıflarda yok gördüğüm kadarıyla
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBence kiloyla alakalı değil ben ideal kilomun altında zayıfım ama. kilo bir etkisi olduğunu sanmam
10 Yorumla
+1 yılPopüler olmak kişinin kendi elinde bence
Ne kadar ön planda olursan o kadar popülersin11 Yorumla
+1 yılKilo dediğin hallolur güzel olmak farklı. Hele bir de doğal güzelse yeme de yanında yat :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaliba öyle tuzu çok güzel olunca kilo çok göze batmiyor ama çirkin olunca öyle değil :) sen genede çabala çok kilolu insanlar zayıflayabiliyor azimle herşeyin üstesinden gelirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum.
İlgini çekmeyen biri isterse dünya güzeli olsun. Önemli olan ölçü sana hitap etmesidir.
10 Yorumla
+1 yılNe demiş babannelerimiz? Bir dirhem et bin ayıp örter, amaaaa artık öyle değil maalsef üzgünüm.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılYuzu guzel sarisin renkli gozluler hep on plandadir zaten
00 Yorumla Nissan Gtr güzel bir arabadır ama herkes rüzgarlığına bakar :d
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHayır güzelliğe bakmıyor, kimi vücuda yakışıyor, kimisinde güzel olsa bile itici duruyor kilo..
00 Yorumla
+1 yılgü zel lik ko şu lu za yıf lık de ğil ka fa nı za so kun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle her açık tenli renkli gözlü kız güzel, her kara kaş kara göz birisi de çirkin olmuyor. Göreceli bir şey çünkü. Ayrıca güzelliğin fazla kiloyu hoş hale getirdiğini düşünmüyorum.
00 YorumlaDış görünüşte önemli kimse kendini kandırmasın ama o kadar takılacak birşey değil seven böyle sevsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKilo olman örter tabi güzelliği fit veya daha az daha kilolu olman iyi
00 Yorumla
+1 yılUzun boylular kiloyu kaldırıyor. Esmer sevdiğimden, kiloyu esmerlere yakıştırıyorum
00 Yorumla
+1 yılÖrtmez de güzelsin madem ver kilonu konu kapansın 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmak örtülecek bir şey değil. Sağlık ve hayatının refahı açısından kötü bir durum.
00 YorumlaKilolu bir kadının etkileyici olması bazı ekstralara ihtiyacı var. Zeka, espri yeteneği, özgüven, karizma gibi.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ne kadar onemli olabilir hele de romantik degil de insan iliskililerinde? Aa bu kilolu ben bununla muhatap olmam mi diyorlar?
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNapıcaz güzelliği. Fino diye yanımızda mı tutacağız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhun güzel olsun anladın mı ruhun yüzü güzel olana 40 günde doyarsın huyu güzel olana 40 senede doyamazsin
00 YorumlaFizik önemli bence. Yüz güzelliği tek başına olmaz. Yeri geliyor kese kağıdı geçirmeyi göze alıyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılBen kilolu bir kadınım. Fakat yüzüm güzel olduğu için bence kaldırıyor. Bu halde bile ilgi çekebiliyorum çok aşırı kilom yok ama ayna da kendime bakınca beğeniyorum genelde kilom dışında.
02 Yorumla- +1 yıl
@KURTARICILAR :) garip insanlarsınız. Siz kimsiniz de gelip bana hakaret edebiliyorsunuz? Bu hakkı sizi kim veriyor?
- +1 yıl
Yorumum silinmiş ne yaptınız zorunuza gitti sanırım gerçekleri duymak etrafta korkunç abazaların iltifatlarına alışmışsınız tabi aykırı görüşe tahammülünüz yok
+1 yılPopüler olunca ne oluyor? Sen aktris misin? Sanatçı mısın? Sen sıradan bir insansın bırak bu kafaları istediğin gibi nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam bol bol istediğimi yiyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkılo oldumu guzelllık seksılık cekıcılık sevımlılık hepsını katledıyor malesef
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için herşey popülerlik fizik demekki o yüzden takıntılısın. bence balık etliler daha güzel
00 Yorumla Ben böyle seviyorum fotodaki gibi öyle yatsın hiç kımıldama sın 🙄
00 Yorumlabir yere kadar , ama çekici olmayı bence engeller.. İlla bir kalıp olarak düşünmeyin zayıf olmayı
00 Yorumla
+1 yılPopülerden kastın ilgi duymak ise belkide soğuk biri gibi duruyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o manada değil çevremdeki kızlardan vs güzelsin lafı duymuyorum artık birkaç kıskanç kız kilo mu aldın diyor iyi olmuş diyenler bile var
Kilolu olmak sıkıntılı hem sağlık hem psikolojik o yzuden formda kalma en iyisi
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle örte. Hatta bazen cok guzel biraz kilolu kizlar fena oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılSen kendinden memnunsan bence diğerlerinin görüşlerine pek de ihtiyacın yoktur 😊
00 Yorumla
+1 yılBalık etli kizlar zayıf etli kızlardan daha guzeldir
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri kafaya takma seni beğenen kabul edende kilolarınla sevsin herkesin kusuru var
00 Yorumla
+1 yılKilo kaldırılabilir bişey değil ne kadar güzel olursan ol kilo o güzelliği kapatıyo
00 Yorumla
+1 yılevet örter. oda arkadasım kilolu ve seksiydi ❤
10 YorumlaBalık etli kadınlarda güzel
10 Yorumla
+1 yılEvet yüz güzelliği önemli
11 YorumlaOyle oluyor sanki biraz yuz guzelligi örtüyor.
00 YorumlaBalık etli kız iyidir. Ama tabiki Rus daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılKiloyu hiç kaldiramadim
00 Yorumla
+1 yılbazısına çok yakışıyor haniii
00 YorumlaAynen kadın güzelmiş kilosunu farketmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirazcık örter bağzılarında örtmeye bilir bağzılarında ise tamamen örter
00 YorumlaSadece yüzü güzel olarak kalır.
05 Yorumla
+1 yılgörmeden bir şey demek zor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle daha guzel duruyir bence
00 Yorumla Bu kadın güzel diğerlerine bakmam lazım 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Balık etil daha tatlı olur. hiç üzülme sen.
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem