Sağlık Kaç yaşında sigaraya başladınız? FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Stresten 24 yaşında sigara içmeye başladım arkadaşlar. Allah affetsin. Sizde durumlar ne? Kaç yaşında sigaraya başladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. 1 yıldır içiyorum sigara 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başlamadım daha. Başlamayı da düşünmüyorum. Küçükken merak edip içmiştim, hiç beğenmedim. Bağımlılık yapan tarafını hâlâ çözebilmiş değilim o yüzden. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. İlk okul 5’de içime çekmeye başlamıştım. Kullanmıyorum ama. 1 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl başlamadım. bu hataya nasıl düşmedim kendim de bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Başlamadım. Şahsi bir onur meselesi benim için. Sigara içmek benim için en büyük hakaret... 1 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Allah kişilerin enayiliğiyle neden ilgilensin ki affedecek bir durum yoktur herhalde... 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı. Lise zamanında başlamıştım. Ama tiryakisi değilim bağımlılığım yok keyfe keder arada 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Universite 2 de. Eylul ayıydı. Simdi hergun içmiyorum. Haftada 1 paket falan 1 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl İnşallah kısa sürede bırakırsın. Henüz çok gençsin. 1 0 Yorumla
ProstatYadaDeğil Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sigara içen kîzları cézálándırmák istiyorum? (Kendilerine nasıl bunu yaparlar) ákıl yok mu sizde 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Sigara içecek kadar zavallı aciz olmadım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
Karamsar_şair Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl 15 yaşında başladım 22 de bıraktım 1 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl 3 yaşında 1 2 Yorumla _Centaur_ +1 yıl Şaka 17 falan Yorumla _Centaur_ +1 yıl Sjks Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. 24-25 yaşındaydım 1 0 Yorumla
Erenhesabimkapandi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 13 yaşımda şimdi bir dal yaktım parlement kısa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 yıldır içiyorum sigara
Başlamadım daha. Başlamayı da düşünmüyorum. Küçükken merak edip içmiştim, hiç beğenmedim. Bağımlılık yapan tarafını hâlâ çözebilmiş değilim o yüzden.
İlk okul 5’de içime çekmeye başlamıştım. Kullanmıyorum ama.
başlamadım. bu hataya nasıl düşmedim kendim de bilmiyorum.
Başlamadım. Şahsi bir onur meselesi benim için. Sigara içmek benim için en büyük hakaret...
Allah kişilerin enayiliğiyle neden ilgilensin ki affedecek bir durum yoktur herhalde...
Lise zamanında başlamıştım. Ama tiryakisi değilim bağımlılığım yok keyfe keder arada
Hiç sigara kullanmadım
Universite 2 de. Eylul ayıydı. Simdi hergun içmiyorum. Haftada 1 paket falan
Ben hep meyilliyim ama tercihim değil.. arada bir tane içerim
İnşallah kısa sürede bırakırsın. Henüz çok gençsin.
Sigara içen kîzları cézálándırmák istiyorum? (Kendilerine nasıl bunu yaparlar) ákıl yok mu sizde
Sigara içecek kadar zavallı aciz olmadım
15 de başladım 30 da bıraktım
Sigara kullanmıyorum.
Ilk lise 1de icmistim
15 yaşında başladım 22 de bıraktım
hayatımda hiç içmedim :D
No smoke no duman yes sağlık
15 te başladım Şu an 21 im
Başlamadım büyüyünce başlıycam
11 yaşında ilk ictim sonrası yok
3 yaşında
Şaka 17 falan