Su anda sadece hassaslasmiatir. Ezilmisse falan iyice duzelmesini beklemek gerekir cunku oraya cok yuk biniyor. Fazla yuk binerse hasar olusabilir. Bu simdiki hasar ona bisey yapmaz merak etme. Sadece sismisken veya hassaslasmisken ona bindirecegin yuk tehlike yaratirsa yaratir. Bikac gun merdiven inerken falan daha dikkatli ol yeter
Ayakkabi cok acitir terlik falan giysen olmaz mi.. bi de zorunda olmadikca cok gezme zaten. Oyle normal bi sıkîsma degil gercekten kotu olmus. ciddiye almalisin dinlenebildigin kadar dinlen. Cok gecmis olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cok fena olmus basit bisey degil. orada asil tendonu da zedelenmis olabilir mumkun oldugunca dinlendir
Allah korusun o kadar olur mu ):
Su anda sadece hassaslasmiatir. Ezilmisse falan iyice duzelmesini beklemek gerekir cunku oraya cok yuk biniyor. Fazla yuk binerse hasar olusabilir. Bu simdiki hasar ona bisey yapmaz merak etme. Sadece sismisken veya hassaslasmisken ona bindirecegin yuk tehlike yaratirsa yaratir. Bikac gun merdiven inerken falan daha dikkatli ol yeter
Ayakkabı nasıl giyicem çok aciyo ):
Ayakkabi cok acitir terlik falan giysen olmaz mi.. bi de zorunda olmadikca cok gezme zaten. Oyle normal bi sıkîsma degil gercekten kotu olmus. ciddiye almalisin dinlenebildigin kadar dinlen. Cok gecmis olsun
Sağ ol çok ): terlik giyicem ama dersim var ona giderim
kapı ayağın arkasını nasıl sıkıştırmış hala düşünüyorum. knk bi uygulamalı olarak video koysana. meraktan ölecem şimdi. geçmiş olsun.
Hshdhdhdö şaka mı yapıyorsun
Sağ ayakla alakalı salgın var sanırım
Şu an açık yara gibi. Üzerine antibiyotikli bir krem sürüp gazlı bezle kapatın üstünü. 2 güne kadar kabuk bağlar. Çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun bebis ayagini yika dezengektan filan yarabandi kapat ama ayagin acikta dursun acir yarin sabah duruma gore hareket edersin
Anamm nasıl ettin kıız doktora felan pansuman yaptır çok fena sızlar
Oy yavrum geçmiş olsun çok kötü görünüyor sen buraya foto atmışsın
Pansuman yapabilirsen yap sargı beziyle sarabilirsin bilmiyorsan bilen birine yaptır veya acile git
İlk önce bol suya tut. Alkol varsa alkolle temizle , mikrop kapmasın. Yoksa batikon falan da olur. Pansuman yap. Kolonya vs. Dökme
Geçmiş olsun temiz tut o bölgeyi açık yara daha kolay kapanır
knk kapiya sikisarak nasil oyle oluyor ya. Sikissa zaten yandan kistirmaz mi arkasi nasil oyle olmus cok kotu, ayni yeni ayakkabi gibi...
Kanka kapı arkamdan geliyor lavabo kapısı ben de ayağımı kurtarmaya çalıştım o alt sivri kısmı ayağımı bu hale getirdi anlık oldu her şey
Uff valla cok gecmis olsun. Bir hafta zor gecer ayakkabi olsun corap falan
İltihap kapmış hepp
Oha hemencecik mi. Ne zaman oldu ki…
Sabah uyandım böyle iltihap suyu gibi bsy geliyordu
Aaa evet, sarilik da varmiydi. peki corapla mi uyudun gece yoksa corapsiz mi oyle oldu. Yatagina da bulasmistir o zaman he?
Çorapsız kank kan çoraba yapışır :)
uff o da kotu yaa, yatagin ne alemdeydi peki o da batmis mi komple
Kapıyı sök at bi daha sıkışmaz ayağın.
Lavabo kapısı
Yara bandı yapıştır ayakkabı giymek için
Sur kapısına mı sıkıştırdın o nasıl bir yara öyle
Evet arkamdan gelen kapı ):
bu ne ciddi misn geçmiş olsun
Ciddiyim
buz falan koy
Buz acıtır ): kolanya getir
O daha fenaa
Buraya resim atmak yerine çok kötü dayanamıyorum dersen doktora git
Offf çok geçmiş olsun
Sağ ol aciyo ya ):
Evde acil bakım yaptın mı?
Nasıl sıkıştı nereye sıkıştı bu nedir böyle
Of çok kötü olmuş. Doktora git
bi doktora da git bence, için rahatlar
Ovv geçmiş olsun teramisin krem sür bence
Çok fena gorunuyor mikrop kapmasin dikkat et
Hafif sıcak su tut oraya peçete ile sil yeterli
Geçmiş olsun yara merhemi var sür sür
Çok kotu ya geçmiş olsun
soğuk uygula film çekilmeli kırık ola bilir
Yok sadece acıyor yüzdürdü ):
geçmiş oldunçiğet morarmayı giderir
G*tüne sok ayağını. Ne bilelim biz ne yapacağını a q git suyla yıka tampon yap yara bandı falan sar
): aciyo beee
Olabilir
Ayy içim kalktı resmen çok geçmiş olsun
Sağ ol ):
Batikom sür
Geçtimi
Yok yara geçer mi hemen
Geçer surersen 1 2 güne 🙂👍
Terlik giy
Yarayı temizle Baticon ile pansuman yap kapat
Çok aciyooo
baticon sür mikrop kapmasın
keselim gitsin bi tane daha var
Yaraya işemek lazım amonyak iyi gelir derler ben hep İşetirim küçük yeğenlere yara olunca
Saçmalama :D
Sigara kül koy prenses
üst deri yüzülmüş bir şey olmaz ondan
Krem sür.
Çok geçmiş olsun
Kapıyı döv
peçete bastır
Acile git
Yuh nasıl yaptın
Kapıdan kurtarmaya çalışırken çok kötü saniyelik yüzdürdü ):
Çok geçmiş olsun
Sağ ol ):