Güncellemeler
+1 yıl
Kitlem kanser hücresiymiş öyle söylendi hep hızla büyümem olduğundan ameliyatımı oldum hafta içi patoloji sonucumu öğreneceğim doktorumdan 🙏🏻 İyi dileklerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
muhtemelen patoloji isticekler.. o kitleden bir parça alıp patolojiye gönderecekler gelen sonuca göre antibiyotik tedavisi ya da 6 8 haftalık akıllı ilaç olan maphtera serumu tedavisi yapacaklar sonra tekrar pet e gireceksin ve kitlenin guncel boyutlarına göre tedaviyi bitirecek ya da dahada agırlaştıracaklar
Bunu en iyi doktor anlar şimdi burada herkes bilmediği halde biliyormuş gibi yapıp yalan yanlış bilgilerle aklını bulandırır en iyisi doktora danışmak
Doktorlar da anlamıyor musun sen dediler sordum bir kere daha da ne diyim? Ben mi anlamıyorum yani 🤷🏻♀️
Boyutları ne onu merak ediyorum
O nasıl bir tavır sana bu tavırla yaklaşan doktoru şikayet et ben olsam anında şikayet ederim başka bir hastane de başka bir uzmana sorabilirsin kitle boyutunda büyüme olmuş sanıyorum
Geçmiş olsun umarım iyi bir doktor bulursun ve o kitleden kurtulursun
Evet terbiyesizce bir şekilde terslendim böyle okumuş ama insan olamamışlarla uğraşmak istemedim ve bir daha da ne o doktora gittim ne de hastaneye
İyi dileklerin için teşekkür ederim 🌸
Ben teşekkür ederim doktora gidersen beni de bilgilendirir misin?
Bende bez gibi bişey tespit ettim az önce hemen ardından bu yazdığını gördüm. Biraz korkmadım değil inşallah sende de sıkıntı çıkmaz
Sakın aksatma ve tek doktorun sözüyle kalma benden sana tavsiye doktor doktor gezdim şu an doktorumdan memnunum. 🙏🏻
İnternetten araştırdım benim hareketli iyi huylu olma ihtimali fazla yazıyordu
Güncellemeni şimdi gördüm inşallah bir sıkıntı çıkmaz iyi huylu çıkar
Enlem ve boylam noktaları gibi saptanan yer olabilir
Geçmiş olsun hemen panik yapma ama doktoru da ihmal etme bu yaşta kötü hastalık ihtimalini çok düşük
Çok geçmiş olsun
Büyükmüş ameliyat olcanmı
Geçmiş olsun canım ❣️
Teşekkür ederim 🤍🌸
Geçmiş olsun.