Göğüslerimde birden fazla kitle var?

İki göğüsümde de birden fazla kitle var. Reglıma 15 gün kala fazla ağrım oluyor, bunun sebebi kitlelerin hormanla beslemesi diye biliyorum. Doktora gittiğimde ultrason verdi. Ultrason sonucuma göre fibroadenom ve bir tanede popiliom varmış. İkisininde iyi huylu olduğunun bilincindeyim. Fakat ultrason dan sonra sol göğsümde zar zor fark ettiğim kitleler rahatça fark edilir durumda. Yaşadığım şehirde ki doktor dışında memleketimde ki doktora gittim. Kendisi annemin doktoru olduğu için. O bana kan tahlili ve meme mrı çekinmem gerektiğini söyledi. Popiliomun teyit edilmesi için. Fakat Mr tarihi bir ay sonra olduğu için yaşadığım şehire dönmem gerekiyor. Bu durum beni çok korkutuyor. Bilinçli bir insanım fakat kitlelerin büyümesi beni korkutuyor. Fibroadenom su bazlı kitleler alınması kolay ve yapıya zarar vermiyorlar. Popiliomlarsa meme yapısına göre kansere dönebilirler, alınması gereken durumlarda süt kanalıyla birlikte alınıyor. Ki bende bir tane var birden çok olanlar daha riskli. Göğsümde herhangi bir sıvı akışı olmadı. Kitlelerin büyümesi konusunda yaşayan ve beni aydınlatacak kadınlara ihtiyacım var fazla gerginim. Ve iyi huylu kitle ameliyatına giren kadınların tecrübelerine. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Dipnot olarak 23 yaşındayım birinci derece yakınlarımda göğüs kanseri hastası yok. Annemin teyzesi ve babamın halası var bilinen.

Göğüslerimde birden fazla kitle var?