Merhaba
Regl olduğumun da etkisi vardır elbet ama skolyozum şu son zamanlarda etkisini çok göstermeye başladı. Bugün de feci ağrım var, 7'de işbaşı, kahvaltı 7-10 arası oluyor o saati çıkarıp izin alsam nasıl alabilirim diye düşünüyorum çünkü iş yerinde yeniyim biraz, zaten geçici olarak ordayım da yine de nasıl izin alabilirim bilemedim
Regl olduğumun da etkisi vardır elbet ama skolyozum şu son zamanlarda etkisini çok göstermeye başladı. Bugün de feci ağrım var, 7'de işbaşı, kahvaltı 7-10 arası oluyor o saati çıkarıp izin alsam nasıl alabilirim diye düşünüyorum çünkü iş yerinde yeniyim biraz, zaten geçici olarak ordayım da yine de nasıl izin alabilirim bilemedim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harbiden bence kizlara kadinlara boyle bi izin vermeleri gerek yazik yaa valla ben aciyom boyle her ay aci ceken kizlari gorunce, tamam pek fazla agrin yoksa gidersin ama agrin coksa ne bilim iste is yapacak durumda degilsende seylik gostersinler bence. Ellerinde olan bir sey degil neticede, her ay olacak bu mecbur o yuzden ona gore de sey yapsinlar bence...
Başka ülkelerde regl izni var, bizde de ayıplarlar, boş ver ya bu ülkeden bir şey olmaz. Sadece bu konuda da değil
Ben zaten yurtdisindayim knk ama inan bu konu hakkinda pek bi bilgim yok yani ailemde de kiz kardesim falan olmadigi icin hani cidden hic raslamadim ama dogrudur tabi ya da ben unutmus da olabilirim...
ağrım var diye söyle hastaneye ya da aile hekimine git ağrım var diye rapor al kafan rahat olsun
Rapora gerek var mı bilmiyorum ki sigortam da yok zaten
kanıtın olur bişey diyemezler
Skolyozunu ihmal etme. Bende de var ve farkettiğimde umursamadigim icin pişmanım
Rahatsızım de çık, tatava yapmasınlar
Tatava yapmasınlar dediğin için gaza geldim ama neden böyle düşündüğünü sorabilir miyim ;D
Anti kapitalist damarım kabardı 😂
Bence iş insandan daha önemli olmamalı, hasta olupta işe gitme zorunluluğu hissedicek kadar asimile edilmişiz baksana...
Ben buna karşıyım aga, vur de vuralım 😂😂
Aga sen fenasın. Vallahi asimile edildik fena uyuyoruz bu düzene ister istemez.
Şimdi kafamda deli sorular var. Kendi alanımda iş bulana kadar girdim zaten. Ofisli oturmalı iş olsa daha iyi olacak zaten. Bir de doktor randevularım yaklaşıyor, onları da zor bela buldum. Diyeceğim şu ki bende dert bitmez ama derman da bulunur illa
Hahahaha teşekkürler hanım ağam 😂😂
Alanın ne peki?
İzin isterken ağrıdan daha çok kıvranıyorsun şu an net ol
Çok halsiz ve aprın olduğunu söyle
Ah be zor olacak bunu demek
Neden
Yani hem devamlı burada değilim hem yeniyim o yüzden
Ne iş yapıyorsun
Kaç derece
Derecesini bilmiyorum ama başlangıcın bir üstü bir şeydir herhalde
Çabuk yorulma ve koşu sıkıntısı gibi sorunlarla karşılaşıyor musunuz?