Dediğim gibi manken olmak istiyorum-bikinili ya da dekolteli kıyafetlerde değil-böyle bilindik markalarda Lcw, Defacto, Polo gibi kışlık ya da yazlık kıyafetler giyip fotoğraf çektirmek istiyorum. Fiziğim de güzel, yüzüm de güzel. Annem izin verdi ama babam ve hem anne hem de baba tarafından baya kötü bir tepki aldım. Ben bu mankenliği kötü bulmuyorum. Annem diyor sen de evlen ondan sonra istediğini yaparsın. Ama şimdi yapmak istiyorum. Maalesef ki benim anne ve baba tarafı insanları biraz gerici. Sanki kendimi satıyorum. Durun size bir fotoğraflarını atayım o kadar da kötü değil. Resimlerdeki gibi.
Ben manken olmak istiyorum ama izin yok ne yapmalıyım?
dediğin gibi mankenlik, modellik kötü bişey değil. daha çok dekolteli mankenler dikkat çektiği için herkesin kafasında o imaj var. ama söylediğin gibi hemen istediğin işleri yapman mümkün değil. ajansa kaydolucaksın, ondan sonra iş bekliyceksin. bir de başlarda sana gelen işleri reddedersen zaten sonra bişey vermezler. bir de mankenlerin çok kazandığı düşüncesi de yanlış. çoğu çok ucuza çalışıyor, özellikle yeni başlayanları ajanslar yıllarca sömürüyor. yani denemekten zarar gelmez ama o dediğin noktalara gelmen hiç kolay değil.
İstiyorsan vazgeçme derim. Gerçekten istediğini göster. Hala izin alamıyorsun izin almana gerek kalmayacak yaşı bekle. Reşit misin? Neyse, sonuç olarak kötü bir şey değil. Hayalin buysa denemekten vazgeçme.
"Olmaz. Günah. Mankenlik Kuranda haramdır! Bedenini mi sergileyeceksin kafir!" Bu dimi ana baba tarafinin gorusu? :D fizigin guzelse yap gitsin akrabalari silersin giderler gerek de yok zaten. Bu kafada insani hayatina sokmayacaksin. Baba kisminda da merak etme parayi bulunca ilk o sana taraftar olur ahsjdfk :D
knk bir ara hevesliydim hatta ajanslara gittim çekim filan yaptılar sıkıcı geldi bana senin açından bakarsam ailen izin vermiyo sanırım gayet normal sende onların sözünü dinle sonuçta seni onlar bugünlere getirdi
Lcw ile bir modellik ajansından bana teklif gelmişti ben kabul etmemiştim yapamam diye zor öyle şeyler ama istiyorsan yap bence babanıda ikna edip tabi
Biraz saçma biyerden giricem olaya ama yazılı ya da sözlü olarak bize aktarılan herşeye körü körüne inanma bize lanse edildiği gibi değil çoğu şey mankenlik öyle bir meslek değil
En İyi Cevaplar