Hastanelere randevu bulabiliyor musunuz? Aylardır cildiye randevusu bulamıyorum üstelik İstanbul genelinde. Bu nedir ya?

Ne oldu tüm cildiye doktorları üç beş aylık izine mi çıktı? Hani sadece belirli yakın hastaneleri arasam anlayacağım belki bir nebze ama çok saçma tüm İstanbul genelinde aylardır yok. Hani olsa Silivriye falan da gideceğim o derece. Öyle uzak yerlerde bile çıkmıyor. Ne oluyor ya? Aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz başka branşlar için de olabilir. Haberlerde de aynı sıkıntının yaşandığından bahsedildi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gerçekten çözümünüz bu mu? Randevu bulamıyorsan özele git. Ne kadar zekisiniz siz öyle. Yol yaptık köprü yaptık hastane yaptık demeyi biliyorlar hani hastanede randevu yok. Olması gereken bu mu sizce? Ayrıca devlete bile gitsen eğer çalışansan öyle çok para alıyorlar ki o ilaçlara sigortan olmasına rağmen, onlar fazla gelirken özelin maliyetini herkes karşılasın demek kolay. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu kafalar benden uzak olsun yeter.
Hastanelere randevu bulabiliyor musunuz? Aylardır cildiye randevusu bulamıyorum üstelik İstanbul genelinde. Bu nedir ya?