İstanbul avrupa yakası için cildiye doktoru önerebilir mısınız çok önemli benim icin?

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Hiç iyi değilim. Bir anda saclarim aşırı bir şekilde döküldü. Normalde de kalın gür saçlara sahip değilim. İnce telli normal seviyede bir sac oranım vardı. ama özellikle şu son bir ay icinde oldu ne olduysa bir anda saclarim ekstrem şekilde döküldü. Su sekilde ornek vereyim 100 tel sacim var di diyelim 1 ayda 50 tele düştü yarı yarıya bir dökülme oldu yani. Mevsimsel diyeceğim ama bu zamana dek boyoe ekstrem bir dökülme yasamadim önceki mevsimlerde ya da mevsim geçişlerinde. Devlet hastanesi randevu alayım dedim şu an hicbir randevu vermiyor hicbir hastaneye pandemiden dolayı midir nedir cildiye bölümünde bir sıkıntı var. Özele gideyim diyorum bu şekilde aylar geçmesini bekleyemem yani. Ücretler hakkında bilgisi olan lar da önerisi olanlar da yazabilir mi. birde aynı şeyi yaşayıp doktora gitmis olanlar neden olabikecegine dair bir fikri olanlar da yazarsa sevinirim
İstanbul avrupa yakası için cildiye doktoru önerebilir mısınız çok önemli benim icin?