Ben kendimi bildim bileli bu göğüsümün altı, göbeğin üstü (orası mide mi ne oluyor bilmiyorum) hep böyle şiş ben herkesi böyle sanırdım ama sokakta crop giymiş tüm kızlara bakıyorum herkesin orası dümdüz benim böyle ve bişeyler yiyip içtiğimde zor nefes alıyorum onun doluluğundan. Bir fikri olan var mı? (GÜNCELLEMEYE BİR FOTO DAHA KOYUCAM GÖBEĞİMİ İÇERİ ÇEKTİĞİMDE ORANIN TUHAFLIĞI DAHA ÇOK BELLİ OLUYOR)
Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor hemde otururken rahatsız ediyor beni o bölgE
Bence sen bı doktora git ya aynı sorunu ben de yaşıyorum karnım bazen çok fazla şişiyor ve çok rahatsız ediyor benimkinin nedeni belli bağırsak sorunum var bence sen de öğren sebebini
Evet Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor ama otururken rahatsız ediyor beni o bölg
Fiziğin genel olarak bozuk spor yapmalısın bol bol
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şişkinlik ve hazımsızlık da var mıdır?
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor ama otururken rahatsız ediyor beni o bölge
İki ihtimal var. Ya safra kesesi ya da apandisit. Apandisit olsa şimdiye patlardı, safra kesenizde sorun olmasın? Taş ürettiyse şişkinlik, rahatsızlık ve hazımsızlık oluşturur. Doktora görünün lütfen. Genel cerrahi bakar o işe.
Gastroenteroloji gitmeyi düşünüyordum? 7 yıldır falan Lansor içmediğim her an midem yanıyor. Onun için gidip bunu da soracaktım doktora. Hemde aynı bu şekilde göstereceğim normal mi diye
Lütfen gidin, safra kesesi olabilir. Şişkinlik belki de hassasiyetiniz olan yiyeceklerdendir, bilemeyiz. Gidin ve öğrenin, çözülür inşaAllah. Kendinizi de asla kötü hissetmeyin.
Ama oraya dokunduğumda yağ gibi değil şiş gibi su toplamış gibi bir his olurya dokununca. Bide bişeyler yiyip içtiğimde çok doyduysam oradan zor nefes alıyorum🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doktora görün bir sorunun yoksa yağ oranın çok yüksektir
O zaten Allah’ın emri 163 boy 51 kiloyla kapı gibi göbek var 😅 ama benim bahsettiğim o şey için mutlaka doktora gidicem
Yağ oranın yüksekse kardio spor yapıp eritmen lazım yoksa ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarsın
Birkaç ay alıç sirkeli su iç sabah aç karına 6/1 oranında. Şekeri kes eksi mayali ekmek ye. Probiyotik yoğurt ye
Mide olabilir bağırsak sorunundan dolayı da şişer
Karın bölgesi-yağ demişler yorumda🙄
Yağ gibi gelmedi bana yağ elbette var ama bence şişlik de var
Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor hemde otururken rahatsız ediyor beni o bölgE
Bence sen bı doktora git ya aynı sorunu ben de yaşıyorum karnım bazen çok fazla şişiyor ve çok rahatsız ediyor benimkinin nedeni belli bağırsak sorunum var bence sen de öğren sebebini
üst karın bşrax spor yapman laıxm
Ama yağ gibi değil yaa sanki
sertlşk mi var
Evet Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor ama otururken rahatsız ediyor beni o bölg
boyun vr kg kaç
163 , 50 kg
normalde çok iyi
Neden ki şiş spor yapar mıısn
Fiziğin genel olarak bozuk spor yapmalısın bol bol
Şişkinlik ve hazımsızlık da var mıdır?
Mesela ben 1 bardak dolusu asitli içecek içemem. 3 yudumda şişiyorum. Ve kafedeyken falan rahat rahat oturamıyorum oranın şişliği hem giydiğim kıyafetten belli oluyor ama otururken rahatsız ediyor beni o bölge
Pardon son cümlede ama yerine “hem de” olacaktı
İki ihtimal var.
Ya safra kesesi ya da apandisit. Apandisit olsa şimdiye patlardı, safra kesenizde sorun olmasın?
Taş ürettiyse şişkinlik, rahatsızlık ve hazımsızlık oluşturur.
Doktora görünün lütfen.
Genel cerrahi bakar o işe.
Gastroenteroloji gitmeyi düşünüyordum? 7 yıldır falan Lansor içmediğim her an midem yanıyor. Onun için gidip bunu da soracaktım doktora. Hemde aynı bu şekilde göstereceğim normal mi diye
Lütfen gidin, safra kesesi olabilir.
Şişkinlik belki de hassasiyetiniz olan yiyeceklerdendir, bilemeyiz. Gidin ve öğrenin, çözülür inşaAllah. Kendinizi de asla kötü hissetmeyin.
Şişkinliği gördüm, normal değil. Mide olacağını da sanmam, yağ oranınız da düşük olmasına rağmen görüntü bu.
Güncellemedeki fotoya bakar mısın göbeğimi içeri çektiğimde daha net anlaşılıyor orası düz değil 🥺
Evet evet gördüm ben, hiç canınızı sıkmayın. Olabilir insanlık hali, hem deriniz ince görünüyor, yağ oranı düşük yani
Karın bölgesi. Yağ var.
Ama oraya dokunduğumda yağ gibi değil şiş gibi su toplamış gibi bir his olurya dokununca. Bide bişeyler yiyip içtiğimde çok doyduysam oradan zor nefes alıyorum🙄
Hazımsızlık vardır. Gaz problemin oluyor mu
Gaz problemi ne demek ki
Kilolusun teyze ya
163 boy 51 kilo. Yallah S0kuk
A aaa teyze oldu mu simdi bu
Teyze özelden nie sövüyosun
Ağzımı bozarsam bozulursun da neysssse
Yamuk šikini arkana dolardım ama yetişmezki..
Yamuk olduğunu nerden gördün
Görmeye gerek yok klasik TC erkeği. Ayı gibi kıllı bir vücut ve yamuk bamya śik
HSJSJHSKSHSJSGSKHSOSSHJSJ
Teyze olgun sevmiyorum ama yanımda olsan bi güzellik yapardım
Engeli kaldır amaa
lan olm KSJHDGFDHSLDJFHG
SKSKSJSKHDJSSJSJ teyze kaşınıyo ama
HFDJKSLDFGFHDJKSLDV
Irem arkının yas ı varmış üzgünüm başka zaman artık
Grup teklifini kabul edemem
ya olm sktr git ya KDJCFHDHJSKLŞDLKFJG
Ahahahah her kuşun eti yenmez irem