Güncellemeler
+1 yıl
Bir şey daha sorcam da uyanık olan varsa hıv pcr testinde çıkar mı? Daha önceden oldum aslında olsaydım çıkardı dimi onda?
Güncellemeler
+1 yıl
İyi haberi vereyim ki size hıv değilimmm 🥂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öğren kafandakini atarsın en azından boş boş triplere gireceğine
Off korkuyorum ama aşırı
malsın mal önüne gelenle yatarsan olacağı bu mk malı çüküne sahip çık biraz
Haklısın ama off bilmiyorum çocuktum
neyse lan olan oldu artık sonuçlarına katlanacaksın
Off korkuyorum sadece çünkü bütün hayatımı etkileyecek bir şey
olan oldu ne olursa olsun yaşam devam ediyor senin için
müneccimmiyiz kardeş git özele ya da devlete aciline hiv testi yapıyolar
Bunu sana dusunduren ne peki?
Bilmiyorum inan bana en büyük işkence bu 😔. Hayatım kararır eğer öyle olursam cidden. Her türlü şeyi ona yoruyorum. Mesela kışın ateşim çıktı bir gün korona dedim ilk ama bir mi iki gün mü ne sürdü gitti ki normalde benim ateşim çıkmaz.
Aids değil de hastalik hastasi olman daha olasi bence, 60 kisiye yakin birlikteliğim olmustur ve bunlarin coğu korunmasizdi. Tabikide bu biraz sans isi bu iyi bir ornek sayilmaz ama icini rahatlatacaksa soyleyeyim, hicbir cinsel hastaliğim yok.
Bilmiyorum ama çok korkuyorum. Off çok kişiyle yatmış kişilerle de oldu ama inan bana deliler gibi pişmanım. Eğer pozitif çıkarsam gerçekten biterim.
Cikmazsin. Ki aids artik tamamen cozumsuz bir hastalik değil erken teshis edilirse tedavisi var diye biliyorum
Yaa evet de bir ömür ilişkiye giremeyeceğim ve sevdiğim bir kadın var 😔. Cidden ben ona hissettiğim gibi hiç hissetmedim ve ondan çocuklarım olsun istiyorum
Bir şey sorcam bu arada test yaptırdın mı ki? Nereden biliyorsun yani olmadığını? Belirti göstermedi diye diyemezsin onu işte
Evet, temizim
Ne yaptın ki hiv olucak kadar
Off bilmiyorum inan bilmiyorum
Cinsel ilişki oldumu
Maalesef evet
Test yaptır can