Sağlık elden gidince Monako Prensesi de olsanız ne fayda!Son 1 yıldır sağlık sorunlarıyla boğuşan Monako Prensesi Charlene zor günleriyle ilgili "Uzun, zor ve acılıydı" demiş. Yeni fotoğraflarında yüzündeki tebessümü bile kaybettiği görülüyor.Kanuninin zamanında muhibbi mahlasıyla söylediği gibi; "Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi"
Şimdi soruyorum (mutsuzlar ülkesinin bir ferdi olarak); En azından sağlığımız yerinde mi? 😅
Prensesin sorunuyla ilgili gizem devam ediyor. Ama ayrı kaldığı bu dönemde bünye olarak zayıf düşmesi ve kilo kaybı, kanser tedavisi gördüğü intibası uyandırıyor.
Benimkisi sadece güncel bir konuyu referans alarak soru üretmek. Çok şükür pek çok açıdan ben memleketimin ortalamasına göre çok daha sorunsuz durumdayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33Çok şükür o konuda sorun yok, yazık olmuş prensesin sorunu ve son durum nedir? Sağlık en önemli şey para der çoğu kişi ama parada kurtarmaz bezen...
Prensesin sorunuyla ilgili gizem devam ediyor. Ama ayrı kaldığı bu dönemde bünye olarak zayıf düşmesi ve kilo kaybı, kanser tedavisi gördüğü intibası uyandırıyor.
Bu fotoğraflar arşiv mi yeni mi? Çok genç henüz çok yazık...
Evlendiği yani prenses olduğu fotoğraf yeni değil... ama hüzünlü her fotoğrafı güncel (ne yazık ki)
44 yaşında şu anda.
Evet baktım biraz Google dan. Sizin de bir sorununuz mu var ki bu soru oluştu yani nereden esti böyle bir soru diyelim
Benimkisi sadece güncel bir konuyu referans alarak soru üretmek.
Çok şükür pek çok açıdan ben memleketimin ortalamasına göre çok daha sorunsuz durumdayım.
Ok 👍
Yerinde değil, o kadar kıymetli bir şey ki anlatamam sağlık
Geçmiş olsun.
Sağlık yoksa istersen dünyanın prensesi ol ne fayda insanoğlu.
Sağlık en büyük nimet. Hem bedensel hem psikolojik sağlık.
Zaten her şey sağlıktan geçiyor, ruh sağlığı beden sağlığı.
Sizi seven biri varsa yeterli