Bi kadının sevilmesi mutlu bir ilişki yaşaması için illa ki güzel mi olması gerek? Herkesin kalbi var herkes sevmek sevilmek istiyor. Ha şimdi kendi kendimede ters düşecem çünkü güzel denemeyecek kadınlar var ki ilişkileri güzel ve mutlular seviliyorlar. Hayır anlamiyorum olay ne? Kısmetim mi kapalı acaba ciddi soruyorum kısmet kapaliligina inanır misiniz varsa nasıl açarım?
Bak sana güzel bir yaşanmışlık anlatayım 19 20 yaşlarda o kadar çok sevgilim oldu ki sayısını bile bilmiyorum taki 27 de ciddi biri buldum da durdum ve 5 sebe ilişki yaşadım terk edildim :) Allahın adaleti neyse şimdilerde inan tek aradigin şey ne biliyormusun imanlı ve Allah korkusu olan bir eş inan bana güzellik hepsi geçici hepsi belli bir yaşın hevesi o da 20 den 30 kadar ondan sonra pert onun için Allahtan korkan birini imanlı birini bul ki sana bakarken bile Allahın kelamı ile baksin dünyanın güzelliğiyle değil. Ne ararsan onu bulursun unutma
0
33 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben takılacak ilişki istemiyorum zaten niyetim evlilik. Ama işte karşımdakiler öyle olmuyor ben 30 yaşındayım sonuçta kimseyle düşüp kalkacak karakterde değilim sanırım ondan kaybediyorum. Adamla evlenmeden kari kocalık yaşayıp ne hallere girenler var tanıyorum ama gel gör ki el bebek gül bebek pamuklara sariliyorlar. Çok büyük bi haksızlık var dunyada ve sabırda bi yere kadar bezdim resmen
30 yaşındasın 19 yasin da biri gibi cahilce yazmana şaşırdım. Üzüldüm ya da hayatta hiç bir şey göremedin tecrüben yok ama görmede genelde kadınların gördükleri yaşadıklarının bedelleri ağır oluyor.
Bak önün de bir engel yok bunu düşünerek şükür ede bilirsin ki bu gerçekten çok ciddi bir sorun. Evlilik için mesela bende evliliği düşünüyorum istiyorum özellikle namazlara başladığım dan itibaren çünkü harama zinaya düşmemek için resmen can cekisiyorum ki evlilik imanın yarısını kurtarmak. Namaz kılıyormusun bu arada
Kendini kısıtlama gelen fırsatı tepme yeri geldi mi hamle yapmasını bil şans kısmet kapınada gelse peşine düşmessen çabalamassan kacar gider Özguvenle basla ise
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güvenemiyorum kimseye hepsi bi kurnazlık yapacak gibime geliyor. öyle ama aynı zamandada yalnızlıktan sıkıldım kafam çok karışık ne yapacağımı netleştiremiyorum. Ama haklısınız bi yerden başlamak lazım
Kurnazlık dediğim aldatılma korkum var maalesef. Aldatıldığım için boşandım ve bu bende ömür boyu kalacak iz bıraktı. Kolay kolay aşılacak bisey degil. Yaparsa ne yapabilirim ki? hiç bisey canımın yandığıyla kalırım
Valla başka türlüsü yok öldürmeyen acı guclendirir tabi mucadele edersen ama ask istiyorum der bi yandan hayata kuser bi kenarda beklersen bu bekleyisin sonu yok
Mutlu olman için güzel olman gerekmiyor ancak mutluluktan kastın nedir onu bilmek lazım. Evlilik mi istiyorsun eğer öyleyse güzel olanlar bu konuda daha şanslı çünkü talipleri daha fazla. İnsan beyni güzel olana yönelir bu çoğu zaman böyledir, erkek beyni de kadını estetik bulduğu için istemsizce güzel kadına daha fazla meyleder ama Türkiyedeyiz çok çok fazla bir çirkinliğin yoksa, mutlaka taliplerin olur sonuçta tüm erkekler on numara değil.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben olgun bir insanim biri olsun onla cikayim sevgili olayim onla nişanlanıp onla evleneyim istiyorum. Evet yani niyetim evlilik ama kimseden bu enerjiyi alamiyorum. Instagram takipçilerim arasinda kahve içme tanışma teklifi edenler oluyor ama kabul etmiyorum o frekansı alamıyorum. Öyle korkunç çirkin bisey değilim ama şu 0 beden barbie bebee tiplerdende değilim. Çok bunaldım gerçekten
Zaten kimse o "barbie" bebekleri gibi değil bu insanlara dayatılan bir algı. Dediğim gibi çok çirkinliğin yoksa emin ol istediğin gibi birisi çıkar karşına. Özellikle erkekler belli yaşı geçince olgunlaşıyorlar karaktere de önem veriyorlar. Hakkında hayırlısı olsun.
Maalesef işte herşeyin başıda bu algılar. Valla kahve teklif edenlerin arasinda 35 yaşında adam bile var asla olgunluk göremiyorum erkeklerde. Teşekkür ederim güzel yorumun icin