Aşırı tilt olduğum bir konuyu öfke kusabilmek için soru başlığıdır.
Yahu zarganasın işte kabul et. Peki bu tip söylemler hoş değil fakat vücut kitle endeksin 5 awq neden bu tripler. Tombul olanlar inkar ediyor mu? Hayır üstüne kendileriyle barışık olanlar extra çekici geliyor insana doğruya doğru. Demem o ki kız erkek fark etmeksizin zayıf olup ta kendisini kusursuz sanan kızsa güzel / erkekse jsmshsksbsks afedersiniz vüccudunda ki yağ oranı %1 olduğundan mı desem karın kasları liflerine kadar görünen torba kemik arkadaşların kendisini kaslı ve yakışıklı sanması mı desem djjsndk allahım hepimizi böyle tiplerden uzak tutar innşallah gördükçe darlanıyorum çünkü
Neyse işte var mı sizin çevrrnizde böyle elemanlar varsa eminim siz de kıl kapıyorsunuz aşırı toksikler yeminle yoksa da umarım hiç bir zaman karşılaşmamanız dileğimle 😘
Yahu zarganasın işte kabul et. Peki bu tip söylemler hoş değil fakat vücut kitle endeksin 5 awq neden bu tripler. Tombul olanlar inkar ediyor mu? Hayır üstüne kendileriyle barışık olanlar extra çekici geliyor insana doğruya doğru. Demem o ki kız erkek fark etmeksizin zayıf olup ta kendisini kusursuz sanan kızsa güzel / erkekse jsmshsksbsks afedersiniz vüccudunda ki yağ oranı %1 olduğundan mı desem karın kasları liflerine kadar görünen torba kemik arkadaşların kendisini kaslı ve yakışıklı sanması mı desem djjsndk allahım hepimizi böyle tiplerden uzak tutar innşallah gördükçe darlanıyorum çünkü
Neyse işte var mı sizin çevrrnizde böyle elemanlar varsa eminim siz de kıl kapıyorsunuz aşırı toksikler yeminle yoksa da umarım hiç bir zaman karşılaşmamanız dileğimle 😘
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla ben kiloluyum kendimle barışığım ama spor salonuna yazılmıştım ordaki kızlar erkekler kendileri mükemmelmiş gibi aşağılarcasına bakıyordu zayıfın o kadarı da iyi değil o ne öyle zargana gibi
Sorma ya bide egolu falan oluyorlar nsnshxksnx iğrenç ya kaburgaları sayılıyor sırtından omurga kemikleri belli oluyo falan öğk (tabi sindirimsel ya da farklı bi hastalıktan ötürü zayıf olanlar var onları assla bunlara dahil etmiyorum demek istediğim az çok anlaşılmıştır )
Ya öyle tabii kendinle barışık olman lazım milletin seni beğenmesi için neden uğraşasın ki ha spor neden yapılır kendini daha dinç hissetmek için yaparsın ben sırf o yüzden yapıyorum millet beğensin diye değil ki dimi şimdi ama gel gelelim oturduğumda göbüşüm çıkıyo ki normal yani yağ bu çıkar illa oturduğunda bide bu zargana bana sen şişkosun göbeklisin demez mi sjsjdhkdjd rüzgarda sallanıyor ayakta duramıyor allahım yaa jdkdndmnd
Uyurken yazdın galiba normal bir insan bu kadar saçmalayamaz uyanıkken...
Sen de uyanıksın ama bu saçmalığı okumuşsun hepimiz aylak kaldığımız için burdayız kabul et kasma knk 😘
Konuyla sadece senin iç dünyanda bir bağlantısı var yazdığının.
Zayıf ve fit çok farklı
Ama bu tiplerin gerçeği kabullenmiyor oluşu yaşam enerjimi emiyo -_-