Sağlık 1.70 boy için ortalama bacak boyu ne kadar olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben ölçtüm pelvis kemiğinin en üst kısmına kadar olcunce tam 1 metre çıkıyor. Doğru mu olcuyorum internette pelvis kemiğine kadar ölçün diyordu. Güncellemeler+1 yıl Bacaklarım kısa duruyor o yüzden soruyorum 1.70 boy için ortalama bacak boyu ne kadar olmalı? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. kafan en az 25 cm dir geriye vücudunun gerisi 45 cm demi :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ölçmedim de öyledir herhalde Yorumla LaNDaC +1 yıl bacakların o kadar yoktur :) Yorumla Soran +1 yıl Kısa duruyor bacaklarım vücuda göre Yorumla LaNDaC +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim boyum 162 bacak boyum 106 cm djjd aynen bende pelvise kadar olcüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin de govden mı kısa duruyor Yorumla Soran +1 yıl Benim bacak kısa duruyor ya, ben gövdeyi sana versem, sen de bana bacakları versen, dur bir dakika zaten öyle😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahhaa evet yanıma gelenler sen uzaktan daha uzun duruyosun o kadar da uzun değilmişisin diyorlar 😂😂. Bacak boyum uzun govdem çok daha kısa bana 180 olur bu diyorlardi küçükken nnfnf olamadım sjjd Yorumla Soran +1 yıl Gövde uzayabiliyormus egzersizlerle, istersen bı dene 5cm falan uzuyormus omurgadan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mısırdaki piramitleri yaparken taşları taşıyan işçi misin o nasıl orantı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ki ne kısa mi uzun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal Yorumla
Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Normalsin sias tan ölçtün umarım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sias ne Yorumla Crodick +1 yıl Sol ve sağ kısım da kalan çıkıntılar Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Crodick +1 yıl Bacak boyun normal bende 1.94 üm 115 ona göre hesapla işte normal yani Yorumla Crodick +1 yıl Kg kaç belki ondan dolayı sana bacak boyların kısa geliyordur Yorumla Soran +1 yıl 72 falandı en son Yorumla Soran +1 yıl Hala aynıdır Yorumla Crodick +1 yıl 6-7 kg ver özellikle bacak baldır kısmından sana da bacak boyun normal gelecektir Yorumla Soran +1 yıl Eskiden 60 kiloykrn normal duruyordu, kilodandir da biraz da kısa galiba. Neyse teşekkür ederim. Yorumla Crodick +1 yıl Aynen kilodan dolayıdır rica ederim efendim Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl 150... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyun da 2 metre mk Yorumla AgaogluBora +1 yıl Bacak üstü kafa olamaz mı cnms Yorumla
AkrepCandır Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kemiksiz olanlar daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla AkrepCandır +1 yıl boş ver Yorumla
KıyıdanGel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl İyimi 1 metre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Size soruyorum ne bileyim kısa duruyor Yorumla KıyıdanGel +1 yıl Bende düşündüm kararsız kaldım ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uzun mu bacakların 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kısa duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha neler Yorumla Soran +1 yıl Kısa duruyor işte yanlış mı ölçtüm bilmiyorum pelvis kemiğinden ölç diyorlardi 1 metre çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle de olabilir giyim tarzin etkiliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kafan en az 25 cm dir geriye vücudunun gerisi 45 cm demi :D
Ölçmedim de öyledir herhalde
bacakların o kadar yoktur :)
Kısa duruyor bacaklarım vücuda göre
:D
Benim boyum 162 bacak boyum 106 cm djjd aynen bende pelvise kadar olcüyorum
Senin de govden mı kısa duruyor
Benim bacak kısa duruyor ya, ben gövdeyi sana versem, sen de bana bacakları versen, dur bir dakika zaten öyle😂
Ahahhaa evet yanıma gelenler sen uzaktan daha uzun duruyosun o kadar da uzun değilmişisin diyorlar 😂😂. Bacak boyum uzun govdem çok daha kısa bana 180 olur bu diyorlardi küçükken nnfnf olamadım sjjd
Gövde uzayabiliyormus egzersizlerle, istersen bı dene 5cm falan uzuyormus omurgadan
mısırdaki piramitleri yaparken taşları taşıyan işçi misin o nasıl orantı
Anlamadım ki ne kısa mi uzun mu
normal
Normalsin sias tan ölçtün umarım
Sias ne
Sol ve sağ kısım da kalan çıkıntılar
Aynen
Bacak boyun normal bende 1.94 üm 115 ona göre hesapla işte normal yani
Kg kaç belki ondan dolayı sana bacak boyların kısa geliyordur
72 falandı en son
Hala aynıdır
6-7 kg ver özellikle bacak baldır kısmından sana da bacak boyun normal gelecektir
Eskiden 60 kiloykrn normal duruyordu, kilodandir da biraz da kısa galiba. Neyse teşekkür ederim.
Aynen kilodan dolayıdır rica ederim efendim
150...
Boyun da 2 metre mk
Bacak üstü kafa olamaz mı cnms
Kemiksiz olanlar daha iyi
Nasıl
boş ver
İyimi 1 metre
Size soruyorum ne bileyim kısa duruyor
Bende düşündüm kararsız kaldım ya
Uzun mu bacakların
Kısa duruyor
Yok daha neler
Kısa duruyor işte yanlış mı ölçtüm bilmiyorum pelvis kemiğinden ölç diyorlardi 1 metre çıktı
Şöyle de olabilir giyim tarzin etkiliyor