Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
mehcab | Sağlık & Diyet konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Zaten Siyonist aşağılık şerefsiz köpekler ne zaman esas virüs ile saldıracaklar diye bekliyorum..Çünkü bu covid denen virüs deneme idi.. Dünya nüfusunu 2 milyara indirmek istiyorlarmış.. Hedef önce Çin, Hindistan ve Afrika..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Sağlık & Diyet konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Artık daha fazla hastalık istemiyorum gerçekten sıkıldım yani maymun çiçeği diye bir şey çıkmış bir de bununla uğraş Mak istemiyorum bir de okullar bunun yüzünden kapanmasın
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ZEYNEPPZM | Sağlık & Diyet konusunda 66 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
her şeyin az çok bilincinde olan birisi olaraktan diyorum ki bunlar daha iyi günlerimiz asıl bombalara yavaştan hazır olalım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66Zaten Siyonist aşağılık şerefsiz köpekler ne zaman esas virüs ile saldıracaklar diye bekliyorum..Çünkü bu covid denen virüs deneme idi.. Dünya nüfusunu 2 milyara indirmek istiyorlarmış.. Hedef önce Çin, Hindistan ve Afrika..
Artık daha fazla hastalık istemiyorum gerçekten sıkıldım yani maymun çiçeği diye bir şey çıkmış bir de bununla uğraş Mak istemiyorum bir de okullar bunun yüzünden kapanmasın
her şeyin az çok bilincinde olan birisi olaraktan diyorum ki bunlar daha iyi günlerimiz asıl bombalara yavaştan hazır olalım..
Her zaman hazırdım türkiye de yaşıyoruz biz burada yaşamaktan daha kötü ne olabilir
Tam da benim yasadigim doneme denk gelir zaten
Şu saatten sonra nolacaksa olsun bre
Ben şu an daha kabullenmeme evresindeyim sen düşün
Kimse hazır değildir..
Çağımız böyle artık seve seve alıştıracaklar
Değilim korkuyorum
Hayır
hazirim