Aşk İlişkileri Tehlikenin farkında mısınız? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakında hepiniz evde kalacaksınız 😈Bir düğün olmuş more then 1 million aga Tehlikenin farkında mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Adeliina Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben her türlü koca bulurum da istemiyorum. Baba evinde prenses gibiyim dhhdhd 0 9 Yorumla beyt_16 1 yıl Eminim 🙄 u Adeliina 1 yıl Ehehe belli olmuyor mu 💅🏻 beyt_16 1 yıl Mesele koca bulmak olsa bulmak için kadın olmak yeterli u Adeliina 1 yıl Yok ben baba evi kısmındayım jfjfjd Ayrıca sen diyorsun koca bulamazsınız diye 😅 beyt_16 1 yıl Tamam sen bulursun en çok sen bulursun 😅 u Adeliina 1 yıl Kafan mı güzel mi birader. Ne tribe giriyon. İki eğleniyoruz şurada, kasma bu kadar. u Adeliina 1 yıl Aşağılık kompleksi olanlar da çekilmiyor ahaha beyt_16 1 yıl Trip? beyt_16 1 yıl Aşağılık?
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. farkındalar 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhtemel sonum görseldeki gibi olursa vur beni kafamdan lütfen… 🤦🏼♀️ 1 5 Yorumla beyt_16 1 yıl Ekran görüntüsü aldım delil olarak 😅 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Al al bende alayım garanti olsun… Sonra başın belaya girmesin… Ben koca bulamadım diye sen hapislere düşme…🤣🤣🤣 Yorumla beyt_16 1 yıl 🤪🤪 Allah razı olsun iyiliğimin karşılığında mapusa düşmiceğim Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Dua etde evde kalmayalım… Sende benimle uğraşmak zorunda kalma… Yorumla beyt_16 1 yıl Bence dua vakti kaza olmuş gibi 🙄 Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Yaşamasını bilen kadınların evlenmeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum Hasan Bey... 1 4 Yorumla Cameronnbt0 1 yıl Ajanstaki hocamdan tanıdık geliyorsunuz Hasan Bey, acaba o musunuz? :d Yorumla beyt_16 1 yıl Adım Hasan değil kardeşim ☺️ Yorumla Cameronnbt0 1 yıl Hm anladım Beyefendi, sanırım ben benzettim sadece haha Yorumla beyt_16 1 yıl Olabilir kardeşim hayırlı geceler Yorumla
AJNOSİS Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl ne düğünü daha düğün salonu 500 600 bin altın da alsan 1 milyon eder daha geri de çok masraf var.GEÇMİŞ OLSUN.. 1 0 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Mecburen düğünsüz mü evleneceğiz ya of 1 1 Yorumla beyt_16 1 yıl Üste para bile verilebilir 😅 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İnsan nasibinden kaçamaz 1 1 Yorumla beyt_16 1 yıl Kader mücadeleye aşıktır Yorumla
00eftelya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Erkekler daha çok sanki zorlanır evlenmekte 0 6 Yorumla beyt_16 1 yıl Kesinlikle 👍🏽 az mı o kadar masrafa giriyorlar 😔 Yorumla 00eftelya00 1 yıl Aynen işleri zor Yorumla beyt_16 1 yıl Ondan dolayı çoğu düşünmüyor artık Yorumla 00eftelya00 1 yıl Allah yardımcıları olsun ne diyeyim iyi insanlarla karşılaştırsın Yorumla beyt_16 1 yıl İyileri iyilerle karşılaştırsın Rabbim 🌹 Yorumla 00eftelya00 1 yıl Aminn Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne yapalım yani? 0 7 Yorumla beyt_16 1 yıl Bekle sen 😅 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla beyt_16 1 yıl Yani bu saatten sonra 🙄 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yani burada erkeklerin harekete geçmesi lazım benim degil biz ki evlilik teklif etcez gidip tanışması gereken erkekler Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl O yüzden yapacak bir şey yok Yorumla beyt_16 1 yıl Valla artık erkekler evliliğe tüm birikimlerini yatıracağına iş kurup ticaret yapıyorlar yani düzgün olanları 🙄 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 🤷 Yorumla
Zerriniffett Takip Et Xper 6 Yaş: 90 , eic 100% 1 yıl Neyseki 999.999 lira da evlendik 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenmek isteyen kim 0 6 Yorumla beyt_16 1 yıl İsteme artık sen zaten yaş olmuş 30 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok 27 Yorumla beyt_16 1 yıl Az kalmış 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen evli misin Yorumla beyt_16 1 yıl Evet 2 tane evim var 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şu ekonomide hala zengin erkek ariyolar 0 3 Yorumla beyt_16 1 yıl Allahtan zengin olduğumuzu bilmiyorlar 😅 Yorumla Munkesir 1 yıl Öğrendim su an Yorumla beyt_16 1 yıl İki şaka da yapamıyoruz ya 🙄 Yorumla
Nazeninn_ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Tüh çok üzüldüm 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl İster üzül ister süzül sonunda pankartla çıkma da 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben her türlü koca bulurum da istemiyorum. Baba evinde prenses gibiyim dhhdhd
Eminim 🙄
Ehehe belli olmuyor mu 💅🏻
Mesele koca bulmak olsa bulmak için kadın olmak yeterli
Yok ben baba evi kısmındayım jfjfjd Ayrıca sen diyorsun koca bulamazsınız diye 😅
Tamam sen bulursun en çok sen bulursun 😅
Kafan mı güzel mi birader. Ne tribe giriyon. İki eğleniyoruz şurada, kasma bu kadar.
Aşağılık kompleksi olanlar da çekilmiyor ahaha
Trip?
Aşağılık?
farkındalar
Muhtemel sonum görseldeki gibi olursa vur beni kafamdan lütfen… 🤦🏼♀️
Ekran görüntüsü aldım delil olarak 😅
Al al bende alayım garanti olsun… Sonra başın belaya girmesin… Ben koca bulamadım diye sen hapislere düşme…🤣🤣🤣
🤪🤪 Allah razı olsun iyiliğimin karşılığında mapusa düşmiceğim
Dua etde evde kalmayalım… Sende benimle uğraşmak zorunda kalma…
Bence dua vakti kaza olmuş gibi 🙄
Yaşamasını bilen kadınların evlenmeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum Hasan Bey...
Ajanstaki hocamdan tanıdık geliyorsunuz Hasan Bey, acaba o musunuz? :d
Adım Hasan değil kardeşim ☺️
Hm anladım Beyefendi, sanırım ben benzettim sadece haha
Olabilir kardeşim hayırlı geceler
ne düğünü daha düğün salonu 500 600 bin altın da alsan 1 milyon eder daha geri de çok masraf var.
GEÇMİŞ OLSUN..
Mecburen düğünsüz mü evleneceğiz ya of
Üste para bile verilebilir 😅
İnsan nasibinden kaçamaz
Kader mücadeleye aşıktır
Erkekler daha çok sanki zorlanır evlenmekte
Kesinlikle 👍🏽 az mı o kadar masrafa giriyorlar 😔
Aynen işleri zor
Ondan dolayı çoğu düşünmüyor artık
Allah yardımcıları olsun ne diyeyim iyi insanlarla karşılaştırsın
İyileri iyilerle karşılaştırsın Rabbim 🌹
Aminn
Ne yapalım yani?
Bekle sen 😅
Yapacak bir şey yok
Yani bu saatten sonra 🙄
Yani burada erkeklerin harekete geçmesi lazım benim degil biz ki evlilik teklif etcez gidip tanışması gereken erkekler
O yüzden yapacak bir şey yok
Valla artık erkekler evliliğe tüm birikimlerini yatıracağına iş kurup ticaret yapıyorlar yani düzgün olanları 🙄
🤷
Neyseki 999.999 lira da evlendik
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Evlenmek isteyen kim
İsteme artık sen zaten yaş olmuş 30 😅
Yok 27
Az kalmış 😅
Sen evli misin
Evet 2 tane evim var 😅
Haha
bedava
Şu ekonomide hala zengin erkek ariyolar