Kalça ve omuz altında da kilo var gibi. Bunlar için evde egzersiz yapabilirsin. Bırakma yapmaya devam et. Hatta diyet yerine daha çok yemene ve içmene dikkat et mesela fastfood falan yeme. Egzersizlerde de internetten araştırıp kendinin yapabileceğin zorluktakileri seçip ona göre 5 dakikadan başlayıp bu süreyi beşerli olarak arttırabilirsin. Hiç aksatmadan yapman lazım. O zaman yavaş yavaş göbeğinin falan indiğini göreceksin. :D
Senin acilen cardio yapman lazım. Bol bol hareket et ve egzersizler yap. Youtube'da birçok egzersiz var "abs workout" yazarsan birçok egzersiz videosu çıkacaktır. Chloe Ting'in egzersizlerini öneririm. Bir de ek olarak şunu söyleyim, şekeri mutlaka azalt ekmeği de mümkünse yeme ya da kepek ekmeği ye.
Kilonda sorun yok ama yağ oranın çok yüksek. Göbeğin gitmesi için çöp gibi olmaya gerek yok yağ oranını düşürmen lazım. Kiloyu kas olarak geri alabilirsin eğer kalın kıvrımlı hatların olsun istiyorsan.
Spor. Ve karbonhidratlı, şekerli şeyleri az tüketerek. Bunlar yerine bol protein ve sağlıklı yağ (zeytinyağı vs) yenmeli. Yani diyet değil çünkü az yemiyorsun, sadece ne yediğini değiştiriyorsun.
Diyet yapacaksın başka çarezi yok 🤷♀️ . Ben şu an keto diyeti deyim bel çevresini çok güzel inceliyor bu diyet. Tabi 1 hafta sonra yiyecek bir şey bulamıyorsun 😔
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Göbek ve kollar
Yemene dikkat edip, spor yaparsan kilo verirsin.
Afedersin ama birlikte baslayalimmi? Benimde baslamam lazim ama yapamiyirum iraden zayif. Birlikte deneyelimmi?
Kilon yok mu 158 e 60 cok fazla basenlerin falanda var belinde ince değil bacaklarında kalın spor yapmalısın sadece diyetle olmuyor demek ki ya da yanlış diyet yapıyorsun. Ayva göbek seven var ama seninki ayvayı geçmiş karpuz olmuş kusura bakma objektif oldum biraz
Canını sıkacak bir durum yok biraz giyim tarzını değiştirsen gobegin belli bile olmaz ama gobegim haric heryer incecik demişsin oylede değil ayrıca hangimiz manken gibiyiz çok takılacak bir durum degil sanki obezsin çok etkiliyorsa bu durum seni spor yap ve hazır gıdalarin hepsini kes bir arkadaşım baya kiloluydu tüm hazir gidalari kesti ekmeği dahi kendisi yapıyordu diyet olarak sadece paketlenmis urun kullanmadı ve kilo verdi senin oyle abartilacak bir kilonda yok istesen 2 ayda verirsin. Sıkma canıni özur dilerim ilk defa objektif bir yorum yaptım sana denk geldi
Derdetme bukadar evde spor yap gunde 3 set mekik cek sayisini 15 ten asagi yapma 2 aya duzelir. Sabahlari ac karnina ingiliz karbonti ic gun icinde suyunu limonlu ic yeter ve sekeri tuzu azalt veya kes yeterli
sabah yumurta ye, az kalorili beslen çok hareket et, az ve sık ye, yürüyüş yap aralıksız bir kaç saat yürü, yemekten önce ve sonra su iç yemek yediğinde mideni fazla doldurma biraz yer kalsın gece ya da uyumaya yakın yemek yeme, doyurucu şeylerle beslen
Akşam saatlerinde sadece meyve tüket. Sabah aç karnına Türk kahvesi iç bir iki saat sonra kahvaltı. Kahvaltıdan bir saat sonra 15 mekik çek. Ogle yemeginden iki saat sonra 15 mekik daha. Bir ayda göbek erir, buna güzellik salonu bölgesel incelme seansları dahil edersen cok daha incelirsin. Profesyonel çözüm de var bildigim haftada 25 dakika ayırarak bile eritirsin ama masraflı, ona gerek yok, saydıklarım zor değil zaten.
Karın bölgesinde üst bacaklarda üst kolda yağlanma var şeker kesilmeli lahana suyu için bol bol. günlük bir saat tempolu yürüyün zayıflama olunca karın gerdirme hareketlerine başlayın
Lahana suyu etkili mi gerçekten denemek isterim
Deneyin ben içiyorum az yiyin abuk subuk seylere para vermeyin
Sabahları şu bardağına alic sirkesi koyun 6/1 oranında yağ yaktırıyor yürümeyi mutlaka yapın en az 40 dk tempolu
Kimseye bakmayın ben profesyonelim bunları yapın göbek basen kalmaz
Kendinle barışık ol da sanki çok. gobek var :) göbeğini sev ne öyle aç kalıp mutsuz olacağını a bu kadar kal mutlu ol alla alla seni gobekliler derneğine şikayet edecegum
Ne gobegi ya gobek flan yok!!
Sadece baliketli ve dolgunsun okadar. Bu da kilolu oldugun anlamina gelmiyo gayet hos duruyon ve baliketli kizlar hosuma gider.
70 kilo carsin tahmini
Hmm dorudur fotorafta daha uzun (1.72 boy) ve ince duruon biraz ondan dedim. Kusura bakma
Ama gobek gercekten belli olmuyor. 🙂
Göbeğin gibi, seni asla terk etmeyecek sevgililer, dostlar nasip olur inşallah sana 😂
Egzersiz yapıyor musun? Plank, şınav ve bisiklet sürmek göbek eritmek için çok etkili yöntemlerdir.
Bende gobekliyim gel sarılalım kader ortağım 😂😂 bu arada fotodaki guzel ya okdr yok ki nolcak seven boyle sevsin fotodaki sensen güzelsin yanii
Sevgilin varsa onla bir spora başlayın hem tek olmadigin için devamlılığı olur sıkılmazsın verirsin yani
Karin bolgesi ve basen hareketleri içern bir spor ve iyi bir diyet gerek birde aksam 20.00den sonra agziniza su dışında birsey koymamaniz gerek
Aşırı kilo yok.
Bence böyle de gayet iyi görünüyor.
Ama istersen ayrıca biraz egzersiz ile halledersin bence.
Bir kadını çekici yapan göbeği yanakları bel kıvrımı ve bacak baldır uyumudur unutma kadında tek Kaş modası çıktıysa göbek modasıda çıkar
Boş ver takma ya
Beğenen öyle beğensin
Ama sen beğenmiyorsan o ayrı
Spor yap beslenmene dikkat ederek
Kardiyo yap aç karnına
Bence abartiyorsun gayet normal duruyor. Evet daha ince olsa tabii ki daha iyi ama böyle de kötü değil ben beğendim
Merhaba...
Burada alt karın var. Alt karın, uzun yılların birikimi, bilhassa ekmek ve şeker tüketiminden meydana gelir. Bunda yıl birikmiş bir kitle kolay kolay gitmez.
Yarına eğer ki beyaz ekmeği tamamen keser, paketli gıda ve şekeri tamamen keser, günlük olarak da 1500 civarı bir kalori alırsanız ve günlük tempolu en az 20-30 dakika yürürseniz emin olun ki 1 hafta içinde '' aa enteresan bir şeyler oluyor gibi ama ne bunlar '' demeye başlarsınız.
1 hafta sonra yiyecek bir şey bulamazsın, yavaş yavaş hayat neşen biter depresyona girersin 😒😭
göbek bela ya bende de var sinir ediyor ama seninki sanki kot pantolondan dan daha cok belli
Oo gobege gel kilo vermen daha kolay olur yemegi kes spor yap
Göbek zaten bir moda. Herkes kafasını aşağıya eğdiğinde göbeğini görecektir.
Az yiycen balım ya , bi de bol yürüyüş , homini gırtlak yersen, nasıl erisin o göbüş 😊
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş