+1 yılKalça ve omuz altında da kilo var gibi. Bunlar için evde egzersiz yapabilirsin. Bırakma yapmaya devam et. Hatta diyet yerine daha çok yemene ve içmene dikkat et mesela fastfood falan yeme. Egzersizlerde de internetten araştırıp kendinin yapabileceğin zorluktakileri seçip ona göre 5 dakikadan başlayıp bu süreyi beşerli olarak arttırabilirsin. Hiç aksatmadan yapman lazım. O zaman yavaş yavaş göbeğinin falan indiğini göreceksin. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim başladım bu sabah itibariyle ekmeksiz şekersiz yağsız beslenmeye egzersize de başlarim☺️
- +1 yıl
Bir şey degil😊 Dilediğin gibi olsun her şey ❤
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin acilen cardio yapman lazım. Bol bol hareket et ve egzersizler yap. Youtube'da birçok egzersiz var "abs workout" yazarsan birçok egzersiz videosu çıkacaktır. Chloe Ting'in egzersizlerini öneririm. Bir de ek olarak şunu söyleyim, şekeri mutlaka azalt ekmeği de mümkünse yeme ya da kepek ekmeği ye.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu sabah itibariyle güzel yağsız şekersiz ekmeksiz beslenmeye başladım spora da en azından egzersizlere başlıcam
+1 yılKilonda sorun yok ama yağ oranın çok yüksek. Göbeğin gitmesi için çöp gibi olmaya gerek yok yağ oranını düşürmen lazım. Kiloyu kas olarak geri alabilirsin eğer kalın kıvrımlı hatların olsun istiyorsan.
02 Yorumla
Soran+1 yılYağ oranını nasıl düşürebilirim peki hiç bir bilgim yok gerçekten? Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Spor. Ve karbonhidratlı, şekerli şeyleri az tüketerek. Bunlar yerine bol protein ve sağlıklı yağ (zeytinyağı vs) yenmeli. Yani diyet değil çünkü az yemiyorsun, sadece ne yediğini değiştiriyorsun.
Diyet yapacaksın başka çarezi yok 🤷♀️ . Ben şu an keto diyeti deyim bel çevresini çok güzel inceliyor bu diyet. Tabi 1 hafta sonra yiyecek bir şey bulamıyorsun 😔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
- Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde yağlar bel bölgesinde toplanır ve bu sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılKilon yok mu 158 e 60 cok fazla basenlerin falanda var belinde ince değil bacaklarında kalın spor yapmalısın sadece diyetle olmuyor demek ki ya da yanlış diyet yapıyorsun. Ayva göbek seven var ama seninki ayvayı geçmiş karpuz olmuş kusura bakma objektif oldum biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılMoral diye yazdım kendime zaten rahatsız olmasam çözüm aramam
- +1 yıl
Canını sıkacak bir durum yok biraz giyim tarzını değiştirsen gobegin belli bile olmaz ama gobegim haric heryer incecik demişsin oylede değil ayrıca hangimiz manken gibiyiz çok takılacak bir durum degil sanki obezsin çok etkiliyorsa bu durum seni spor yap ve hazır gıdalarin hepsini kes bir arkadaşım baya kiloluydu tüm hazir gidalari kesti ekmeği dahi kendisi yapıyordu diyet olarak sadece paketlenmis urun kullanmadı ve kilo verdi senin oyle abartilacak bir kilonda yok istesen 2 ayda verirsin. Sıkma canıni özur dilerim ilk defa objektif bir yorum yaptım sana denk geldi
+1 yılsabah yumurta ye, az kalorili beslen çok hareket et, az ve sık ye, yürüyüş yap aralıksız bir kaç saat yürü, yemekten önce ve sonra su iç yemek yediğinde mideni fazla doldurma biraz yer kalsın gece ya da uyumaya yakın yemek yeme, doyurucu şeylerle beslen
10 Yorumla
+1 yılAkşam saatlerinde sadece meyve tüket. Sabah aç karnına Türk kahvesi iç bir iki saat sonra kahvaltı. Kahvaltıdan bir saat sonra 15 mekik çek. Ogle yemeginden iki saat sonra 15 mekik daha. Bir ayda göbek erir, buna güzellik salonu bölgesel incelme seansları dahil edersen cok daha incelirsin. Profesyonel çözüm de var bildigim haftada 25 dakika ayırarak bile eritirsin ama masraflı, ona gerek yok, saydıklarım zor değil zaten.
00 Yorumla
+1 yılGöbek ve kollar
Yemene dikkat edip, spor yaparsan kilo verirsin.04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dikkat edeceğim sabah itibariyle başlayacağım
- +1 yıl
Ekmek tüketiyorsan ekmek tüketimini sınırla:)
Soran+1 yılEkmek değil de tatlı şeyleri çok seviyorum o yüzden diye düşünüyorum ve de abur cubur 🙈
- +1 yıl
Afedersin ama birlikte baslayalimmi? Benimde baslamam lazim ama yapamiyirum iraden zayif. Birlikte deneyelimmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba...
Burada alt karın var. Alt karın, uzun yılların birikimi, bilhassa ekmek ve şeker tüketiminden meydana gelir. Bunda yıl birikmiş bir kitle kolay kolay gitmez.
Yarına eğer ki beyaz ekmeği tamamen keser, paketli gıda ve şekeri tamamen keser, günlük olarak da 1500 civarı bir kalori alırsanız ve günlük tempolu en az 20-30 dakika yürürseniz emin olun ki 1 hafta içinde '' aa enteresan bir şeyler oluyor gibi ama ne bunlar '' demeye başlarsınız.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aydamira O da elimizde aslında, moral motivasyonu yüksek tutabiliriz pekala, aç kalmadan yapılan diyet gayet verimli olacaktır.
Ayrıca, şu adını unuttuğum her yere yazan vatandaş buraya da yazmaz umarım.
- Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı.
s +1 yılBoyun 1.58 kilon 60 ise zaten ortalama 10-12 kilo fazlan var. Normal değil mi? Herkes ideal kilosunda olmak zorunda değil elbette ama göbeğine kafayı takıyorsan sebebi bu... incecik de değilsin zaten gayet iyisin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zayıf değilim esprisine yazdım zaten her şey ortada fotoda 😅 Başladım bakalım yine eritme çabalarina
Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Hiçbir zaman moda olmayacak 😂
Kadınlara zarif ve seksi fizik yakışıyor. Beldeki yağlar kalp damar hastalıklarına da sebep oluyor, ileride obeziteye dönüşüyor.
Spor şart.. Sporcu kadınlar turnayı gözünden vuruyor
01 Yorumla- +1 yıl
Zevkli erkek işte
+1 yılBende aynı dertten muzdaribim 😣 diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Bu göbek ve kilo belası hep var sanki hiç bitmeyecek gibi. Çözüm yolları çok var ama yaşam sevincimi hevesimi kaybettim. Dobarlanmak gerek.
00 Yorumla
+1 yılKarın bölgesinde üst bacaklarda üst kolda yağlanma var şeker kesilmeli lahana suyu için bol bol. günlük bir saat tempolu yürüyün zayıflama olunca karın gerdirme hareketlerine başlayın
04 Yorumla
Soran+1 yılLahana suyu etkili mi gerçekten denemek isterim
- +1 yıl
Deneyin ben içiyorum az yiyin abuk subuk seylere para vermeyin
- +1 yıl
Sabahları şu bardağına alic sirkesi koyun 6/1 oranında yağ yaktırıyor yürümeyi mutlaka yapın en az 40 dk tempolu
- +1 yıl
Kimseye bakmayın ben profesyonelim bunları yapın göbek basen kalmaz
+1 yılDerdetme bukadar evde spor yap gunde 3 set mekik cek sayisini 15 ten asagi yapma 2 aya duzelir. Sabahlari ac karnina ingiliz karbonti ic gun icinde suyunu limonlu ic yeter ve sekeri tuzu azalt veya kes yeterli
00 YorumlaNe gobegi ya gobek flan yok!!
Sadece baliketli ve dolgunsun okadar. Bu da kilolu oldugun anlamina gelmiyo gayet hos duruyon ve baliketli kizlar hosuma gider.
70 kilo carsin tahmini06 Yorumla
Soran+1 yıl70 mi şaka mı yapıyorsun 😱🥺
158 boy 60 kilom var
Soran+1 yılHee önemli değil 😅 Var ya düm düz değil ki😕
Bence iyi böyle
Kestircem diyince bu geldi aklıma
10 Yorumla- Sağlık konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılHemde alt göbek en zor gideni🤦🏻♀️ Allah yardimcın olsun
26 Yorumla
Soran+1 yılValla
Soran+1 yılO kadar bıktım ki ameliyati varsa gidip yatıp aldiririm vardı hatta ama adını unuttum
- +1 yıl
Göbeğim ve ben sana yardımcı olabilsek keşke jdjxndnd
Soran+1 yılGöbeğim gibi birini istiyorum git desem de gitmeyecek 😂
- +1 yıl
😂😂hayırlısı
- +1 yıl
4 ayda gider o göbek
Sadece alt göbeğin belirgin, ve alt kısım vücuduna göre iri, kalça ve basenlerin geniş, yoksa kilon gayet normal 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim dışında seviyorum her yerimi☺️
+1 yılKilon boyun anormal degilki fistik gibi fizik daha nolsun millet kilo almak icin ugrasir baliketli hatun candir icim fena oldu koymayin soyle fotograflar
00 YorumlaGöbeğin gibi, seni asla terk etmeyecek sevgililer, dostlar nasip olur inşallah sana 😂
Egzersiz yapıyor musun? Plank, şınav ve bisiklet sürmek göbek eritmek için çok etkili yöntemlerdir.00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık ol da sanki çok. gobek var :) göbeğini sev ne öyle aç kalıp mutsuz olacağını a bu kadar kal mutlu ol alla alla seni gobekliler derneğine şikayet edecegum
00 Yorumla- Sağlık konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılPantolon baya sıkı duruyor sanırım göbeğin görünenden daha fazla gibi pantolon korse görevi görmüş normalde sende baya göbek var
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ki taşıyor tabi
- +1 yıl
Pantolonsuz görelim bide bu taşan göbeği🤰
+1 yılseni seven göbeğinle sevsin niye bu kadar takılıyorsun ki? zaten aşırı kilolu da değilsin. kilo sevmek sevilmek için engel değil.
10 Yorumla
+1 yılBende gobekliyim gel sarılalım kader ortağım 😂😂 bu arada fotodaki guzel ya okdr yok ki nolcak seven boyle sevsin fotodaki sensen güzelsin yanii
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin varsa onla bir spora başlayın hem tek olmadigin için devamlılığı olur sıkılmazsın verirsin yani
Oo gobege gel kilo vermen daha kolay olur yemegi kes spor yap
02 Yorumla
Soran+1 yılZiyadesiyle
+1 yılKarin bolgesi ve basen hareketleri içern bir spor ve iyi bir diyet gerek birde aksam 20.00den sonra agziniza su dışında birsey koymamaniz gerek
00 YorumlaGerçekten ilk kez göbeği olupta, göbeğim var diyeni gördüm 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde yalan yok her şey meydanda😅😂
+1 yılAşırı kilo yok.
Bence böyle de gayet iyi görünüyor.
Ama istersen ayrıca biraz egzersiz ile halledersin bence.00 Yorumla
+1 yılNormalde kızların göğsü bu seviyede mı oluyor
Daha yukarıda değil miydi04 Yorumla
Soran+1 yılDuruştan kaynakli dik durmuyorum ilk fotoda ve çamaşırdan da dolayı
- +1 yıl
Hımm
Bir an korktum ya hayallerim yokoldu
Soran+1 yılSakin ol herkes aynı değil büyük ve dik aynı anda olmaz ama ağır olan her şey yer çekime daha çok maruz kalır mantıken 😂
- +1 yıl
Ben sakinim bu normal halim
Meme Dik olsun küçük olsun
Seni alacak kişi de şanslı
+1 yılBir kadını çekici yapan göbeği yanakları bel kıvrımı ve bacak baldır uyumudur unutma kadında tek Kaş modası çıktıysa göbek modasıda çıkar
01 Yorumla- +1 yıl
Bence güzel göbüşlüsün sana asılmak için demiyorum ama takip et
Boş ver takma ya
Beğenen öyle beğensin
Ama sen beğenmiyorsan o ayrı
Spor yap beslenmene dikkat ederek
Kardiyo yap aç karnına00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman moda olamayacak tek şey göbek olabilir bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki espri o. Niye moda olsun ki yağlar 🤦🏻♀️
+1 yılBence abartiyorsun gayet normal duruyor. Evet daha ince olsa tabii ki daha iyi ama böyle de kötü değil ben beğendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sen beni göğsünde huzurla kedi gibi uyut. Her sabah seninle koşuya gider, karbondidrat tüketmek istedigin zamanlar cıssss hayır kesinlikle olmaz diye her seferinde bıkmadan hatırlatırım. Söz
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyle bir destek veren olsaydı yanımda belki giderdi 3-5 fazlam da 😂 Şimdi göbeğime laf edenleri o zaman ben elimin tersiyle itcem😌
Cevap sahibi+1 yılHayat işte be kadın. Bana buna olur veren kadına denk gelmedim sen de bunu diyen kişiye sanırım.
Diyecek başka sözüm yok Hakim bey
+1 yılHer yerin ince diilki. Bildigin balık etlisin. Spor yap gecer
01 Yorumla
Soran+1 yılBalık et de iyidir severim göbeğim olmasa diğer her yerimden memnunum ben basenlerimi seviyorum
+1 yılGayet iyi duruyorsun sadece takıntı yapmışsın abartılacak bir durum yok: )
02 Yorumla
Soran+1 yılBence gerçekler ama bilmiyorum 😕
- +1 yıl
Fiziğin yeter bence gerçekleri söyledim🙃
Tek düşündüğünüz diyet git spor yap bak nasil eriyor. Birde yemeyeceksin bu kadar basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılYememek diyet değil mi işte? Göbeği ne eritir hangi tür spor
- Sağlık konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılBende kabızlık var o yüzden biraz şiş göbeğim ama sevmek gerekir kendini her türlü
10 Yorumla Spor sana çok daha kilo aldırır. Bence aralıklı oruç
10 Yorumla
+1 yılAynen moda olsun belim ince ama basen ve gobegim var off
10 Yorumla
+1 yılNooluurr olmasın yaa ben insanlara görünce bile diyorum ki Allah'ım ben olsam nasıl yaşardim moda olsa herkete görsem bilmiyorum ya tabikii asla yanlış anlamayın ama pek modası olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEsprisine yazdım tabi ki eritemeyince. Herkes ister dün düz karın 😌
- +1 yıl
yarayagülümse selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden bu arada yengemle ilgili soracağım şey.
+1 yılYa şu gobeklerinizi sevin ya bende az bişey olsun isterdim hiç yok bende
11 Yorumla- +1 yıl
Belanımı ariyorsun 😂😂
+1 yılVarrr 16 kilo verdim bn bu sayede
211 Yorumla- +1 yıl
❤️
Soran+1 yılNasıl yaa söyle lütfen
- +1 yıl
Her sabah ilk iş türk kahvesi her yemekten önce kahve ya da soda ve aksam yemeklerini sodayla tukettim yağlı şeyler asla yok tatli asla yok 3 4 yda 16 kilo verdm
Soran+1 yılYaa denicem bunu gerçekten inşallah gider
- +1 yıl
Nescafe iç özellikle aç karnina mide bulantisindan yemek yemek istemiyorsun deli gibi acikmis olmama ragmen 2 lokmada doydum ve şuandada hala ayni kilomla devam
Soran+1 yılYaa sabah itibari ile başlıyorum umarım istikrarlı olurum
- +1 yıl
Dene değer 😂 bol şans ❣️
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım 🥰❤️
- +1 yıl
Bunu denemen riskli. Nescafenin içinde şeker ve tatlandırıcılar var. Ayrıca kahve kalbinde çarpıntı yapabilir. Fazla soda içmek vücudunda mineral dengesini bozabilir ve kötü , tehlikeli sonuçlar alırsın.
Ayrıca kilo verirken hedefin yağdan kaybetmek olmalı. Bölgesel incelmek isteyen birisin. Bu sporsuz olmaz.
Soran+1 yıl@Elfprincess Spor benim için en zor olanı kesinlikle ama bir yerden başlamam gerekiyor artık düm düz karın istiyorum
1 yılGayet iyi yani balık etlisin birde bacaklarin uzun sanrim sen begenmiyormusun
00 YorumlaSağlık konusunda 802 cevap paylaştı. göbek bela ya bende de var sinir ediyor ama seninki sanki kot pantolondan dan daha cok belli
00 YorumlaGöbek zaten bir moda. Herkes kafasını aşağıya eğdiğinde göbeğini görecektir.
00 Yorumla
+1 yılAz yiycen balım ya , bi de bol yürüyüş , homini gırtlak yersen, nasıl erisin o göbüş 😊
00 Yorumla
+1 yılof maslalah bu ne tatl8ki seni yanimak isteridm ya gizlilik
01 Yorumla- +1 yıl
cok da inatcisin ya ne olurdu bir toetseydin merak ettim
Yoo böyle bence çok güzel böyle kal sakın zayıflama
01 Yorumla
+1 yılBalık etlisin sende sizin yeriniz her daim ayrıdır 😌😌
00 YorumlaBence böyle göbüşlü falan balık etli zayıflıktan daha çekici
00 Yorumla
+1 yılHareket yoksa diyet pek işe yaramıyor hareketsizlik kilo verdirmez diyet yapsanda
00 Yorumla
+1 yılGöbek falan yok ortada ne abartmışsın be. Bu halin iyi işte daha ne istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılDunyayi obezler sardiginda. Zaten gidisat bu yonde.
Acikcasi hafif gobek bayani seksi yapar.00 Yorumlaaslında çözümü çok basit
sağlıklı beslenme ve spor00 Yorumla
+1 yılNe göbeği yaa fıstık gibi vücudun var. Sarılasım geldi
00 YorumlaAbur cubur ve un 'dan uzak durmadığın sürece beslenme saatine dikkat etmedikçe zor gider.
00 YorumlaSağlık konusunda 782 cevap paylaştı. Vücuttaki yap seviyesi azaldıkça göbek de gidecektir. Spor ve beslenmene dikkat etmen şart
00 YorumlaGayet güzelsin kim diyor göbek var önün arkan denk birbirine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModayla ne alakası var şimdi sen istedikten sonra zayıfların bu zama da herşeyin kolayı var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki
Cevap sahibi+1 yılYeme içmeden kiscan ve spor az yürüyecek ve Herbalife gibi yerler var onlar sana uygun bir liste uyguluyorlar ve sporu evrede yapabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen göbekli seviyorum hatta az bile göbeğin var çok ciddiyim biraz daha şişmesi gerekiyor😍
05 Yorumla- +1 yıl
🤮🤮🤮🤮
Cevap sahibi+1 yıl@carpediem-bebeğim niye kustun seks kölesi hahaha
- +1 yıl
Beyni sevsin oggggg bu kizi beğeenwn erkek mi olur kesin tipsizsin öğğğğ
Cevap sahibi+1 yıl@carpediem-bebeğim tipim mükemmelitooo dibin düşer görsen. min sulanır göbekli sevmek suç mu halla halla zvkler ve renkler
Soran+1 yıl@carpediem-bebeğim senin gibi k. sar peynirlerin mi sevsinler 😂 işini görürler sadece suratına bakan yok burada ortalık m. alı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaktığın kaloriden daha az yersen kilo verirsin bu kadar basit.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaktığım kaloriyi nasıl anlicam kii 500 kalori belki yakmıyorumdur bile ben kesin 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılakıllı saatler var bunlar için, alabilirsin. Yediğin her besinin kalorisine de diyetkolik adlı siteden bakabilirsin.
Kilo vermen için gerekli olan kalori miktarina da agirsaglam kalori hesaplama yazarak bulabilirsin.
Soran+1 yılBaktım o siteye şimdi ölçüm yaptım tek tek. 1200 kalori önerdi yağ yakımı için.
Cevap sahibi+1 yıldoğru yaptıysan videolardan falan bakıp, o halde bu kaloriye göre yemek yiyeceksin, ki 1200 kcal gerçekten zor bir kalori değil ben 2500-3000 kalorileri almaya çalışıyorum.
Bak sana şunu öneririm, burada nerden baksan 500 kalori var ve bol proteinli bir tarif
50 gr yulaf ezmesi + 30 gr müsli + 30 gr granola + 300-350 gr yarım yağlı süt + 20 gr bitter
sonra bunları ısıt karıştırarak, çikolata içerisinde erisin, rengi çikolataya benzediğinde ve fokurdadığında iş tamam demektir, sonra buzluğa koy ara sıra bak 10 dakikada bir, böyle hafif katı hafif lapa halini aldığında çıkar afiyetle ye, ek olarak beyaz peynir 30-50 gr koyabilirsin buda proteinlidir tabii yağsız ve yarım yağlı olabilir.
gün içerisinde ailen mutlaka yemek yapıyordur tavsiyem onları yememen, yüksek ihtimalle yağlı olacaktır, yağsız veya az yağlı ve internetten araştırdığında yüksek kalori veriyorsa yiyebilirsin.
sonra aralarda antep fıstığı böyle 30 gr falan veya yer fıstığı 100 gr gibi, 200 gr yoğurt yine yarım veya yağsız, ondan sonra
1200 kaloriyi geçmemeye çalış, gerekirse biraz aç kalacaksın. d o zamanlarda da su içebilirsin tok tutar asdghsasad
Cevap sahibi+1 yılyani o kadar yazdım fakat 1200 kaloriyi gün içerisinde bir tane shake tarifi ile çok rahat alırsın fakat sen yaya yaya ye ki fazla açlık hissetme, ben sana sadece bir öneri yazdım o kadar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an oldu bile knkm çok tatliş göbüşün var sevebilir miyim😍
10 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat