Güzellik & Bakım Kalın dudak modası ne zaman geçecek 🤦♀️? arkeologcu Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İnce dudaklılar olarak bizim zamanımız gelmeyecek mi ya lütfen 😅 Kalın dudak modası ne zaman geçecek 🤦♀️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bunun geçecek bir moda olduğunu düşünmüyorum ince dudak gerçekten güzel durmuyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Geçsin artık. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Geçsin artık vallahi ördek dudak görmekten gına geldi 0 4 Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl dudaklarim dolgun olmayinca benim kiskanclik Yorumla Edameda06 +1 yıl Djdjsje benim dudaklarım çok ince değil ki. Ppde görüyorsun Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl yine de dolgun da degil Yorumla Edameda06 +1 yıl Ama vallahi de billahi de bu halinden çok memnunum ve hiç bir zaman çok kalın dudak istemedim 😄 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl işin kalın dudakta olmadığını ve kalın dudak estetiğini yaptıranların ne kadar yapmacık durduklarını anladıklarında geçer :) 1 0 Yorumla
emre0187 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 84% +1 yıl İnce dudak candır. Piyasa ördek gibi vak vaklayan kız dolu. 1 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Geçmez maalesef dünyanın merkezinde bile silikon varken kaynak bitmez 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl dudağım çok kalın değil ve hep iltifat alıyorum bence büyük olup olmaması önemli değil 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Botokslu dudaklar bana çok itici geliyor. Doğal olmadığı o kadar belli ki 0 0 Yorumla
Sweetgirl23 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Geçmez modası en güzel dudaklar bunlar ince dudak mide bulandırıcı 🤢 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnce dudak zaten daha güzel? En güzel kadınlara bak hepsi ince dudaklı. 0 5 Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl hayir Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Ne hayır, saçma sapan güzellik algın varsa o bizim sorunumuz değil. Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl senin sorun degil sen guzellik algisina uymuyorsan biz napalim Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Güzel dediğin katır popon benzeyen dudakları olan kadınlar. Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl ok Yorumla
TheBlondeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence geçmesin ya ince dudak o kadar da çekici durmuyor tabii ki vatoz dudaklardan ben de hoşlanmıyorum ama genel olarak dolgun dudaklar doğal dolgun dudaklar çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
ZEYNNEPZM Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Böyle bir moda yok ki, sadece insanların belirlediği saçma sapan bir güzellik algısı bu 0 0 Yorumla
Ümranto Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kalın dudaklılar ince dudaklı olmaya karar verdiği zaman 0 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kalın dudak seven erkek mi var dı? 0 0 Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dolgu yaptıracağım çünkü geçmeyecek gibi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Geçmez 0 0 Yorumla
fatıma_7 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kalın dudak çok kötü duruyor bence 0 1 Yorumla vanilyalikedicik +1 yıl cok iyi bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunun geçecek bir moda olduğunu düşünmüyorum ince dudak gerçekten güzel durmuyor
Geçsin artık.
Geçsin artık vallahi ördek dudak görmekten gına geldi
dudaklarim dolgun olmayinca benim kiskanclik
Djdjsje benim dudaklarım çok ince değil ki. Ppde görüyorsun
yine de dolgun da degil
Ama vallahi de billahi de bu halinden çok memnunum ve hiç bir zaman çok kalın dudak istemedim 😄
işin kalın dudakta olmadığını ve kalın dudak estetiğini yaptıranların ne kadar yapmacık durduklarını anladıklarında geçer :)
İnce dudak candır. Piyasa ördek gibi vak vaklayan kız dolu.
Geçmez maalesef dünyanın merkezinde bile silikon varken kaynak bitmez
dudağım çok kalın değil ve hep iltifat alıyorum bence büyük olup olmaması önemli değil
Botokslu dudaklar bana çok itici geliyor. Doğal olmadığı o kadar belli ki
Geçmez modası en güzel dudaklar bunlar ince dudak mide bulandırıcı 🤢
İnce dudak zaten daha güzel? En güzel kadınlara bak hepsi ince dudaklı.
hayir
Ne hayır, saçma sapan güzellik algın varsa o bizim sorunumuz değil.
senin sorun degil sen guzellik algisina uymuyorsan biz napalim
Güzel dediğin katır popon benzeyen dudakları olan kadınlar.
ok
Bence geçmesin ya ince dudak o kadar da çekici durmuyor tabii ki vatoz dudaklardan ben de hoşlanmıyorum ama genel olarak dolgun dudaklar doğal dolgun dudaklar çok hoşuma gidiyor
Böyle bir moda yok ki, sadece insanların belirlediği saçma sapan bir güzellik algısı bu
Kalın dudaklılar ince dudaklı olmaya karar verdiği zaman
Gelmesin o ne öyle ya
kalın dudak sevmiyorum itici gelio
Kalın dudak seven erkek mi var dı?
Dolgu yaptıracağım çünkü geçmeyecek gibi
İnce dudak geldiyinde
Modası geçse bile gönlümüzdeki yeri baki.😋
Geçmez
hicbir zaman umitlenmeyin bosuna
Kalın dudak çok kötü duruyor bence
cok iyi bence
hiçbi zamn