şu ahir zamanda insan dediğimiz ruh hastası dengesizlerin dünyanın içine etmeye devam edişi her anlamda ekonomiyi falan bile geç insanın insana güveni kalmamış güvenecek insanda yok insanların kendine dahi güvenemediği bir devir bu zira ankisiyete, depresyon ve okb oranları gün geçtikçe artıyor herkes nefsinin kölesi olmuş kendi çıkar menfaati uğruna kimi harcadıkları kimlere zarar verdiklerini umursamıyor bu kişiler sözde sevdikleri insanlar olsa bile.
✅Ailesel faktörler ✅Ülke ekonomisi ✅Değer verdiğim insanların yaptığı yanlışlar ✅Eğitim sistemi ✅Sevdiklerimi kaybetme veya hastalıkları.
Mutlu olmanın bir çok sebebi olduğu gibi mutsuzluğun ve ruh sağlığının bozulmasının da fazlasıyla bir çok sebebi vardır bunlar bir kaçı. En iyisi benimde son zamanlarda dibine kadar yaptığım şeyi yapmak, umursamamak ve görmezden gelmek :)
Hayat kısa ve öz😃 20 yaşındayım ama bilmiyorum değişik ise diyorum ya ilginç yani normal değil belki de normal bilmiyorum ama kötü hissediyorum kendime mutlu değilim yani yaşadığım hayattan memnun değilim