Sen hangi ruhsal soruna sahipsin?
Obsesif - kompulsif bozukluk
Bipolar bozukluk
Panik bozukluğu
Sosyal fobi
Depresyon

Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

arada çok temiz olabiliyorum, depresyon desen en yakın kankam zaten, stres, anksiyete, sosyal fobi, paranoya, korktuğumda ya da sinirlendiğimde panik atak kendimi kontrol edemiyorum. bipolar olduğumu düşünmüyorum ama arada sevmediğim insanların ölümünü hayal ediyorum bazen de kafamda öldüklerinde üzülüp tekrar hayata döndürüyorum resmen tanrı ne varsa yüklemiş lşhgfklhş
Her insan bir ruhsal probleme yatkınlık gösterir aslında ama tanı konmadığı için bilmiyoruz çoğumuz. Bende bu şıklardaki sorunlardan biri olabileceğini düşünmüyorum ama elbet birine yatkınlığım vardır, bilmiyorum.
Cevap
7Cevap
her gün evdeyim psikolojimi kaldı hayatımın güzel bir yanını bulmaya çalışıyorum ama yok artık geleceğim içinde umutlu değilim ölsem yeridir
Hangisi yok ki diye düşünürken okudum hepsini, Böyle giderse yaşayamayacağım Allahım sen yardım et lütfen...
Eskiden panik atak vardi ve agır son seviye depresyon geçti simdi anksiyete ama o da azaldı sükür
Yıllardır Sosyal fobi :( ağlıyasım geliyo geçmiyo bu
İyiyim ben ya şükür bi yaramazlık yok 😄 Keyifli günler.
Obsesif kompülsif ve sosyal fobilerim var; ama OKB daha baskın.
ruhsal sorun degil ama daginikligiii hic sevmiyorum
Bende bir sorun yok ama şizofreni olan bir akrabam var eger bana geçerse onu döner bıçağıyla kovalarım
Durup dururken salak salak gülüyorum şu an olduğu gibi😂
Sadece bazen stresin dozunu kacirabiliyorum o kadar yoksa herhangi bir psikolojik sorunum yok
ama ağır olan depresyon
borderline kişilik bozukluğu
Ruh hastası olmak zorunlu mu
Bipolara yatkınlığım var
Depresyon, ve daha fazlası.
temizlik ya, çok önemli
Panik atak geliy geri gidiiiy ndspsösş
Obsesifim
Hepsi var bende
OKB 3. Seviye
En çok panik
Majör depresyon